7.Bölm(Yeniden)

403 141 17
                                    

Herkese tekrardan merhaba ilk önce. Kitap bin okunma olunca bölüm atacağım demiştim yeni bölümü yazana kadar iki bin okunma olmuş okuyan gözlerinize sağlık belirli bir okuyucu elde ettikçe da hevesli yazıyorum umarım bölümü beğenirsiniz şimdiden iyi okumalar.

Hayatımızda iyi ve ya kötü zamanlar olur zaten buda bir hayatın anlamı değil mi? Kötü zamanlar olacaktı iyi zamanın ne olduğunu bilelim. Ne yani kötü zamanlar var diye iyi zamanlar olmayacak mıydı? Benim için sanırım böyle mutlu olamıyorum olduğumda ise uzun sürmüyor sanki biri mutlu olmamı istemiyor ve bunu engeliyor gibi. Tek sorun şu ben artık buna alışmıştım artık tuhaf gelmiyor çünkü şaşırmıyorum. Benim hayatım inişli çıkışlı değil. Çıkmaya çalışıyorum ama yeniden eski halime geliyorum oysa ben hiç bir şey olmamış gibi yeniden çıkmaya çalışıyorum, çabalıyorum ama olmuyor işte. Belki bir gün ben de o yüksekteki çıkışa ulaşabilirim en azından hala umudum var.

Sabah Su'nun artık uyanmayı düşünmüyor musun sesiyle gözlerimi araladım. Evin içinde çok güzel bir koku vardı. Bir an acaba rüyamı görüyorum diye içimden geçirmiştim ama hayır bir rüya görmüyordum. Ayağa hızla kalkıp küçük bir sersemleme ve baş dönmesi geçirip Su'ya bakmaya gittiğimde hiç şaşırmadım yemek sipariş etmişti.
"Sonunda uyandın." Abartıyor aslında gece üçte uyudum geç kalkmam gayet normal bir kere. "Sanada günaydın Su." Ev çok güzel kokuyor ney sipariş verdin?" "Saat öğleden sonra iki asıl tünaydın Betül. Hamburger sipariş ettim da yeni geldi soğumadan yiyelim hadi." Mutfaktan çıkıp elimi yüzümü yıkadım ve saçıma dağınık bir topuz yaptım. Odadan telefonumu alıp Su'nun yanına gittim. Uzun bir süredir hamburger yemediğim için de hemen poşedi açıp elime aldığım hamburgeri yemeye başlamıştım. Bu aralar çok sağlıksız besleniyordum ama pek de umursadığım söylenemezdi. "Yemek yedikten sonra gitmem lazım. Anneme söz vermiştim dün bu gün için." "Tamam."

Yemek yedikten sonra Su'yu geçirdim. Odaya geçip etrafı toparladıktan sonra annem aradı. Dünden beri o kadar şey olduki annemi resmen unutmuştum. Hemen telefonumu alıp açtım.

"Efendim anne."

"Betül kızım daha bir gün oldu ama seni çok özledim. Nasılsın?

Ah anneciğim şu anki durumumu ve dün olanları bilsen kim bilir ne yapardın acaba?

"Anne merak etme iyiyim ben. Dün de zaten Su bizde kaldı. Asıl sen nasılsın orada tek başına?"

"Ben de iyiyim seni merak ettim arayım dedim. Buradaki işim bitti ama sonuç altı gün sonra çıkacak. Boşuna Antalya'ya gelmek istemiyorum ama sen istersen gelip bir daha giderim."

"Anne boşuna gel git yapma. Daha yorucu olur."

"Tamam kızım. Bir şey olursa ara beni şimdi gitmem lazım."

"Görüşürüz anne"

"Görüşürüz kızım kendine dikkat et."

"Sende anne."

Annemle konuşmak iyi geliyordu beni koşulsuz bu hayatta en çok seven ve sevecek kişiydi.

Bilinmeyen numara: Betül sana bir şey söylemem lazım.

Telefonuma gelen mesajla irkildim ilk başta Aras sanmıştım ama Aras bana niye onu engelemediğim halde bana başka bir numaradan yazsın.

Bilinmeyen numara: Aras ile ilgili.

Gelen bu mesajla iyice korkmaya başladım bu her kimse Aras' ı nereden biliyordu.

Betül: Her kimsen ne söyleyeceksen söyle seni engelemeden.

EN BAŞTAN(YENİDEN)  Yarı Texting Where stories live. Discover now