1.0 / RAKUNLAR

829 6 2
                                    

Yazar: CrHPossitive
TANITIM
"Dünyayı on yıldır kasıp kavuran ancak Türkiye'de yeterimce ilgi görmeyen motor kulüpleri sonunda aradıkları şansı bulmuş ve büyük bir akım yaratmışlardır.

Türkiye'nin en büyük motor kulübü olan Cehennem Kurtları karşılarında hiç beklemedikleri kanunsuz motor kulübü Sürü'yü bulduklarında yok olmak ya da savaşmak arasında seçim yapmak zorunda kalırlar.

Daha sadece çaylak olmasına rağmen kendini bu savaşın kucağında bulan Devrim Bilir , kardeşi Koray Bulut Bilir , en yakın arkadaşı Can Baran ve savaşa sonradan dahil olmalarına rağmen can yoldaşları olan Alpaslan Demir ve Deniz Kaplan bu savaşı atlatabilecekler midir?"
Herkese merhaba yazmayalı baya oldu ama mükemmel bir kitapla döndüğümü düşünüyorum. Bu kitabın alışılmışın dışında bir konusu var. Okurken hem heyecanlanıyorsunuz hem de bir şeyler öğreniyorsunuz. Önceden motor kulüpleriyle ilgili sıfır bilgiye sahiptim ama şu an önümden motorlu bir grup geçse hemen sırtlarına bakıyorum djdkdksk. Bunun için yazara çok teşekkür ederim:)). Gerçekten okunmaya değer bir kitap umarım beğenirsiniz.

Sevgiler <3

Öneri Kitabı Where stories live. Discover now