14/BÖYLE KİTAPLARI GÖRMEK İSTEMİYORUM!!

610 10 18
                                    

YAZAR: goncabeyza
Buraya başka bölüm atmayı düşünmüyordum uğraşmak zor geliyordu vs vs ama ikiyüz üçyüz kişi bile görse kar kardır diye düşünerek bunu atmak istiyorum. Bu gece okuduğum bi kitap AĞLA SEVDAM klasik doğulu berdel hikayesi hahaa oysa ne umutlarla başlamıştım kitaba. Hayal ettiğim kitabımızdaki esas kızın biri tarafından düştüğü bok çukurundan kurtarılmasıydı AMA SONUÇ BU AKILLI KIZIN ONU ÇOK SEVEN(!) İSTEYEREK(!) EVLENDİRİLDİĞİ ADAMA AŞIK OLMASI VE SEVMESİYLE DEVAM EDİYOR CİDDEN YETER ARTIK ÜLKEMİZDE GÜNDE EN AZ BİR BELKİ HİÇ BİLMEDİĞİMİZ KAÇ KADIN ÖLDÜRÜLÜYOR. NEDEN BUNU MEŞRULAŞTIRAN ONU DÖVEN KOCASINA AŞIK OLAN KADINLARI OKUYORUZ NEDEN?? Eziyet çektirildiğin ZORLA evlendirildiğin bir hayatta sen gidipte o adama aşık olmazsın onu sevmezsin eğer seviyorsan hastasın psikolojik sorunların vardır. Bu insanları neden birbirine aşık ediyorsunuz güzel gösteriyorusunuz gerçek hayatta sevgilin kocan abin vs seni dövse sana silahla ateş etse sen o kişiyi sevmeye mi başkayacaksın cidden mal mısınız siz ya bide gelen yorumlara falan bakıyorum allahım size akıl fikir versin cidden. BU ÖLEN KADINLARIN KATİLLERİNİ SOSYAL MEDYADAN YAPILAN TAGLERE VEYA EYLEMLERDE ADALET İSTEYEN BİNLERCE İNSANIN MÜCADELESİNİ BU KİTAPLARDA HİÇE SAYIYORSUNUZ !!
Hiç mi vicdanınız sızlamıyor bunları yazarken oy atarken ne biliyim siz bi hemcinsinize bunu nasıl yakıştırıyorsunuz
anlamıyorum kim bilir bilmediğimiz okumadığımız ne çok kitap var bu şekilde ama kendinize gelin. Bunlar doğru değil. Bu aşk sevgi sevda herneyse o değil. Eğer bunu destekliyorsanız "ayy ne güzel aşk işteee" diyebiliyorsanız yazık size. Allah kimsenin başına bunları yaşatmasın bunu meşrulaştırmayın göze güzel göstermeyin YETER ARTIK!

 Allah kimsenin başına bunları yaşatmasın bunu meşrulaştırmayın göze güzel göstermeyin YETER ARTIK!

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

ŞİDDETTE DE BİRİNCİ SIRADA DKLDŞXŞSLMDDK BAŞARILARININ. DEVAMINI DİLİYORUM

Öneri Kitabı Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang