2

933 65 220
                                    

Kollarımı göğsüne koyup ittirmeye çalıştım ama çok güçlüydü.

"Burada yenisin." dedi ve ellerini belime kaydırdı hayır ben böyle bir kız değildim. Neler oluyordu bana? Utanıp başımı eğdim, yanaklarım kızarmıştı.

"Ne-nerden biliyorsun?" (kekelemese ölürdüm acımdan)

"Kokunu aldım." dedi ve boynuma yaklaşıp nefesini verdi. Siktir yoksa o vampir miydi? Sonra geri çekilip bir kahkaha attı. Boynundaki damarlar ve köprücük kemiklerine ölebilirdim.

"Dalga geçiyorum aptal son sınıftaki yeni öğrencileri herkes anlayabilir." ve yanından geçen diğer yakışıklı çocuklara selam verdi. İç sesim hemen 'salak hemen aşık olma' diye bağırdı. Onu susturdum.

"Ben Steve. Steve Rogers." dedi ve arkasını döndü. Bütün kızlar ona bakıyordu ve ağızlarının suyu yere damlıyordu. Umarım o sulara basıp düşerlerdi.

"Sen kimin sevdiği çocukla fingirdeşiyosun lan bim limonatası." dedi bir ses. Arkamı döndüğümdeyse karşımda bir kız grubu duruyordu. En öndeki kız yanıma gelip burnumun dibinde durdu. (sarışın yelloz bi kız hayal edin işt)

"Uf snne ya sna mı srcm.s.s" dedikten sonra ellerimi sahte sarı saçlarına geçirip kafasını yere vurdum. Kulağından kan akmaya başlamıştı ölümüne korkmuştum ben katil olamazdım.

"Aney ben katil mi oldum hüüğğ hayır kim bana temiz don getirecek yhaaa." ve hemen ağlamaya başladım.

"Katil olmadın fişne suyu dökmüş biri len mg." dedi sarışın kız ve ayağı kalkıp ağlayarak tuvalete koştu. Selena gibi gözlerimle yeşil radar yapıp etrafa bakınca tuvaleti görmüştüm. Hemen gözlerimi silip rimelimi tazeledim.

"Sen Pelinsuya bakma Steve'in en yeni exi diye böyle yapıyo." dedi bir ses daha. Çantamı yerden aldım.

"Pelinsu mu o nece mk." dedim ve arkamdaki kızıla döndüm.

''Babası Türkmüş knk ondan nys boşver adım Wanda bu arada. "

"Hmm bende Natasha memnun oldum gel sınıfa gidek."

Sınıfım bana vahiy olarak inmişti ve en yakın arkadaşım Wanda ile aynı sınıftaydık onu çok sevmiştim 27 saniyede iyi güvenilir zeki biri olduğunu anlamıştım.

Sınıfa girdiğimiz zaman hemen en arkaya gittik. Tekli sandalyeye oturup çantamı yanıma astım. İçeri genç yakışıklı ve seksi bir adam gelip konuştu.

"Pişt sen yenisin glb gel kendini tanıt."

Bana sesleniyordu. Tahtaya çıkıp konuşmaya başladım.

"Ben Natasha hikayenin masum güzel kızıyım utanınca kızariom bide biraz badgirl" lafımı bölen şey kapının kırılırcasına açılmasıydı. Steve ve yanındaki bir çocuk içeri girdi.

"Sorry hoca, geç kalmışız." dediler ve tanımadığım çocuk en arkaya ilerledi. Steve geçerken kolumu tutup beni sandalyeye doğru çekiştirdi.

"Bırak kolumu canım yanıyo." dedim ve çekip yanındaki sandalyeye oturdum.

"Bucky sen kızılı al." dedi ve beni sandalyemden tutup çekti. Hafif uzun saçlı çocuk gelip elimi tutunca Steve çocuğa bir uçan tekme attı.

"Öbür kızıl amk evladı." dedi ve beni kolunun altına aldı.

"Ne bilm aq hepsi kızıl." ve Wandayı yanına çekti. Bu hikayenin goodboyu olmalıydı.

"Akşam parti yapcm gelsene, takılırız öpüşürüz, sevişiriz falan."

"Tm."

"Tşk."

"Öd."

Gözümü bir kez kapatıp açtım ve ders bitmişti. Demekki göz açıp kapayıncaya demek bu demekti. Hemen çantamı alıp çıktım eve gidip hazırlanmalıydım.




Abi çok eğleniyorum çok auqbzhqbzhq

seksi sapık mafya üvey abim steve Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin