КАТЕГОРИИ

645 35 114
                                    


1) Глътка свеж въздух - Случвало ли ви е да търсите часове наред в уатпад, търсейки история с оригинален, отличаващ и завладяващ се сюжет и стил на писане? История, в която героите да не са клиширани и да са добре изградени, със силни, отличаващи се характери. В тази категория ще намерите историите, които според нас са "Глътка свеж въздух" в Уатпад.

2) Любов между редовете - Пъстра палитра от цветовете на любовта в платното на един творец, показваща взаимоотношенията между хората. Тук, в тази категория, любовта играе важна роля и вие ще намерите истории от жанра "Романтика" чак до "Садо-Мазо".

3) Спектърът на въображението - Въображението на човек няма граници и затова и има толкова много филми и книги за извънземни, магьосници или пък нова гледна точка на някой сериал или историческо събитие, показваща ни напълно нов свят. Тази категория включва всички истории-фикции (фикшъни) като "Фен или Тийн фикция", "Историческа фикция" или "Научна фикция" .

4) Тайната градина - Пътят към успеха на един творец се крие в публиката, която го подкрепя. Начинаещите автори, както и незабелязаните се такива трябва да бъдат подкрепяни в уатпад. И затова в тази категория честваме историите с ниска гледаемост, нови или дебютиращи истории.

5) Обожествена реалност - „Поезията е това, което те кара да се смееш, да плачеш, да бъдеш тих, да подскачаш, да правиш нещо или да не правиш нищо, да знаеш, че цялото щастие и страдание е споделено завинаги и завинаги само твое" - Дилън Томас. Тази категория е посветена на поезията и ритмичното създаване на красота.

 Тази категория е посветена на поезията и ритмичното създаване на красота

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Glass Awards 2019Where stories live. Discover now