•İlerleme•

393 33 39
                                    

Uzun bir aradan sonra yine beeennn üzügünüm çok üşendiğim için yazmaya yeni yazıom neys ilk olarak şunu diyim aklıma pek fazla bunla ilgili konu gelmiyor ve Yoongi''nin arayışlarınıda çok fazla uzatmak istemiyorum bu yüzden mini bir fic olma ihtimali yüksek.

Küçük Bir Hatırlatma

'BULDUM!!!!!!!'.

Tae işte tam olarak bunu söyledi belkide ilk kez bu kadar heyecanlanmıştım ilk kez..................

******

Belkide yoongi ilk kez bu kadar çok fazla heyecanlanmıştı sonuçta yerlerini bulmaya bir adım daha yaklaşmışlardı fakat onları büyük bir felaketin beklediğini bilmiyorlardı.

*****

Bir anlaşma yapmıştık, herkes evlerinden eşyalarını alıp ilk uçakla Türkiye'ye gidecekdi fakat dikkat çekmemesi için farklı yerlere oturacaktık sonuçta bu kişiler bilgiliydi belliki. Eşyalarımı topladım ve evi de toplamaya başladım.

Bittiğinde saat gece 12:00'ydi bu yüzden gece direk uykuya daldım.

*****

Herkes eşyalarını toplamış gece uykuya dalmıştı her ihtimale karşıda kırılması neredeyse imkansız olan bir alarm sistemi kurmuşlardı ve bu sistem gelen kişiyi de gösteriyordu yüzü gözükmese bile ancak bunu sadece hacker grubu yapmıştı yani Yoongi'de öyle bir şey yoktu. Ve bunu bilen kişiler yada ajanlar mı desem onlar gece Yoongi'nin evine girip uçuş bilet kağıdını aldılar aslında. Jk bunun olacağını biliyordu bu yüzden de iki tane uçak bileti almıştı ehhh adamlarında kendi evine gelemeyeceğini bildikleri için içi azcık olsunda rahattı. Onun için büyük bir şey değildi çünkü bu olayı önceden yaşamıştı fakat o zaman bir bilgisi yoktu küçük kardeşi Jinyoung onun uçuş biletini almışlardı, sadece 1 haftalık tatile gitmişlerdi fakat Jinyoung gitmemişti ve geri geldiklerinde ise çok geçti evde ölü bir şekilde duruyordu hemde çok vahşice ölmüştü. Saçlarını kesip o saçlarını da zorla yedirmişlerdi, vücudunda birde kesikler vardı. O günleri aklında geldikçe hem midesi bulanıyor hemde geceleri uyuyamıyordu. Ve bu yüzden iki bileti vardı Yoongi öldürmeyeceklerdi fakat biletini alacaklardı bunu biliyordu.

*****

Sabah uyandığımda evi tekrar kontrol edip küçük bavulumuda aldım zaten çokda bir şey yoktu. Komidinin üzerinden biletimi de almaya yöneldim ki biletim komidinin üstünde yok. Dün koydum diye hatırlıyorum neden yok ki. İlk işim evi aramak oldu fakat hiç bir yerde yoktu ama hatırlıyorum dün komidinin üstünde duruyordu. Az da zamanım kalmıştı 2 saat sonra uçak kalkacaktı ve yol yarım saatti. Ve otobüse yetiş otobüsü bekle falan derken bu 1 saate çıkardı. Diğerleri çoktan yola koyulmuştur bile.

Kapı zili çaldığında aşşağı inip kapıyı açtım karşımda jungook duruyordu ve elinde iki adet bilet vardı.

'Bu bilet kimin için?'

'Senin için Yoongi.'

'İyide bu benim biletim değil jungook'

'Biliyorum Yoongi sen %100 ihtimalle biletini bulamadın bende önceden bilet almıştım.'

'İyide nereden biliyorsun biletimin kaybolduğunu. Hem kim aldı benim biletimi'

'Büyük ihtimalle Jimin Hyung'u kaçıran kişiler bileti aldı Yoongi. Nereden bildiğimi boşver'

'İyi gidelim o zaman az zamanımız var.'

'Tamam Yoongi.'

*****

£scape-Yoonminजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें