En Baştan ( Yeniden )

1.9K 689 2.3K
                                    

İlk öncelikle yanlışlıkla kitabımı sildim 2000 okunma 675 vote vardı bunu bu kitabda da istiyorum sizi çok çok seviyorum .

Umarım yeni kurgumu seversiniz şimdiden okuyacak herkese teşekkür ederim.

Büyük bir okul yılından sonra yaz tatili gelmişti. Bu seneyi eğlenerek ve yeni arkadaşlar edinerek geçirdim çünkü bir yıl sonra on ikinci sınıf olacaktım ve üniversite sınavına çalışacağım için kendime bile zaman ayıramayacaktım.

Uzun zamandır saçımı boyatmayı düşünüyordum. Tatilden bir gün sonra saçımı boyatmıştım zaten her şey o gün başladı mutlu bir şekilde kuaförden çıktım ve telefonuma bir mesaj geldi. Başıma geleceklerden habersiz telefonuma gelen mesaja baktım. Belki de o gün engelemeliydim ama engelesem benim peşimi bırakır mıydı büyük ihtimalle hayır ya da yüzde yüz hayır başka bir hesaptan başka bir numaradan yine bana ulaşmaya çalışırdı çünkü o benim gelecekteki herşeyim.

Bilinmeyen numara : Yeni saç rengin çok yakışmış.

Bu kimdi şimdi ve saçımı daha az önce boyattığımı nereden biliyordu?
Engellemek istiyordum ama belki bu tanıdığım biri ve bu yüzden mesajlaşarak o kişinin kim olduğunu bul diyordu iç sesim ama bir yandanda engellemek de istiyordum en sonunda mesaj yazdım tanıdığım biri olma olasılığı olduğu için.

Betül : Kimsin sen?

Betül : Seni tanıyor muyum?

Betül : Tanıdığım biriysen bile beni takip etmen hiç hoş değil.

Belki bir arkadaşım ve yeni telefon numarası falan aldı ya da bende telefon numarası kayıtlı olmayan bir arkadaşım tesadüfen beni gördü diye içimden geçirdim yoksa yoldan geçen birisi saçımı görüp beğense söyler niye mesaj atsın ki zaten mesaj da atamaz yoldan geçen kişide benim telefon numaram ne arasın.

Düşündüğüm şeyin mantıksızlığını idrak etmem saniyelerimi aldı.

Bilinmeyen numara : Tanıdığın biriyim ama belki sen beni hatırlamıyor olabilirsin.

Betül: Bak eğer bu bir troll falansa numaranı herkese yayarım beni eğer böyle rahatsız etmeye devam edersen.

Tinidiğin biri ildiğini sinmiyirim.
Hay Allah'ım ya bi anonimimiz eksikti o da oldu.

Betül : Kimsin diyorum sana?

Geç cevap yazması beni sinir ediyordu hem bana bilinmeyen numaradan yazıyor hemde geç cevap veriyor.

Betül: Bu anlaşılması bu kadar zor bir soru değil.

Bilinmeyen numara : Adımı bilsen yeter.

Bilinmeyen numara : Aras.

Adı havalıymış aman ne diyorum ben yaa havalı veya değil çokta umrumdaydı. Neyse en azından telefonuma ismiyle kaydedeceğim. Ne kadar telefonuma Aras'ı kaydetsemde bu yaptığı aslında bir tacizdi bunu bende biliyordum ama şu an ne yapıcağımı bilmiyorum. Tuhaf gelicek ama hayatımda çok az arkadaşım var ve çok zor zamanlar geçirdim yaşadığım zorbalıklar ve babamın ölümü. Ben daha hayata yeni tutunmaya başladım ve uzun bir süre sonra biri bana iltifat ediyor. Sanırım bu benim aptalığım her şeye çok çabuk inanıyorum engele işte tanımadığın biri yazıyor.

Yalancı biri değilim ama şu anlık yalan söyleyip eğer bu konuştuğum kişini ismi gerçektende Aras'a onu en azından birazda olsa korkmasını sağlayacak bir yalan söyleyeceğim. Ona ailemden polis olan kişiler var yazmak uygun geldi.

EN BAŞTAN(YENİDEN)  Yarı Texting Where stories live. Discover now