1.BÖLÜM-İMKANSIZ AŞK

15.8K 197 151
                                    

(Multimedya: Melis)
Herkese Merhaba! 🙌🏻💙
Yeni hikayemde umarım beni yalnız bırakmazsınız ve umarım beğenirsiniz!🌸🖤💥

Sabah alarmla gözlerimi açtım. Bugün günlerden Pazartesi ve okul var. Dün yine her zamanki gibi iğrenç bir hafta sonu geçirdim. Gerçi Berk'in olmadığı her yer iğrenç...
Berk kim mi? Berk lisenin başından beri aşık olduğum, okulun popüler çocuğu. Ben lise son, yani 12. Sınıfım. Berk'e aşık olduğum yetmiyormuş gibi bir de onunla aynı sınıftayım. Onu her kızların yanında gördüğümde canım acıyor. Okulun sürtükleri Berk'in peşinden ayrılmıyor. Berk ise kızlarla eğlenen ve aşk ile ilgisi olmayan birisi olduğu için bu durumdan şikayetçi değil. Lise 1' den beri aşık olmama rağmen gözleri beni görmüyor! Şu zamana kadar topu topuna adam akıllı konuşmamışızdır. Annem aşağıdan seslendiğinde düşüncelerimden ayrıldım.
-Meliiissss! Uyandın mı kızım?
-Uyandım anneeee!
-Tamam hadi hazırlanda kahvaltıya gel!
-Tamaaamm!
Annemi bekletmemek için hemen lavaboya gidip rutin işlerimi hallettim. Dolaba gidip, okulda serbest giyinmemize izin verdikleri için mavi bir şort, üstüne beyaz bir tişört ve mavi kot gömlek aldım (Multimedyada).
Ayaklarımada kahverengi ayakkabılarımı giydim. Yüzüme abartmadan makyaj yaptım ve belime kadar uzanan saçlarımı serbest bıraktım. Hazırlanmam bitince sırt çantamı alıp aşağıya indim. Annem masayı donatmıştı. Menüde omlet, patates kızartması ve kahvaltılıklar vardı.
-Anne, babam çıktı mı?
-Evet canım. Şirkette acil toplantısı varmış erkenden çıktı.
Başımı sallayıp sofraya oturdum. Annem de gelip oturunca kahvaltı etmeye başladık.
Kahvaltı faslı bitince evden çıkıp okula doğru gitmeye başladım. Okulla evin arasında yürüme mesafesi 20 dakikaydı. Zaten 18 yaşıma girince ehliyeti alacağım. Ehliyeti alınca babam bana araba alacağını söyledi. 18 yaşıma girmeme 3 ay kalmıştı. Okula sonunda gelebilmiştim. İçeriye girip sınıfa çıktım. Gözlerim Berk'i arıyordu ama sınıfta yoktu. Saate baktığımda dersin başlamasına 5 dk kaldığını gördüm.
Dersin başlamasına 1 dk kala Berk yanında bir sürtükle içeriye girdi. O sürtüğü yanında görmek her gün olduğu gibi yine canımı yakmıştı. Berk niye beni görmüyordu? Niye aşkımı görmüyordu? Çok geçmeden hoca da sınıfa girmişti. Ders matematikti. Bu dersi seviyordum ama genellikle yapamıyordum. Nadiren yapabildiğim şeyler çıkıyordu. Hoca ders anlatmaya başlayınca gözlerimi Berk'den çekip hocayı dinlemeye başladım.

💕💕💕

Dersler bittiğinde okuldan çıkıyordum. Okulun kapısından yeni çıkıp yürürken kolumdan birisi tuttu. Kim olduğuna baktığımda benimle sevgili olmak isteyip peşimi bırakmayan çocuğu gördüm. Hayır teklif ettin, reddettim. Daha neyi uzatıyorsun?
-Ne istiyorsun yine Cenk?
-Seni istiyorum Melis.
-Cenk saçmalama artık. Teklif ettin ve ben kabul etmedim. Lütfen daha fazla uzatma! 2 yıldır peşimi bırakmıyorsun. Bırak artık peşimi!
-Başka birisini mi seviyorsun?
-Bu seni ilgilendirmiyor Cenk. Özel hayatımı başkalarıyla paylaşmıyorum kusura bakma!
Cenk bir an da psikopatça üstüme yürümeye başladı. O her bana doğru adım attığında ben de geriye doğru adım atıyordum. En sonunda sırtım duvara değdiğinde duvara lanet ettim.
-Başkası ha! Başkası! BENİ BİR BAŞKASI OLARAK MI GÖRÜYORSUN!
Diye bağırıp duvara yumruk geçirdi. Korkmaya başlamıştım. Cenk resmen delirmişti.
-Cenk lütfen! Bak seninle düzgünce konuştum anlamadın. Böyle konuşuncada anlamıyorsun. Lütfen bırak artık beni! Anla artık ben seni sev-mi-yo-rum!
-Seveceksin! İsteyerek ya da zorla! Sen benim olacaksın! Bu zamana kadar fikrinin değişmesini bekledim ama artık yeter! Belli ki fikrin değişmeyecek. O zaman ZORLA benim sevgilim olacaksın.
-Saçmalamayı kes artık! Zorba mısın sen?
-Gerektiğinde öyleyim SEVGİLİM!
-BEN SENİN SEVGİLİN FALAN DEĞİLİM! BIRAK BENİ!
Belimden tutup sertçe beni kendine çekti. Çırpınıyordum ama bir işe yaramıyordu. Hayvan herif çok sıkı tutuyordu. Hâlâ çırpınırken yanaklarımı okşadı. Sonra kollarımı, daha da aşağıya inecekken bağırdım.
-BIRAK BENİ! İMDAATT! YARDIM EDİN! İSTEMİYORUM BIRA-
Eliyle ağzımı kapatıp susmamı sağladı. Deli gibi çırpınıyordum. Elleri tam daha da aşağıya inecekken birisi hızla Cenk'i önümden çekti. Kimin çektiğine baktığımda Berk'i gördüm. Cenk'e yumruklarını geçiriyordu. İnanamıyorum beni Berk kurtarmıştı!
Cenk'e baktığımda yüzü kandan gözükmüyordu. En sonunda bayılmıştı. Berk, Cenk'i bırakıp yanıma geldi.
-İyi misin?
-İ-iyiyim. Ben çok teşekkür ederim.
-Onu boşver. Ben insanlık görevimi yaptım. O adam kimdi?
-2 yıl önce bana çıkma teklifi etmişti. Ben de kabul etmedim. 2 yıldır peşimde, bırakmıyor. İlk defa bu kadar ileri gitti.
Berk sinirle Cenk'e bir tekme daha geçirdi.
-Hayvan herif!
Berk'in beni koruması hoşuma gitmişti.
-Melis bu pislik bir daha sana yaklaşırsa haberim olacak! Duydun mu beni?
Kafamı olumlu anlamda salladım. Berk'de kafasını sallayıp gitti. Ben de eve doğru yola koyuldum.

👉🏻Bölümü beğendiyseniz vote atmayı lütfen unutmayın.

👉🏻Yorum yaparsanız çok sevinirim. Düşüncelerinizi merak ediyorum.

(Cenk👆🏻)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Cenk👆🏻)

LİSE AŞKIMWhere stories live. Discover now