5. Pripravený kamoš

549 31 14
                                    

*Upozornenie. Táto kapitola obsahuje scény intímneho charakteru a odporúčam čítať 18+.*


NOAH

Tento deň sa začal pre mňa totálnym utrpením. Hneď po prebudení mi volali z agentúry, ako nám vypadli dve najdôležitejšie modelky na obrovskej akcii v Tokyu. Nemal som čas ani premýšľať, ako danú situáciu napraviť. Spoliehal som na ne, dali mi svoje slovo, že nič nevyvedú, keď tam budú. Už predtým som mal tú česť vidieť vyčíňanie Tary a Lolity, ale aj tak som im dal šancu. Tentoraz to bolo ale naposledy.

Zavolal som Tracy, nech tam nasadí náhradníčky a modlil sa k bohu, aby na nich sedeli modely. Koniec koncov, všetky mali rovnaké postavy, ja som vo svojej firme vyžadoval rovnaké číslo. Jesť mohli čo chceli, pre mňa za mňa aj celý hamburger s hranolkami a zapili by to roztopenou zmrzlinou, no iba dovtedy, pokiaľ sa zmestili do šiat, ktoré sme mali pre nich pripravené.

Tara a Lolita však boli iná klasa. Rady sa predvádzali a ešte radšej vyvádzali. Tentoraz to prehnali s alkoholom a skončili na cudzom hotely. Nestíhali to na prehliadku a k tomu mali hroznú opicu. Môžu ďakovať tomu tam hore, že som ich hneď v tej sekunde, ako mi to manažér prehliadky povedal, nevyhodil.

Nadával som celé doobedie a čakal na výsledky prehliadky. Chodil som ako besný pes po byte, vybavoval telefonáty a nedal si ani chvíľu pokoj. Neoddýchol som si ani poobede, keď už som vedel, že náhradníčky si splnili úlohu a tie dve dostali dokonca mastnú pokutu za nesplnenie podmienok. No, najprv ju chceli našiť na mňa, ale ja som sa len tak ľahko nedal. Zlíznu si to ešte raz, keď sa vrátia domov a dám im to pocítiť, rozhodnutie padlo.

Večer sa blížil a ja som bol plný očakávania z dnešnej párty, ktorú som chystal pre svojich partnerov. Už týždne som plánoval niečo veľké a hlavne niečo neobvyklé. Okázalých slávností v drahých hoteloch sme už mali dosť, boli sme nimi prejedení. Frank dokonca zvažoval, že ani nepríde, ale to nepripadalo do úvahy. Dlho som rozmýšľal, ako to urobiť iné a nevšedné.

Potom mi to napadlo ako blesk z jasného neba. Veď ja som sa rád chodil ventilovať do Lily a poznal som dobre aj majiteľa. Nemal by byť žiaden problém si to u neho zajednať na celú noc, a tak aj bolo. Eduardo nebol proti, tešil sa na mastný zárobok. A ja som mal svoj triumf v rukáve.

Tu sa nebolo treba obzerať po SBS, či vás niekto nefotí pri nechcenom romániku, nikto si nedával servítku pred ústa a hlavne, hemžilo sa to tu krásnymi ženami. Teda väčšinou. Ja som vždy využíval jedine VIP priestory, nepotreboval som, aby niekto naviac vedel, kde slávny King trávi voľné piatky. Eduardo sa mi zaručil mlčanlivosťou a neustále mi posielal tie najlepšie kúsky, ktoré mal.

Najväčším kladom však bolo, že som sa konečne mohol dívať na tie krásky bez toho, aby ma niekto súdil. U mňa vo firme som si to nemohol dovoliť, bol som vážený podnikateľ a predsa som si firmu vybudoval na dobrej povesti. Och, keby len tušili tí závistlivci okolo. Je pravda ale, že som sa ešte nikdy nedotkol žiadnej svojej modelky, aj keď ponúk bolo neúrekom. Nemohol som však riskovať nejaké obvinenie z obťažovania, či niečo horšie. Ženy v mojich tímoch vedeli do čoho idú, a ak hľadali sex, u mňa nepochodili. Modelky boli modelkami a ženy na jednu noc som zháňal niekde inde.

Stretli sme sa pred Lily, nikto netušil, čo sa nachádza vo vnútri. Ten parchant to mal skvelo premyslené a dokonca tam dnu mal aj menšie bludisko. Niekoľko dverí chránených elektronickým zámkom, VIP sektory bez kamier, niekoľko samostatných barov a tanečnice mu podpísali mlčanlivosť. Čo si mohol človek ako ja viac priať?

Celý podnik nás očakával, dievčatá mali na sebe škrabošky a celé boli odeté v čiernom prádle. Bolo to samozrejme na moje želanie, zbožňujem čiernu na ženskom tele. Usadili sme sa v hlavnom bare, kde sme si dali prípitok, predniesol som ďakovnú reč a poprial chlapom peknú noc. Všetkých som ubezpečil, že to, čo sa stane v Lily, tu aj ostane a nič sa nedostane von. Eduardo nám venoval päť fliaš nejakých drahých bubliniek ako pozornosť podniku a šou sa začala. Na pódium prišla prvá várka tanečníc, barmanky sa krútili okolo stolov, nosili nápoje, smiali sa, zabávali osadenstvo. Všetko bolo perfektné.

Keď život nevyjednávaWhere stories live. Discover now