2.BÖLÜM-SEVGİLİM OLACAKSIN

11.3K 194 191
                                    

(Multimedya:Berk)

Berk beni kurtardıktan sonra eve gittim. Cenk bir daha bana bulaşırsa ona haber vermemi istemişti. Beni korumuştu ve bu benim çok hoşuma gidiyordu. Eve gittiğimde kendimi direk duşa attım. Yaklaşık 20 dk sonra duştan çıkıp en sevdiğim ve en rahat olan şeyleri giydim. Mavi atlet şort takımlı pijamalarımı...
Saçlarımı taradım. Kurutmayı sevmediğim için kurutmayıp ıslak saçlarımla kendimi yatağın yumuşaklığına ve sıcaklığına bıraktım. Bugün olanları düşünerek uykuya daldım.

Sabah alarmın sesiyle gözlerimi açtım. Başta okul olduğu için üzüldüm. Sonra ise Berk'i görebileceğim için sevindim. İçimde yine kıpırtılar oluştu. Hemen okul üniformalarımı giyindim. Saçlarımı da serbest bıraktım. Makyaj olarak sadece rimel ve dudak parlatıcısı sürdüm. Aşağı inip kahvaltımı ettim ve okula doğru yola çıktım. Yolda giderken yanımda bir korna sesi duydum. Dalgın olduğum için ödüm patladı. Sinirle yanıma dönüp tam bağıracaktım ki açılan camdan o kişinin Berk olduğunu gördüm. Bütün sinirim uçup gitmişti. Yerini gülümsemeye bıraktım.
-Gel beraber gidelim okula. Boşuna yürüme.

-Zahmet olmasın.

-Yok canım ne zahmeti. Zaten aynı yere gidiyoruz.

-O da doğru.

Dediklerine hak verip gülümseyerek Berk'in yanına oturdum. O da bana gülümseyip yola koyuldu. üstünü süzdüm. Yine çok yakışıklı olmuştu. (Multimedyada)
Radyoda diğer yarım şarkısı çalıyordu.(multimedyada) zaten kalbim çok hızlı atıyordu. Bu şarkıyla daha da heyecanlanıyordum. Sessiz yolculuğumuzu bozan Berk oldu.
-İyi misin?

Dün olan olayı kastettiğini anlayarak( Zeki ben!) cevap verdim.

-İyiyim. Tekrar teşekkür ederim beni kurtardığın için. Sana borçlandım.

-Saçmalama ne borcu.

-Olmaz içim rahat etmez. Sana borcumu nasıl ödeyebilirim?

-Aslında bir yolu var.

-Ne? Söyle yapıyım.

-Sevgilim olacaksın.

Bu dediğine afalladım. Bi 10 saniye kendime gelemedim. Ona şaşkın şaşkın baktım.

-Nasıl yani?

-Geçen gün annem beni bir kızla konuşurken yakaladı. O kızın adı da Melis'ti. Benim öyle çapkın biri olduğumu bilmiyor annem. Ben de mecburen kıza sevgilim dedim. Annemde kızla tanışmak istedi ama o kız tanıştırabileceğim bir kız değil. Fahişe gibi bir şey. Bir günlük takıldığım kızlardandı.

-Neden ben? Etrafta o kadar kız varken neden ben?

-Çünkü diğer kızlar fahişeler bildiğin. Sen farklısın. Şu zamana kadar bana hiç onlar gibi sulanmadın. Seni hiçbir erkekle el ele bile görmedim. Bu arada bakiresin de değil mi?

Kafamı olumlu anlamda salladım.

-Bak tahmin ettiğim gibi işte. Okulda bakire olan sayılı kızlardansın, belki de sadece sensin. Bana yardım edecek misin Melis?

Bu duruma içten içe sevinsemde Berk'e belli etmedim. Sonuçta annesine beni sevgilisi olarak tanıtacaktı.

-Sen bana bir iyilik yaptın. Ben de sana yapacağım.

Berk cevabıma gülümsedi.

-Teşekkür ederim. 1, 2 hafta sevgili rolü yaparız. Sonra da ben bir şeyler uydurup ayrıldık derim.

-Çok özel olmazsa bir şey sorabilir miyim?

-Sor.

-Neden annen çapkın olduğunu bilmiyor?

-Annem kalp hastası. Daha önce kalp krizi geçirdi. Çapkın çocukları da hiç sevmez. Benim öyle olduğumu öğrenirse çok üzülecek ve doktor onu asla üzmememizi söyledi.

-O zaman neden öylesin? Yani annenin üzüleceğini bile bile.

-Bilmem. İçimde var işte... Kaç kez düzelmeyi denedim ama olmadı.

Bu anlattıklarına hem şaşırmış, hem üzülmüştüm. Okula gelmiştik. Zaten aynı sınıfta olduğumuz için sınıfa beraber girdik. Bütün kıskanç gözler üstümüzdeydi. Onları umursamayıp yerlerimize geçtik. Yerlerimize geçmeden önce Berk bana "Okul çıkışında annemin yanına gidiyoruz o zaman" dedi. Ben de başta bu kadar çabuk gittiğimize şaşırsam da kendimi toparlayıp "Tamam" dedim. Dersler başlamıştı ama ben kafamı derse veremiyordum. Aklım Berk'in annesine takılmıştı. Acaba beni sevecek miydi?

👉🏻Bölümü beğendiyseniz vote atmayı unutmayın!

👉🏻Sizce Berk'in annesi Melis'i sevecek mi? Yorumlara yazarsanız çok sevinirim.

👉🏻Sınır koyuyorum arkadaşlar 3 vote gelmezse yeni bölümü atmayacağım. Voteyi verin bölümü alın! 😊

LİSE AŞKIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin