1

1.3K 71 182
                                    

MERHABALAR AQ

Neftet ettiğim alarmın sesiyle uyandım ve hemen sesini kıstım. Bugün yeni şehirimizdeki yeni okulumun ilk günüydü hemen kalkıp yüzüme su çarptım.

Ardından aynanın karşısına geçip kendime baktım. Kızıl saçlarım, yeşil gözlerim, dolgun dudaklarım, düzgün burnum, şahane fiziğimle çok çirkin bir kızdım. Makyaj yapmayı sevmediğim için yaklaşık 2 saat süren hızlı bir porselen makyaj yapıp dolabımın önüne geldim.

Ekose etek, beyaz gömlek iğrenç bir okul formam vardı. (ben kurban olurdum ona ama siyah tisort giyiyoz napalim)

Kıçımın hemen altında biten ve bana biraz uzun gelen okul eteğimi üstüme geçirdim. Ardından gömleğimi göbeğim açık kalacak bağlayıp üstten 102 düğmesini açtım. Göğüslerim 90dı ve biraz küçük duruyordu bu yüzden destekli sütyenimi giymiştim.

Çantama hiçbir şey koymadan taktım ve aşağı indim. Çünkü ben bad bir girldüm.

"Mrb Tony." dedim ve babamın yanına geçtim. Evd babama Tony diyorum size bad girl olduğumu söylemiştim.

"Mrb Tasha." dedi ve hazırladığı 8 minareli pankekten yemeye başladı. Yanında biraz BOL MALZEMOS TÜRK KAHVALTISI biraz havalı yemekler vardı. Biraz fakir olduğumuz için anca bunları yiyebiliyoruz napalım.

Tonynin benim için hazırladığı portakal suyundan bir yudum alıp masadan kalktım ve vanslarımı giyip Tonynin yanağından öptüm.

Annem bizi terk ettiği için bana o bakmış bide Tony çok genç hiç babam gibi durmuyo çünkü beni 12 yaşında doğurmuş. (arabic problem)

Evden çıkıp yeni okuluma doğru yürümeye başladım etraf aynı amerikan havalı köpek gibi özenilen sokaklar gibiydi çünkü amerikada yaşıyorum ahaha ağlayın.

Benim gibi 18 yaşında olan yaşıtlarım kaykay bisiklet ya da havalı arabalarıyla okula gidiyorlardı. Ben hızlıca yürümeye başladım ve okul bahçesine girdim. Evet şehre yeni geldik ama elimle koymuş gibi okulu buldum çünkü Natasha Romanoff olmak.s.s

Okul binasına giderken herkes bana bakıyordu çünkü çok çirkin (allah affetsin) bir kızdım. Aniden biri kolumdan tuttu ve beni duvara yasladı.

Sigara alkol nane limon esrar karışımı kokusu ciğerlerimi doldurmuştu. Kafamı kaldırıp gözlerimi mavilerine diktim. (zubqhzha)

Ben sanırım bu ilk defa gördüğüm über yakışıklı çocuğa aşık olmuştum.




Cringe lvl hard.

Ajabzhakzbja

Neden böyle bir bok yedim hiçbir fikrim yok sadece canım sıkılmıştı ve düzenlemeden bölüm atmak çok güzel bdnxka. Neyse hadi ben kaçtım.

seksi sapık mafya üvey abim steve Donde viven las historias. Descúbrelo ahora