3. fejezet

989 50 1
                                    

-Mi a franc történt?-kérdeztem magamban. Sokat ittam. Nagyon. Odamentem a tükröm elé és megláttam azokat a bizonyos karikákat a szemem alatt. Elvégeztem a reggeli rutinom. És kimentem a konyhában, majd készítettem egy erős feketét. Megláttam a felém közeledő Steveit. Ő is elkészítette a saját italát majd leült velem szembe. Mysterio is bejött. Utána az egész csapat helyet foglalt.

-Holnap egy Mexikói faluban lesz a következő elementál. A föld.-bólintottunk.

-Fiuk. Ha nem baj a lányokkal elmentünk vásárolni.-egészen jól fogadták tudták, hogy nekünk kell egy hónaponta ilyen nap

Miután befejeztük a reggelit odaléptem a mosogatóhoz elmosogatni. Olyan érzésem volt mintha figyelnének, de nem igazán törődtem a gondolattal. Két erős kezet éreztem a derekam körül. Az amúgy is összekötöt hajamat kiengedte és elsöpörte a nyakamról majd azt csókokkal hintette. Lehunytam a szemem és az illető is eltűnt. Felmentem a szobámba és fél ettem egy rövidnadrágot, egy tornacipőt és egy csíkos pulóvert. Az A betűs nyakláncot, meg a fekete karpereceket használtam kiegészítőként. A lányok már lent voltak. A plázáig csendben telt az utunk. De amikor megérkeztünk a helyszínre egyszerre kezdtünk el beszélni a ruhákról. Egy esküvői ruha boltba mentünk elsőnek. Utána egy cipőboltba indultunk. Gyalog mentünk haza egy épület előtt gyerek sírást hallottunk. Egy sikátorban befordulva megtaláltuk takarók alatt lévő csecsemőt. Lehetett három hónapos.

-Úristen. Ez egy baba.-akadt ki Wanda.

-Nat nem hagyhatjuk itt.-mondtam miközben felemeltem a csöppséget. Kezdet kihűlni. Megfogtam és megnyugtattam. Ki lehet ennyire szívtelen?! A torony ajtaját szinte betörtük. A lift lassan haladt felfelé. Kiléptünk a liftből. A fiúk érdeklődve figyeltek de el is torzult az arcuk amikor meglátták a gyereket.

-Kérek egy pokrócot.-Pietro egyből hozta is és be is takartam a babát.

-Miért van nálatok egy csecsemő?-értetlenkedett Tony.

-Nem hagyhattam ott meghalni.Még csak egy gyerek.

-Egy szerencsétlen gyerek.-folytatta.

-Itt nem lehet. Még baja esik.-fogta meg Wanda. Három pár volt lehetséges. Tony és Pepper. Sharon és Steve. Bobby és Hunter. Éppen elcsíptem a mondatot.

-Potts és én felnevelnénk. Szeretne már egy lurkót.-magyarázta Stark. Egyből hívást indított és át is irányította a tv-re.

-Szia édesem beszélnünk kell.-kezdet a storyba Tony. Elmondta, hogy mi történt pontosan. A nő beleegyezett.

-Megyek megfürdetem.-át vettem Wanda-tól a picurt. Felmentem elkészítettem a meleg vizet.

Levettem róla a takarót és beleraktam a fürdőkádba. Pepper ma jött a toronyba. Ő és Tony érdekes párt alkotnak. A Stark indastres legfőbb embere és a vasember érdekes. De még mindig nem tudom, hogy ki volt az ember a konyhába. Lementem a nappaliba ott volt:Steve, Mysterio, Tony, Natasha, Vízió és Wanda. Sejtelmes mosolyra húztam ajkaimat.

-Mit találtál ki?-sóhajtott Stark.

-Csak felelsz vagy mersz.

-Benne vagyok.-mosolyodott el Rogers. Szuper.

-Péntek szóljál:Clint-nek, Thor-nak és Jane-nek. Bruce-nak és Pietro-nak.

Fekete Rózsa - |Pietro Maximoff|Where stories live. Discover now