Capitolul 1

11 3 0
                                    

     Merg si tot merg, parcurg acelasi drum monoton in fiecare zi, pe care, tot ce vezi sunt oameni....oameni cu fete care nu exprima absolut nici o urma de emotie, parca si-ar pune o masca de fiecare data când ies din casa.

      Ce ii diferentiaza sunt lucrurile, ambalajul. Haine, masini, casele sau cladirile in care intra, nu vezi suflet, nu vezi ce gandesc. Dupa asta iti poti da seama cum isi duc viata, unii au bani de se sterg cu ei la cur iar altii isi castiga painea de azi pe maine. O societate bolnava in care daca nu ai noroc si relatii, nu ai nimic. Imi e scarba si rusine de ce se intampla in jurul meu.
          Sunt una dintre persoanele care nu a avut norocul sa se nasca intr-o familie cu venituri mari, nu am norocul de a ma bucura de viata cum o fac si altii de varsta mea. Nu zâmbesc si nu imi traiesc viata cu aceasi pofta ca un adolescent normal. Nu stiu cum e sa iesi in oras cu prietenii sau sa iei cina cu familia, si adevarul e ca defapt nu am nici una, nici alta.
          Buna, tu, cel care citesti asta, sper ca ai avut o zi buna. Sper ca te duci la munca sau la scoala cu zambetul pe buze. Sper ca tu ai avut noroc.
          Indiferent ce clasa sociala ai, ce fel de om esti sau cat noroc ai avut, sper ca asta sa ajunga la tine. Daca te fac sa te uiti in jur si sa iti pui intrebari, inseamna ca mesajul meu fost inteles.
            Nu stiu exact ce o sa se intample cu aceasta carte, nu stiu nici macar urmatorul capitol cum o sa arate, am vrut sa scriu asta si sa ajunga la cineva. Sunt pe platforma asta de 7 ani si am avut cam 3 povesti scrise de un copil la 13-14 ani pe vremea aceea.
           Am vazut cum era pe vremuri si cum e acum. Era un loc in care se ascundeau cei fara glas in societate in spatele cuvintelor. Sa isi scrie gandurile, durerile si visele, sa fie cine isi doreau sa fie.
       Acum e un loc ca toate celelalte, cu anunturi si banuti.
       Imi doresc sa fiti liber in comentarii sau mesaje in privat si sa imi spune-ti povestea voastra, poate ii dam glas impreuna.
                                                        ~much love

Aleasa coroaneiWhere stories live. Discover now