1.8 Bio

440 14 1
                                    

~ Skyler ~ (3 Månader Senare)

Jag vaknade av att solen sken in genom fönstret och irriterade mina ögon.

Jag sträckte på mig och låg sedan kvar i sängen och kände hur någon rörde sig breved mig, jag vände mig om.

- Hur har du sov.... Aaaaah!!!!!

- Skyler vad är det? Frågar Trevor och kramar om mig medan jag gråter.

- Shhh älskling det var bara en mardröm. Sa Trevor och kramade mig hårdare och lugnade ner mig.

- Jag mår bra det var bara en dålig dröm. Sa jag och kramade honom.

- Jag märkte det men du det är sista dagen i skolan idag så upp och hoppa nu älskling. Sa han och sedan sprang  in till toan.

Jag ställde mig upp och gick mot min garderoben. Jag valde ett par svarta jeans och ett vit linne och en grå kofta över.

Jag gick in till toan och hoppade snabbt in i duschen med Trevor och duschade snabbt och gick sedan ut från toan och tog under kläder från lådan och byte om snabbt.

Jag står framför min stora spegel och fixar snabbt håret och Trevor kommer bakifrån och pussar mig på nacken och kramar om mig. Han vänder mig till honom och kysser mig.

- Så hur känns det efter 3 månader? Frågade han och kollade mig i ögonen.

- Det känns bra men jag har fortfarande dem där hemska drömmarna. Svarade jag och vände mig om för att ta min väska och skinn jacka.

- Sky det kommer att gå över och du behöver inte ha dem drömmarna längre så hitta på något med Stiles. Sa han och tog sina saker och gick efter mig ner till köket.

- Jag vet men jag är rädd att det händer, att du verkligen ligger död bredvid mig.  jag vet inte, Stiles kanske har tröttnat nu när jag har bara varit med honom dom här 3 månaderna. Sa jag och tog ett glas med juice.

- Det kommer aldrig att hända lovar dig och ingen kan tröttna på dig. Sa han och vände om mig så att vi stod vända mot varandra.

- Hur kan du vara så säker? Frågade jag och la mina armar runt hans nacke.

- Jag vet det bara, Jag lovar älskling. Jag älskar dig. Sa han och kysste mig.

- Jag också älskling. Sa jag mellan kyssen.

| I skolan |

Jag satt i klassrummet och bara lyssnade på vår lärare som inte pratade om något annat än Halloween som skulle vara nästa vecka, och hans Ide var att göra en Halloween fest här i skolan fast att man måste klä ut sig annars kommer man inte in.

''Ring'' ''ring'' (Lätt skolklockan)

- Okej alla, innan ni slutar så vill jag bara påminna er att nästa vecka är det en fest och att ni måste samma dag lämna in eran uppsats i engelska och historia. Sa vår lärare Johannes.

''Men det är inte rättvist!'' Skrek alla i mun på varandra.

- Det är inte jag som har bestämmer det men gör ert bästa nu, ni kan gå nu hejdå och trevlig helg. Sa han och alla tog sina saker och gick ut förutom jag.

- Skyler ska inte du hem, Trevor väntar säkert. Sa han och plockade undan sina saker.

- Eh jo det ska jag, förlåt mig. Du har rätt han väntar på mig. Sa jag och kollade meddelandet jag fick i mobilen.

- Aha okej men då ses vi ha det så bra, fast du Skyler innan du går, så undrade jag om du någon gång vill typ ta något eller göra något, vet att du har kille men jag vet inte kanske lära känna dig. Du säger inget under  mina lektioner. Sa han och kollade på mig.

The HybridDär berättelser lever. Upptäck nu