H2

186 11 0
                                    

P.o.v Nina

Mijn vader loopt weg en komt terug gelopen met een grote ingepakte doos. Mijn ogen worden nog groter. Pak maar uit zegt mijn moeder. Ik loop naar de doos toe en trek het papier er van af ik hou een grote doos over. Als ik de doos ook open heb gemaakt zie ik een gitaar koffer. Als ik de gitaarkoffer open zie ik een prachtige gitaar. Wauw komt er alleen maar uit mijn mond. Mijn ouders kijken mij glimlachend aan, en wat vind je ervan? Ik kijk ze lachend aan en roep geweldig!!!! Mooi zegt mijn vader mijn ouders staan weer op en laten mij weer alleen.

Ik pak mijn gitaar en de gitaarkoffer en loop naar de muziekkamer ik kan al een beetje gitaar spelen want in de muziekkamer hebben we ook een gitaar en een harp maar uit de harp kan ik geen geluid halen hoor! Ik ga zitten en zoek op mijn laptop het nummer van Ariana Grande weer op na een halfuur kan ik het liedje helemaal mee spelen op de gitaar. Ook ga ik erbij zingen het klinkt best wel mooi al zeg ik het zelf.

Ik doe nog wat liedjes en besluit dan een youtube account aan te maken om een filmpje van mijzelf te maken ik wil graag weten wat mensen van mijn muziek vinden. Ik kijk op youtube en maak een account aan ik probeer eerst iets met mijn eigen naam maar die zijn allemaal bezet dan bedenk ik dat ik eigenlijk niet wil dat Anna en haar vriendinnen er achter komen dat ik op youtube sta dus ik kan beter gewoon iets verzinnen. Uiteindelijk kom ik bij de naam de onbekende zangeres maar dan in het engels (ik ben niet heel goed in engels dus vandaar gewoon in Nederlands) als wachtwoord doe ik een hele lange zin met hoofdletters kleine letters cijfers en punten ik heb namelijk op school geleerd dat deze wachtwoorden niet snel te kraken zijn en dat wil ik natuurlijk!

Als ik een youtube account heb aangemaakt abonneer ik mezelf op One Direction, Justin Bieber en nog wat sterren. Dan sluit ik youtube af en speel ik nog wat op mijn gitaar en op de piano. Na een uur ben ik spelen wel zat en ga ik slapen morgen zet ik wel een filmpje op youtube het is morgen Woensdag maar we hebben een studiedag dus ik ben vrij achteraf hoefde ik dus ook geen geschiedenis te maken.

De zangeres die iedereen zoekt *on hold*Where stories live. Discover now