~The end~

400 69 22
                                    

Jade's p.o.v.

Έχουν περάσει κι όλας τρεις μήνες. Πλησιάζει Σεπτέμβρης κι όλα κυλάνε κανονικά.

Όλα τα k-pop members επανήλθαν στις θέσεις τους και ξαναβρήκαν την χαμένη τους δόξα. Οι TWICE έπαψαν να είναι στο επίκεντρο ( προς μεγάλη μου ανακούφιση).

Η Hannah τα έφτιαξε με τον Yoongi και η Clove με τον Tae. Είναι όλοι τους πολύ χαρούμενοι.

Ο Tae και ο Jimin δεν έκλεισαν το μαγαζί τους, αφού μετά το comeback έγινε το πιο διάσημο fan café της Σεούλ!

Εμείς φυσικά κρατήσαμε τις φιλικές μας σχέσεις με όλα τα idol, και οι BTS έχουν γίνει ξεχωριστοί μας φίλοι.

Φυσικά, δεν έχουμε ξεχάσει και τους Αμερικανούς φίλους μας, που μας έχουν υποσχεθεί να έρθουν τα Χριστούγεννα. Ο Jungkook συμπάθησε την Aubrey, και μιλάνε μέσω Skype ( προς μεγάλη απογοήτευση του Kai και του King).

Όσο για μένα... Έγινα βοηθός του αρχισυντάκτη και ειδική ανταποκρίτρια της " Korea Times"! Αλλά επειδή σίγουρα σας νοιάζουν τα πρωσοπικα μου, δεν  τα έφτιαξα ούτε με τον Jin, ούτε με τον Namjoon ( κι ούτε με τον Jackson). Επέλεξα προς το παρόν να μείνουμε φίλοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου την πέφτουν οπότε μπορούν!

Η μικρή μας περιπέτεια θα μου μείνει για πάντα στο μυαλό μου. Σίγουρα, όλοι βγήκαμε έξω από τα νερά μας! Παρόλα αυτά, αγαπώ την ησυχία μου, που δεν είναι πολλή, αφού δεν είναι εύκολο να είσαι "Το κορίτσι που έσωσε τον Jeon Jungkook!"

Να μην ξεχνάτε ποιες είστε και να μην αφήνετε κανέναν να σας αλλάξει ή να σας μειώνει. Κάθε μία από εμάς μπορεί να κάνει ξεχωριστά και δυνατά πράγματα, ακόμα και εάν μικρά ή μεγάλα όπως το να σώζεις ανθρώπους. Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα τα πετύχετε εαν έχετε επιμονή και πίστη ( και κάνα δυο ξεσαλωμενες κολλητές). Σίγουρα δεν θα τα εκτιμήσουν όλοι αλλά αυτό είναι κάτι σχετικό.

Jade Choon Hee







( Διαβάστε το επόμενο κεφάλαιο παρακαλώ:) είναι το πιο σημαντικό)

𝑻𝒉𝒆 𝑲𝒊𝒅𝒏𝒂𝒑 /𝑱.𝑱𝑲 𝒇𝒇 / ✅ Where stories live. Discover now