1.20

2K 59 0
                                    

wow !! #3 in Goodgirl !! thanks allemaal :) Om dat te vieren een double update, nu op naar de #1 !!

// Lotte //

~ woensdag ~

"Hey Daan kijk eens wie ik voor je heb mee genomen !!" Daan en zijn vrienden groep kijken allemaal op. "Je vriendinnetje !!"

Ik kijk Daan aan, zijn ogen zeggen sorry. Ik weet niet waarom... hij doet niks fout. Dan veranderd die blik naar iets uitdagend en hij kijkt Jayson aan.

"Vriendinnetje ? huh waar dan ?" hij kijkt zoekend om zich heen.

"Maar" de toon in Jayson's stem is veranderd.

"Jay je dacht toch niet dat ik het meende, je dacht toch niet echt dat ik wat met haar had ?!" Daan lacht spottend. Tranen ontstaan in mijn ogen.

"Daan stop" Jayson klinkt serieus.

"Stop waarmee Jay ? Met de waarheid vertellen ?! laat me niet lachen, dat meisje is amper 10 je bent echt niet goed in je hoofd. ik heb geen vriendin en ik hoef er geen een, jij zou dat nu wel moeten weten.

Mijn tranen hebben nu de vrije loop. "ach kijk nou ze huilt" zegt Daan spottend maar hij kijkt me niet aan. Amy die tot nu toe niks heeft gezegd loopt in zijn richting en slaat hem in zijn gezicht.

"Jij bent echt de grootste sukkel die ik ken, Je hebt zojuist mijn beste vriendin pijn gedaan... denk maar niet dat je daar mee wegkomt sukkel" sist ze.

Dan draait ze zich om slaat een arm om me heen en zo lopen we weg. Zodra we uit het zicht ben komen er nog meer tranen.

"Hij.. Ik.... Amy het doet zo'n pijn" huil ik.

"Ik weet het schat... huil maar" en dat doe ik, we missen een lesuur maar het maakt niks uit.

Na een tijdje droog ik mijn tranen. "ik had het kunnen weten... hoe kon ik zo stom zijn" zucht ik.

"Ik geloofde ook dat hij het meende Lotte, hij is hier gewoon te goed in"

"Ja" ik sla mijn ogen. "laten we maar gewoon gaan" zeg ik en Amy knikt

ik kan me niet concentreren tijdens de lessen maar het lijkt niemand echt op te vallen. Na de laatste les zegt Amy dat ik alvast naar onze kamer moet gaan, ze ging wat eten halen en zou daarna ook komen.

Net wanneer ik de deur van de school wil uitlopen wordt ik terug geroepen.

"Lotte heb je even ?" ik draai me om en zie daar meneer van de bos staan. "euhum jahoor"

"oké fijn, volg mij maar even" ik knik en loop achter hem aan.

Zodra we allebei in zijn kantoor zitten begint hij te praten. "ik wilde dit Maandag al voorstellen maar toen bleek je ziek te zijn en dinsdag ook dus je hebt niet heel veel tijd meer maar het zit zo.. ik weet niet of je weet van de uitwisselings jaren ?" ik knik, ik heb er namelijk wel eens van gehoord.

"Oké mooi zo, dit jaar hebben we het land Amerika uitgekozen, dit jaar doen er 2 scholen mee, Een in New York en een in Santa Monica. aangezien jou cijfers voor Engels erg goed zijn ben jij een van de 4 uitgekozen leerlingen die een jaar naar Amerika mag, als je dat wil natuurlijk. De andere leerlingen zijn Bas uit 3 havo, Emily uit 4 Mavo en Joshua uit jou klas. Er gaan er 2 naar NY en 2 naar L.A maar jij heb eerste keus, Als je mee wilt doen natuurlijk."

Ik slik een paar keer moeizaam maar dan spring ik op "OMG NATUURLIJK WIL IK MEE WAT IS DAT NOG VOOR EEN VRAAG !!" Meneer van de Bos lacht even maar kijkt dan weer serieus. "Besef wel dat het een heel jaar lang is" ik knik. "en zo je naar santa monica of NY willen ?"

Beide steden zijn fantastisch, ik heb altijd al eens naar NY gewild alleen ik denk dat Santa Monica meer wat voor mij is, en het is ook niet heel ver van L.A en ik kan waarschijnlijk best wel een keertje naar NY gaan.

"Santa Monica" hij knikt. "Dan heb je morgen vrij want je vertrekt vrijdag al !" Ik knik. "Ik mail je alle gegevens door" weer knik ik "heel erg bedankt !!"

Dan loop ik zo snel als ik kan het kantoortje uit naar mijn kamer waar Amy al zit te wachten.

"IK GA NAAR AMERIKAAAA!" gil ik en dan begin ik haar alles uit te leggen. We fantaseren de hele avond over hou gaaf het wel niet is en daardoor vergeet ik bijna Daan eventjes maar zodra ik in bed lig betrap ik mezelf denkend aan zijn sterke armen om me heen geslagen.

Ik pak mijn mobiel die ik de hele dag nog niet heb aangeraakt en zie dat ik een aantal berichtjes heb, allemaal van Daan.

Daan: hey...

Daan: sorry ik meende niet wat ik zei

Daan: ik wist het gewoon even niet meer

Daan: vergeef please...

Daan: het spijt me zo erg

Daan: Lotte ik kan niet zonder je

Daan: Laat het me uitleggen

Daan: We moeten echt praten heb je morgen tijd ?

Daan: lotte...

Me: Sorry dat ik niet goed genoeg voor je was, maar het is nu over... zoek gewoon geen contact dat is beter... het wordt zoals het was Daan, zoals het was voor dit hele gebeuren. Jij bemoeit je niet met mij en ik niet met jou. Nogmaals sorry.

Zijn profiel springt direct op Online, en enkele seconde later heb ik een berichtje van hem.

Daan: Jij was wel genoeg voor me Lotte, jij bent alles wat ik nodig heb.

Me: sorry

Vervolgens blokkeer ik hem, ik weet zelf ook dat het beter is zo het doet gewoon zo'n pijn, terwijl een paar tranen nog over mijn wangen lopen val ik in slaap.

shit, we're locked ! { Dutch }Where stories live. Discover now