Частина 43

350 33 6
                                    

Ніч накрила Хардфорд. Вона таїть в собі стільки таємниць, стільки всього трапляється під покровом ночі... І зараз світу стала відома ще одна таємниця, яку відкрив Саймон Віль'ямс. В будинку Морганів горить світло. Можливо, його власникам просто не спиться? Ні, все набагато складніше, тому вони навряд чи зможуть заснути цієї ночі. Зовні будинку спокій та тиша, а всередині - хаос, зібраний з тривоги, криків, хвилювань, смутку та відчаю.
- Саймоне, як ти міг мовчати про таке?- Кейт кричить на друга, проте в кінці її голос стишується, адже розум підказує дівчині, що Кріс спить на другому поверсі, і варто поводитися тихіше. Вона знервовано вовтузиться на стільці, кусаючи нігті. Очі дівчини уже блистять від сліз, проте вони й не думають котитися вниз, ховаючи увесь біль та смуток дівчини всередині неї. Кейт приїхала одразу ж після дзвінка Скай про те, що Крісу стало погано, проте вона навіть не підозрювала, якою може бути причина його слабкості.
- Мені жаль...- уже вкотре повторює Саймон, не наважуючись підняти очі ще ні разу за усю розмову.

Йому просто соромно та важко поглянути в очі когось із друзів, адже він розуміє, що побачить в них тільки осуд і гнів

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Йому просто соромно та важко поглянути в очі когось із друзів, адже він розуміє, що побачить в них тільки осуд і гнів. Хлопець і так ненавидить себе, але й водночас знає, що діяв за вказівками друга... Які, мабуть, не варто було виконувати. Але все ж було добре, до цього моменту.
- А Кріса тобі не жаль?- вмішалася Скай, гримнувши долонею по столі. Вона, звичайно ж, не може всидіти на місці - це один з признаків того, що вона знервована.- Я просто не розумію, ми що в ігри якісь тут граємо? Тому що це не черговий складний рівень, це не жарти. Як можна гратися з життям Кріса?

 Як можна гратися з життям Кріса?

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.
Надприродні: Посланець смертіWhere stories live. Discover now