ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ (затворени)

320 30 29
                                    


През годините екипът на The Glass Awards сменяше начините на гласуване и този път не е изключение. През тази година читателите на книгите също ще могат да гласуват за историите, които да станат победители.

От няколко седмици доста хора търсят начини за разпространение на свестни истории, както и гледания, гласове и коментари на историите си, но единственото нещо, което направиха е да интервюират всеизвестни автори на всички в платформата. Ние ви предоставяме начин, по който и двете страни ще са доволни, но без ваша помощ това няма как да стане.


УСЛОВИЯ ЗА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ:

1. Всеки читател, който е в платформата от поне една година, има право да стане гласоподавател. *

* максимумът на гласоподаватели е 30 души, а минимумът 10.

2. Всеки читател, който реши да стане гласоподавател се съгласява да оцени всяка една история, която се е записала за участие в тазгодишните „Стъклени награди"*

* миналата година имаше към 80 истории; тази годината може да са повече, може и да са по-малко.

3. Всеки читател е длъжен да прочете МИНИМУМ 5 глави от дадена история.

4. Всеки читател трябва да даде безпристрастна  и обективна оценка на творбите.

5. Всеки читател трябва да тагне поне 3ма автора (можете да тагнете и читатели, за да станат гласоподаватели; но целта е да се намерят автори, които да се запишат за наградите) и да добавите наградите в списъка ви за четене.

- При неспазването на някое от гореспоменатите условия за гласоподавателите, ще изгубите правото си на вот.


Можете да се запишете в коментарите като заявите желание да станете гласоподавател. Не всеки желаещ ще стане гласоподавател - екипът на наградите ще прецени и ще пише на лично съобщение на избраните. 


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Glass Awards 2019Where stories live. Discover now