ESKİ ÖNERİLER(2014 CİVARI)

410 12 0
                                    


Bir Parça Aşk - yagmurergelen

Sizin mesajlarınız sayesinde keşfettiğim bir kitap. Aslında ilk başta sadece bir bölüm okuyup değerlendirecektim ve yazacaktım ama bir baktım yirminci bölümlere kadar gelmişim. Beni neden bu kadar etkilediğini bilmiyorum ama güzel bir kitap. Hasta bir kız var ve onun gizli bir takipçisi konusundan kısaca bahsetmek gerekirse sadece bunu söyleyebilirim.

MELEZ - Kedicikkk

Fantastik süper bir kurgu. Bu hikayeye bayılmıştım, halada bayılıyorum ama sanki Uyumsuz filmini izledikten sonra biraz benzediğini düşündüm çünkü konuları uyuşuyor. Kitaba bir şey demeyeceğim denmeyecek kadar güzel bir kitap, yazım şekli, anlatımda hissettirdikleri, karakterler. Ve daha bir sürü, çok güzel bir kitap herkes okumalı ;)

~~~~

DİKKAT KIZ VAR! gpinar_

Gerçekten çok profesyonelce yazılmış bir hikaye. Yani şöyle söyleyeyim içersinde; komedi, aşk, macera ve birazcıkta dram bulunuyor. Bazı yerlerde insanı strese sokuyor. Çok eğlenceli bir kitap kısaca.

Çok sürükleyici hemde.. Film olsa da izlesek dursak. Okuduktan sonra herkesi zorla başlattım. Wattpad ne demek bilmeyen birisine bile başlattım desem...

Irmak, Beste, Melis, Sercan 'ın en yakın arkadaşları ve aynı zamanda Sercan'ın sevgilisi Sercan'ın okulunun bahçesinde ölüyor. Kızlar erkek kılığında Sercan'ın erkek okuluna gelip katili bulmaya çalışıyorlar.

Ben böyle özetledim sizlere.

~~~~

BİR DENİZ KIZI HİKAYESİ corleonis

Çok başarılı ve çok profesyonelce yazılmış bir hikaye. Sakın isminden dolayı önyargılı davranmayın ve okumaya başlayın.

~~~~

Solucan ZeynepSey

Biraz Kötü Çocuğu andırıyor ama bu hikayenin başka bir havası var cidden farklı bir tarzı var. Ana karakter resmen sizsiniz. Ana karakter olan kızımız Nehir, diğer anakarakterimiz ola Kıvanç'ın Meriç Özentisi olduğunu düşünüyor, her seferinde ona Meriç'e özeniyorsun değil mi? diye soruyor. Bir ara Kıvanç dayanamadı 'Kim şu Meriç, onun gözlerini midesine sokacağım' gibi bir şey dedi. Ah tamam anlamadınız. Kıvanç'ın özel sözü bu, 'O lanet gözlerini midene sokacağım'. Çok tatlı, bende gerçek hayatta bazen diyorum. Hayır deli değilim!

Birde Kıvanç, Nehir yüzsüz davrandığı için ona Solucan diyor. Hikayenin adı da buradan geliyor zaten. Neyse. Okursanız eğer Keyifli Okumalar sizlere :)

~~~~

Romantik Komedi sosyalbukalemunn

Bir Erkek Fatma'nın içerisinde bulunduğu bir aşk üçgeni yada dörtgeni diyede tarif edebiliriz. Biraz karışık durumlar ama nefes almadan okuduğum kitaplarımın arasında. Bölümler gelmeye devam ediyor. Şöyle bir şey var, kitabın adıyla alakası yok bence. Komik ama Romantik Komedi ismi yakışmamış bu kitaba, aşığım Gürkan'a. Ahaha neyse azıcık şaka yapıyım dedim. Zaten kitabın adını okumuyoruz, içini okuyoruz bü yüzden ismin çok bir önemi yok.

Bu arada Gürkan ikinci ana karakter diyebiliriz. Ben Gürkan'ı tutuyorum. Kızın ettiği küfürleri okurken gülerken ağlamaya başlayacaksınız. Buraya yazmaya terbiyem yetmiyorr :D Keyifli bol bol gülmeceli okumalar:)

~~~~

Sana İhtiyacım Var rabiikalyoncu

İşte bir tane daha nefes almadan okuduğum ama ismiyle alakası olmayan bir kitap daha. Öyle çok romantik bir kitap değil. Yani 18. bölümde ama konu belli. Nedense bu muhteşem ötesi kitap çok keşvedilmemiş bir kitap. Ben bile nasıl bulduğumu hatırlamıyorum ama iyiki bulmuşum. Şimdi size öneren birisi varken hemen başlayın derim.

~~~~

YABANCI♛ oz_yildirim

Wattpaddeki en sevdiğim hikayeyi Kötü Çocuk olarak bilirdim takiii bu bebeyi bulana kadarr. Bence wattpaddaki en başarılı keşfedilmiş kitaplardan birisi. Ediz ÇAĞIRAN- Doğa GÜNGÖR ah ah isimlerini söylemek bile içimi acıtıyor, ciddi anlamda çok özledim.

Kitaba başlayacak olanlara söyleyeyim hikayenin bir sonu yok ama kitaba dönüşecekmiş sonuda kitapta yazacakmış diye duydum ama ne olursa olsun bütün watty ailesinin bu hikayeyi okuması lazım. Kısacası diyorum ki bu kitaba başlayın ve sonuna kadar okuyun.

~~~~

2018'den not: Zamanında kötü çocuk severdik be, Bir 5 sene önce burada işler farklı yürüyordu :D Kötü çocuk okumayan Wattpad okuyucusu sayılmıyordu. :D Bunu o zaman yazmışım zamanın zihniyeti kalsın diye silmedim yazıyı :D

KÖTÜ ÇOCUK♛ BusraKcK

Sanırım nereye baksanız bu hikayeyi görüyorsunuz. Bence gördüğünüzde hemen üzerine tıklayıp onu açın ve okumaya başlayın.

Bu hikaye bence kitap olup 100 Temel Eser'e 101. olarak girmeli. Ben bu hikayeyi kafamda Wattpad Türkiye'nin kralı ilan ediyorum. Beni bu kadar etkileyen hikayenin konusuna gelecek olursak. Şöyle başlayalım, 4 tane kitap var ve 4 kitabın tanıtımında da sırayla;

"Siyahın içindeki beyazın başlangıç hikayesi"

"Siyahın içindeki beyazın silik hikayesi"

"Siyahın içindeki beyazın umudunun hikayesi."

Bu siyahlığın içinde kaybolmuş beyazın hikayesi.

Evet. Siyah; Meriç ve Beyaz; Kayla. Bu hikaye anladığınız kadarıyla Siyahın içindeki beyazın hikayesi. Masum Kayla'nın Kötü Çocuk Meriç'in kızı olmasıyla başlıyor. Aslında Kayla'nın biyolojik babasının evine taşınmasıyla başlıyor desem daha iyi olur. Ve herşeyin bir daha eskiye dönmeyeceği anlaşılıyor. Zaten eski haline dönmesini isteyen kim.

Size şunu söyleyeyim. Bu hikaye Türkler de o kadar benimsenmiş ki. Meriç karakterinin, yani gerçekte adı Vini Uehera, instagram hesabına girip baktığınızda her hangi bir fotoğrafa tıklayın ve yorumlara bakın, bütün yorumlar Türk'lere ait ve yorumların hepsinde 'Meriç veya Kayla' adı geçiyor. Ben bile Vini'ye Meriç diyorum. Uzun sözün kısası "Bu hikaye Wattpad Ülkesinin KRALI" ♛

Son olarak şöyle hoşuma giden hikayelerin isimlerini yazayım dedim. Buyrun.

Tuvaldeki AŞK

ALT GEÇİD

Başka Bir Lise Hikayesi

Siyah mı? Mavi mi?

Çirkin

Zoraki Evlilik

Evlilik Anlaşması

Behind These Hazel Eyes

After

Mission

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Keyifli okumalar dilerim :)

En Güzel Wattpad Hikayeleri 2021Where stories live. Discover now