H12

152 8 0
                                    

P.o.v Niall

Ik wist het ik voelde het ze is zo goed en eigenlijk ook best knap waarom word zij gepest?! Ik snap het wel nu is ze bekend en heeft ze bijna geen rust meer. Het concert is afgelopen we nemen Nina mee backstage haar zusjes zijn daar ook. Als we daar zijn roept Simon Nina even wat zal hij gaan doen waarschijnlijk een contract aanbieden. Eigenlijk hoop ik dat ze het weigert want dan kan ze misschien mee met ons op tour we zijn nog maar net met de tour begonnen dus het kan nog. Dan komen Simon en Nina weer terug Nina straalt Louis vraagt meteen wat er gebeurt is Nina begint te vertellen 'Simon heeft mij een platencontract aangeboden maar toen belde ik mijn vader toen vroeg mijn vader of ik niet gewoon 3 nummers kon maken en dan met jullie mee kan op tour Simon was dit al van plan dus ik mag mee met jullie op tour! Ik sta in jullie voorprogramma maar we gaan ook 2 nummers nog extra samen maken en dan moet ik dus ook optreden met jullie! En dan mag ik helpen met nog 5 nummer en dan brengen we mijn eigen cd uit!' Ik en de jongens beginnen te juichen net als Nina haar zusjes.

P.o.v Nina

Simon bood me gewoon een contract aan! En ik heb nu ook een soort contract en ik mag mee op tour met de jongens. Ik vraag me eigenlijk af hoe ik dat met school moet doen maar ik ga niks vragen want dan moet ik meteen heel veel voor school doen. Morgen mag ik nog 1 dag naar school om mijn spullen op te halen maar mijn 2 nieuwste aanwinsten moeten wel mee Wim&Tim mijn bodyguards ze zijn net reuzen net als de bodyguards van de jongens het is wel handig want mijn bodyguards werken samen met die van de jongens dus als we op tour zijn hebben we gewoon een groepje bodyguards voor ons allemaal. De jongens vonden het niet eerlijk dat ik 2 vaste bodyguards heb en hun ook maar hun zijn met 5 personen en ik ben alleen. Mijn vader komt aan en geeft me een knuffel en zegt dat hij heel trots op mij is.

-Laatste schooldag-

Vandaag is mijn laatste schooldag ik heb er best zin in. Er gaan 5 bodyguards mee en 1 van hun moet ook mee de les in de andere moeten wachten voor het lokaal. De bodyguards hebben me verteld hoe ze deze dag in goede aarde gaan laten lopen. Ook hoef ik niet op de fiets maar met een geblindeerd busje. De jongens gaan ook even mee en zetten mij af want die gaan paintballen ofzo.

Ik zit in het busje de jongens zijn veel te druk vooral Louis hij praat de hele tijd over de tour het is vandaag Woensdag en de jongens gaan Zondag weg uit Nederland de fans denken Maandag dus ik moet ook zeggen dat ze Maandag weg gaan. Vanaf Maandag ga ik met ze mee op tour. Voor mijn album moet ik vanmiddag naar de studio want er waren toevallig 2 nummers geschreven voor een jongere zangeres precies zoals ik maar voor wie het was geschreven liep het contract af.

We komen op school aan en op de een of andere manier staat er heel veel pers en ook allemaal leerlingen. Daar baal ik wel van zo kan ik nooit optijd komen maar het maakt eigenlijk niet veel uit want ik kan toch geen straf meer krijgen want dit is mijn laatste dag! De jongens zeggen gedag en stappen heel even uit om te zwaaien naar de pers ik geef ze een knuffel en Niall een extra lange hij kijkt me even aan en glimlacht dan en bam vlinders. De bodyguards gaan als een soort lint om mij heen staan zodat ik door kan lopen zonder dat ik onderbroken word en toch ook wat pers vragen kan beantwoorden. Er word overal mijn naam geroepen 'Nina kijk even hier' Nina kin iets hoger. Jeetje zouden al deze foto's morgen in de krant staan?! Veel tijd om na te denken heb ik niet want de bel gaat. Langzaam lopen de leerlingen allemaal het gebouw binnen. Snel wijs ik de bodyguards aan waar we heen moeten maar dat wisten ze al. Als we verder lopen word het steeds drukker maar de bodyguards helpen me. De pers komt gelukkig niet het gebouw in. Als we bij het lokaal zijn loop ik naar binnen en gaat Wim mee hij loopt naar de docent en gaat achter in de klas op een stoel zitten. Ik loop ook naar achter maar blijf in het midden staan en ga zitten aan een tafeltje bij de muur. Al heel snel stroomt de klas vol en snel gaat Anna naast mij zitten. Wat is die nou weer van plan?!

Als de les begonnen is probeer ik een beetje op te letten maar dat lukt niet echt. Ik denk een beetje na over Niall wacht wat Niall ik vind hem toch niet leuk? Ik word onderbroken uit mijn gedachte door een briefje van Anna ik pak hem en lees hem. 'Hoe gaat het' ik schrijf er onder wel goed met jou? Ik krijg geen briefje meer terug want de docent waarschuwt ons dat ze geen briefjes wilt zien.

Ik vraag me af waarom Anna zo aardig doet, ze haat mij toch?! Nouja ik zal haar niet plotseling aardig gaan vinden ze heeft me heel erg onzeker gemaakt.

De bel gaat ik loop naar de lerarenkamer om afscheid te nemen van de leraren van vorige jaren en docenten die ik vandaag niet heb gehad. Dan ga ik weer naar de bodyguards. Als we naar buiten lopen staat er nog steeds heel veel pers misschien zelfs wel meer als vanochtend.

Ik loop naar het zwarte busje en stap in. Als ik ben ingestapt kijken 5 grijnzende jongens mij aan....

De zangeres die iedereen zoekt *on hold*Where stories live. Discover now