yeter amk

391 65 8
                                    

Ben bu kitabı herhangi bir fandomun Twice'a "Tivicenin hiçbir başarısı yok", "anca albüm satışı", "benimde 17 albümüm olsa bende satarım", "tivice anca şa şa şa", "twice amerikada, globalde popüler değil" diyenlere cevap olarak yazdım, yazıyorum.

Kitabımı Once'lardan çok Blink'ler okuyor. Türlü türlü Blinkler gördüm. Kimisi parayla satın aldınız dedi. Kimisi bu bilgi yanlış dedi. Kimisi bu doğru değil burada bp olmalıydı dedi. Kimisi ve bu en komiği Twice başarıları kitabında Twice'ı gömmeye çalıştı.

Madem senin idolün değil, seni ilgilendirmiyor. O zaman niye gelip bakarsın. Ha çok merak etmişsindir bir bakayım dersin. E tabi kendine yediremeyeceğin için hayalet okuyucu olarak okursun o da bir ayrı konu tabi. Oku sonuçta kitabım açık ve bilgilerin içinde doğal olarak diğer grupların bilgileride oluyor -bp, red velvet, bts vs- Ama gelipte hiçbir bok bilmeden Twice başarıları kitabında Twice'a laf atamazsın ya da kendi grubunu yüceltemezsin. Yani bir bölümde 2018 yılının albüm satış bilgisi var orada bakın 2018 neden gidip şu an bp yazarsın? ki değil :D ? Ha yorumunu attın mı? Cevap olarak diğer bölümleri okuyabilirsin.

Yorumlarda bp varmış. Yorumlarda Bp'e laf atan bir şey görmedim ki bir kız onu yaptı ve ben yorumunu sildim. O yorumlar Twice'a söylenen artık Twice'ın üzerine yapışmış nefret cümleleri ha bir yerden tanıdık gelmiş olabilir ne de olsa siz iyi bilirsiniz

TWICE BAŞARILARIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin