1.9 Ha roligt

346 12 1
                                    

~ Skyler ~

Jag gick in till toan efter att jag och Scott bråkade igen om att jag ska sluta umgås med Stiles men det kommer aldrig att hända.

Jag tog av mig kläderna och hoppade in i duschen och stod där en lång stund i det varma vattnet tills jag tittar ner på mina fötter och ser blod och så kollar jag upp mot dusch kranen som sprutar blod. jag fick panik så jag bakade bak i badkaret och snubblade och drog ner gardinerna när jag var på väg att ramla som jag gjorde.

- Ah!!! Skrek jag och försökte ställa mig upp.

Jag tog tag om handfatet och lyfte mig upp tog en handduk och lindade den runt min kropp jag skulle ut från toan men jag föll och fick ont i huvudet och jag hörde ett tjut som gjorde att jag höll för mina öron, jag försökte ställa mig upp och det första jag fick tag på var en av mina gråa fåtöljer.

Jag vände mig om och kollade mig i spegeln och jag blödde från ögonen, öronen och näsan. Plötsligt började jag att hosta och jag började få smärta och hostade på min hand och det kom mer blod så jag ställde mig upp ordentligt och tog mig till dörren och öppnade den men någon drog mig tillbaka och stängde dörren och jag flög ut genom fönstret och kom ner på poolen igen som första gången någon attackerade mig i huset.

Jag simmade upp till ytan och tog mig upp från poolen och sprang till fram sidan av huset och kände att någon kom bakom mig.

Jag tappade nästan handduken så jag drog uoo den snabbt och sen så fick jag syn på Trevor som gick förbi med en tjej och båda vände blicken mot mitt håll.

Nu stod jag som en idiot i en handduk och med någon som försökte döda mig igen.

Jag vände mig om för att springa in till huset men sen så såg jag personen i ögonen som sprang mot mig och puttade mig så jag landade på en bil.

Jag försökte sätta mig upp men personen som jagade mig sköt mig på axeln med en konstig pistol.

Jag orkade inte mer jag hade så ont över allt och det sista jag såg var Trevor springandes mot mig och säga något men det var otydligt och långsamt blev allting svart.

~ Trevor ~

- Deaton hjälp, Skyler är skadad! Skrek jag in springandes i hans kontor med Skyler i famnen helt medvetslös och i bara en kort handduk.

- Där lägg henne där snabbt. Sa han och pekade på metall bordet som hon tidigare legat på.

Jag la ner henne och Deaton vände sig snabbt om, jag fattade in varför tills jag kollade på Skyler som hade handduken lite ner dragen så att man nästan såg hennes bröst.

- Oj. Sa jag lite generad och tog av mig min jackan och sedan min tröja och satte på henne den men det var fortfarande ett problem hon var helt naken och hade bara en tröja på sig så jag tog upp mobilen och ringde Scott men jag själv visste att det var en dålig ide.

| Samtal påbörjat |

- Scott hej det är Trevor ehm det är såhär att någon attackerade Skyler i huset och hon sprang ut från huset med bara handduk och han sköt henne och nu är hon här hos Deaton men han kan inte kolla henne för hon är naken och hon har bara min tröja på sig. Sa jag jätte generad och lite nervös eftersom han svarade inte och la bara på.

| Samtal avslutad |

Fan vad sa jag för fel nu då. jag kollade på min mobil och låste den sedan.

- Deaton han la bara på utan att säga något. Sa jag och gick runt rummet.

- Jag la på men är här med kläder till Skyler idiot. Sa någon bakom mig.

Jag blev först rädd att han skulle slå mig men det gjorde han inte utan gav mig en väska med kläder.

- Jag vet att jag bara är hennes kille men kan ni båda gå ut så jag kan sätta på henne kläder. Sa jag och började öppna väskan och ta ut hennes kläder.

Båda gick ut och jag ställde mig framför Skyler med hennes kläder i händerna.
Jg skulle precis ta av henne min tröja för att ta på henne en bh då jag fick en käftsmäll av henne och ramla baklänges.

- Fan. Trevor förlåt. Halv skrek hon orolig och reste sig upp och gick mot mig och kysste mig flera gånger och kramade mig.

- Nä det gör inget älskling. Sa jag och kramade henne.

Jag ställde mig upp och det samma gjorde hon.

- Vart är vi? frågade hon lite förvirrad och tog på sig underkläder samtidigt.

- Hos Deaton. Svarade jag och ställde mig bakom henne och kramade henne.

Hon vände sig om och kysste mig och jag besvarade den. Hon stod i bara underkläder och jag i bara byxor. Jag lyfte upp henne och hon lindade sina ben runt mig.

Jag gick med henne mot bordet och avbröt kyssen snabbt och kollade på henne.

- Vänta vänta vi borde inte göra det här din bror är utanför och kan döda mig så du vet. Sa jag och hon kysste mig igen.

- Trevor vet du vad. Sa hon och kollade på mig.

- Vad? Frågade jag och kollade på henne.

- Tyst och kyss mig. Svarade hon och kysste mig.

Jag kysste henne tillbaka och knäppte upp mitt bälte sedan drog jag ner dragkedjan.

Hon särade mer på bena så att jag skulle kunna ställa mig mellan hennes ben och kunna gå in i henne.

Jag tryckte mitt skrev in i henne och sedan ut och ökade takten tills jag hörde någon öppna dörren. Jag vände mig om och såg Scott stå där.

- Fan. Sa jag oh drog upp dragkedjan och knäppte bältet medan Skyler tog på sig sina byxor och min tröja över sig.

- Så du ville att vi skulle ut så att du kunde ha roligt med min syster. Sa han med en ironisk röst.

- Vah Nää jag hjälpte henne med kläderna tills hon slog till mig och ja. så gick det till. Sa jag och satte på mig jackan.

- Men Skyler sätt dig på bordet, Deaton behöver checka dig snabbt. Sa Scott och ställde sig breved henne.

- Visst. Svarade hon och gjorde så.

Jag hjälpte henne upp och Deaton kom in med en liten metall bricka som hade konstiga saker på.

- Så Skyler du måste säga vad som hände innan du svimma. Sa Deaton och tog ett ljus och kollade hennes ögon och öron nu när hon hade blod överallt.

- Jo jag duschade och började plötsligt få blod från öronen, munnen, näsan och ögonen, men innan jag svimmade hann jag att se att den personen som jagade mig hade blåa ögon och ett ärr på handen som han höll den konstiga pistolen som han sköt mig med. Sa hon och kollade på Deaton.

- Vart sköt han dig Skyler? Frågade han och satte på sig ett par gummihandskar.

- Han sköt mig på axeln. Sa hon och drog ner tröjan och visade ett sår hon hade som hade nästan läkts.

- Okej, jag kommer öppna upp där med en kniv så ni killar måste hålla henne. Sa han och Scott och jag höll fast henne och Deaton började skära upp.

''Ah''. Skyler skrek jätte mycket och jag tappade nästan taget men jag lyckades hålla fast henne.

- Schh lugna ner dig det är snart över. Sa jag åt henne och kysste henne för att lugna ner henne.

- Fortsätt så Trevor det funkar, hon lugnar ner sig och jag kan kolla vad hon har i armen. Sa Deaton och jag gjorde som han sa.

- Okej håll henne hårt nu för det här kommer att göra ont på henne. Sa han och jag och Scott tog ett lite hårdare grepp om hennes armar och ben.

- Nu kör vi. Sa han och gjorde ett djupare håll och drog ut något från hennes arm.

''Aah!!'' Fan!!''

The HybridDär berättelser lever. Upptäck nu