0.06

421 84 27
                                    

"Ω θεέ μου..." Ψέλλισε η Clove.
" Αν είναι δυνατόν!!" Φώναξε η Hannah.
Εγώ δεν είπα τίποτα, μόνο κοιταγα σοκαρισμένη τις σκηνές της απαγωγής.

Εκείνο το ψυχρο βράδυ, τα μέλη των BTS ειχαν επισκεφτεί το παρακμιακό μπαρ, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν λίγο από την απαιτητική καθημερινότητα τους. Για περίπου δύο μισή ώρες, δεν συνέβη τίποτα. Κατά τις έντεκα και μισή το βράδυ, είδαμε τον Jin και τον Jungkook να βγαίνουν λίγο έξω.

Παραδίπλα τους, στέκονταν τρεις μαυροφορεμένοι άνδρες, που οι δύο νεαροί δεν τους είχαν προσέξει. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Jin μπήκε μέσα και οι άνδρες πλησίασαν τον Jungkook. Πριν προλάβει να αντιδράσει, του ρίχτηκαν. Πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά ένα χτύπημα τον σωριασε κάτω.

" Τον καημένο..." Αναφώνησαμε. Το πρόσωπο του ήταν μεσα στα αίματα. Οι άνδρες τον πήραν και τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ μιας λιμουζίνας.

" Άρα όντως οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα..." Είπε η Clove. " Jade, ζουμαρε λίγο εδώ." Μου ζήτησε η Hannah και το έκανα. "Χμχμχμχ" έκανε η φίλη μου και σημείωσε κάτι.

" LL " έκανε αυτή. " Πρέπει να είναι το όνομα της σπείρας που απήγαγε τον Jungkook!!" Φώναξε και όλοι γύρισαν και μας κοίταξαν. " Μην φωνάζεις!" Τη μάλωσα εκνευρισμένα. Ο Jimin και ο Tae είχαν ένα ανεξιχνίαστο βλέμμα.

" Αυτή είναι μόνο η αρχή" είπα και με κοίταξαν με νόημα.

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

Έτσι ξεκίνησαν όλα λοιπόν. Για τον επόμενο μήνα, επισκεπτόμασταν καθημερινά την καφετέρια και δουλεύαμε εκεί. Ήρθαμε σε επαφή με άλλα γκρουπ που μέλη τους είχαν απαχθεί - αν και κανένας δεν έδειχνε προθυμία να μας πει πληροφορίες - , ψάξαμε εφημερίδες, ρωτήσαμε γνωστούς, ερευνήσαμε κάθε μπαρ της Σεούλ. Πλέον, ήμασταν υπεύθυνες όχι μόνο για την υπόθεση του Jungkook, αλλά και για τις υπόλοιπες απαγωγες των διασήμων τραγουδιστών.

Ο Jimin και ο Tae ήταν πιο βολικοι μαζί μας. Μας κερναγαν καμία φορά, μας άφηναν να μένουμε εκεί ως αργά, μας χαμογελαγαν και φαίνονταν άνετοι. Καμία φορά, έστηναν αυτί και είμαι σίγουρη ότι ενημέρωναν τους υπόλοιπους. Έστω και νοερά, οι BTS ήταν στο πλευρό μας.

  ೋ❀❀ೋ═══ • ═══ೋ❀❀ೋ

Ένα βράδυ, αποφασίσαμε να μείνουμε λίγο πιο αργά στην καφετέρια, όσο περιμέναμε τα αγόρια να καθαρίσουν και να κλείσουν. Η ώρα ήταν έντεκα παρά, όσο εγώ περπάταγα στους σκοτεινούς δρόμους. " Γιατί μείναμε πιο αργά?" Κατάστηκα την ώρα και τη στιγμή που το πρότεινα. Ξάφνου, μια στάλα έπεσε στη μύτη μου. " Τέλεια, τώρα βρέχει."

Άρχισα να τρέχω, μπας και κατάφερνα  να φτάσω σπίτι μια ώρα νωρίτερα. Είχα επιλέξει μια κακόφημη περιοχή, αλλά ήταν ο μόνος συντομος δρόμος για τη γειτονιά μου.

Έτσι δεν μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση,όταν κάποιος με άρπαξε και με κόλλησε σε ένα τοίχο. " Μπα μπα, πώς από τα μέρη μας Jade!?". Βλεφαρισα φρικαρισμενη. Τι στο καλό με ήθελε ο πρώην μου πάλι??!?.  " Yonam παράτα με!!" Φώναξα, παλεύοντας να ξεφύγω. " Σε θέλω πίσω μωρό μου..." " Εγώ όχι!!!" Πήγε να με φιλήσει αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Κάποιος τον τράβηξε πίσω  με βιαιότητα. " Πώς φέρεσαι έτσι της κοπέλας!! Φύγε από δω!!!" Η φωνή του άγνωστου μου φάνηκε γνωστή. Ο Yonam έφυγε τρέχοντας, αφήνοντας με μόνη με τον προστάτη μου. Ο άγνωστος χαμογέλασε. " Jade, είσαι καλά?"




















" Κύριε Kim, τι θέλετε εδώ πέρα??"
















Τι να θέλει άραγε ο Jin σε μια τέτοια κακόφημη περιοχή? Τι θα επακολουθήσει?

Μεχεχε😏😏😏😏😏 μην ανησυχείτε, ωραία πράγματα 😏😏

𝑻𝒉𝒆 𝑲𝒊𝒅𝒏𝒂𝒑 /𝑱.𝑱𝑲 𝒇𝒇 / ✅ Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang