Bűnbe esve

648 40 0
                                    

Taehyung szemszöge

JK mostanság többször is nálunk aludt, velünk az ágyban. Lassan olyan mint, ha egy kis család lennénk, bár a szerepek teljesen kuszák. Ma is átjön Jungkook, ma kivételesen segítségemet kérte programozásban, mivel jó barát vagyok, ezért segítek neki. JK hamar tanul, irigylem érte, első példa után teljesen megértette, mit hogyan kell beállítani. 2 óra tanulás után elfáradtunk és pihenésképp megnézünk egy filmet, amit én választottam ki. Most neki sem volt kifogása, mert egy akciófilmet nézünk meg. Maytől kaptam egy sms-t, hogy 11-nél előbb nem érkezik haza. Nagy boldogan ültem JK mellé és újságolom el a jó hírt. Belekezdtünk a filmbe...

Egyszer csak egy kezet éreztem meg a combomon végigsimítani, a hideg is kirázott, persze jó értelemben. Nyelek egyet és nézek JK-re.
- Taehyung, nagyon sajnálom, de én nem bírom tovább.- néz rám és szemein látom, mintha csak a prédát vette volna célba.
- Biztos vagy benne? Nem akarom, hogy miattam tegyél olyat, amit elítélsz.- mondom félénken.
- Tae, szeretlek. 
- Én is szeretlek, Jungkook!- mondom és hajolunk egymás felé, míg ajkaink össze nem fonódtak. annyira hiányzott a csókja, az intenzív érzésektől belenyögtem a csókba. Ez JK-t felbátorította és húzott ölébe és markol bele a seggembe. Ez engem még jobban feltüzel és túrok bele hajában és belemarkolva húzom hátra fejét, hogy nyakához férjek. Nyakára először apró csókokat szórók, közben hallom és érzem is szapora lélegzetvételét. Majd egy- egy helyen megszívom, amitől megremeg, ő is és én is élvezzük a helyzetet.
- Úristenem...- nyögi és tovább markolássza a a seggem. Az ingét szép lassan kigombolom, amíg nem végzek vele a szemeibe nézek, majd lenézek és lassan kerül szemem elé JK kidolgozott teste, megigézve nézem és megnyalom a ajkam. Az ingétől teljesen megszabadítom. JK magához húz egy szenvedélyes csókra és ő is lesegíti rólam a felsőm. A kezeit végig húzza a nyakamtól a felsőtestemen át a hasamig, majd újból a seggembe markol. Nyögök egyet és JK ráhajol a nyakamra, először ott szívogassa majd lefele indul el, a kulcscsontomnál elidőzik kicsit és az egyik kezével a mellbimbómat izgatja. Majd a másik mellbimbómhoz hajol csókolgatja, szivogatja. JK érintéseit nagyon intenzíven élem meg. Már egy jó ideje érzem a nadrágom szorítását, amiért kicsit feszengeni kezdek, ezt JK is észreveszi. A nadrágom kigombolja és lehúzza sliccemet, miközben még mindig a felsőtestemet csókolgatja. Abbahagyja, letol öléből, így előtte állok, lehúzza egyből a nadrágom és bokszerem is. Látom nyelni egyet majd, tövig bekapja, a hirtelen cselekedésétől kicsit meginogtam lábaimon, de ő ráfogott a csípőmre és visszahúzott magához, hogy újból tövig szájába kerüljek. Párszor megismételte, amitől már közel voltam az orgazmushoz, ezért belemarkoltam a hajába és felhúztam magamhoz. Szenvedélyes csókolom, nadrágját kigombolom és már le is esik róla. Perverzem mosolyog rám és letolja az alsóját is. Viszonozom perverz mosolyát és letérdelek előtte, de én nem kapom még be. Kínzóan lassan nyalom végig hosszát, amit egy mélyről jövő nyögéssel díjaz. Nagyon begerjeszt a hangja, bekapom az egyik golyóját és kicsit szívogatom, erre beletúr a hajamba és elhúzza a fejem és szemembe néz. Pillantásával mutat a tagjára, hogy azt kapjam be, kinyitom szám, nyelvemet kiöltöm és ártatlanul nézek rá. A farkát ráteszi nyelvemre és  végighúzza rajta kétszer, majd a számba nyomja. Mihelyst számba kerül, már szívom is, egyértelműen tetszik neki, szeretném, ha még jobban élvezné, ezért mélytorkozom le egymás után többször is. Majd szopom tovább, néha csak nyalogatom és húzok rajta párat, ezeket ismételgetem.
- Közel vagyok.- mondja, én csak szopom tovább, érzem teste többször is megremeg, és végül nyögések közt számba élvez, amit én lenyelek. JK leterül a kanapéra- Tae, ez hol tanultad? - perverzen mosolygom.
- Titok.- felé hajolok és megcsókolom. JK felül és ráfog a tagomra és húzogatni kezdi.
- Én nem vagyok olyan jó, de biztos élvezni fogod.- azzal a péniszem megint szájában landol és szerintem nagyon is jól csinálja. Közben egyik kezével a mellbimbómmal játszik. Hamar közel kerülök én is a gyönyör kapujához, így kihúzódom JK szájából és a testére élvezek.

Pár percig meztelenül ültünk egymás mellett a kanapén.
- Menjünk el lezuhanyozni.- mondja JK.
- Rendben, menj előre, hozok ruhát.- JK fürdőbe ment és a szobába. Egy pillanatra megálltam a szekrény előtt és elgondolkoztam azon, hogy ennek következményei nagyon súlyosak is lehetnek, ha May rajtakap. Félek, de ez a pillanatnyi boldogságomat nem teheti tönkre. Had élvezzem még egy kicsit azt,  hogy együtt lehetek JK-vel. Nem tudom, hogy fog folytatódni a kapcsolatunk, de ezt a gondolatom és elűzöm.
Magamhoz vettem pár alvós cuccot és siettem a fürdőbe, ahol JK már a zuhany alatt áll és mosakszik. Beszállok mellé, megfordul és magához húz egy csókra, majd tovább mosakszik. Mikor a szivacsért nyúlnék kiveszi kezemből és tesz rá tusfürdőt és elkezdi lemosni testem. Ezt elviselném minden nap. Miután végeztünk, nagyjából megtörülköztünk, de a hajukból még csöpögött a víz és léptünk ki a fürdőből. Mosolyogva tettünk meg pár lépést a konyha felé, de a mosolyom hamar eltűnt, mikor Mayt megláttam és egymás szemébe néztünk. May ledermedt és mi is. Basszus, a ruháink még a nappaliban hevernek szanaszét.


Fake Love - TaekookWhere stories live. Discover now