•4•

1.1K 155 83
                                    

"Benim burada ne işim var?" Bakugou, herkesin beklediğinden daha sakin bir şekilde sormuştu bu soruyu. Çünkü onu bir nevi kandırmışlardı ve o kandırılmaktan nefret ederdi. Ona, kafeye gideceklerini söyleyip arabaya bindirmişler sonra da, lunaparka gelmişlerdi. Kirishima ve Mina ellerini iki yana açarak "Lunapark!" diye bağırıp tanıtımı yaptılar. Herkes onların yaptığı bu hareketle gülümsemişti, yani neredeyse herkes. Bakugou'da tek bir mimik değişimi bile olmamıştı. Büyük ihtimalle onları en kolay nasıl öldürebileceğini düşünüyordu.

En sonunda beklenen tepki gelmişti. Bakugou "SİZE BİR SORU SORDUM LAN!" diye bağırarak bütün lunaparkı yerinden oynamıştı neredeyse. Kirishima, Mina'nın yanından ayrılıp ona saf öfke ile bakan çocuğa doğru ilerledi. Bir ara bu bakışların onu delip geçmeye çalıştığını düşünmüştü, neyse ki Bakugou'nun böyle bir gücü yoktu. Eli dünkü gibi çocuğun kolunu kavrarken Mina'ya ve diğerlerine gülümsemişti. Bakugou'yu oyunların olduğu tarafta doğru sürüklerken bu sefer arkasına dönmüş, kısa süreliğine Mina'ya bakmıştı. Lunaparkları çok severdi. Şuan kolundan sürüklediği ve aldığı darbeler yüzünden beyninin artık iflas etmesini sağlayan çocuğun aksine.

Bir oyunun önünde durduklarında Bakugou'nun kolunu bıraktı ve gülümseyerek oyunu gösterdi. "Hadi oynayalım! Eğlencelidir!" Kızılın gösterdiği oyuna kısa bir bakış attıktan sonra kafasını salladı, sarışın. "Hiç eğlenceli gözükmüyor."

"Bunu bakarak anlayamazsın." Gözlerini devirdi, Kirishima. Sonra oradaki adama oyunun parasını verdi ve oradaki silahlardan birini eline alıp karşısındaki balonlara doğrulttu. Tek gözünü kapatıp nişan aldıktan sonra ateş etti. Birinci balonunu vurmuştu. Aynı işlemi tekrarladı ve ikinci balonu da vurdu. Ama üçüncüyü ıskalamıştı, bir oyuncak olmak için üç balon vurmak gerekliydi. Kaybetmişti, yine de gülümseyerek yanında onu izleyen çocuğa döndü. "Gördün mü? Eğlenceliydi."

"Kaybettin." dedi, çocuk gayet soğuk kanlı bir şekilde. "Ama eğlenceliydi." Kirishima, Bakugou'yu ikna etme konusunda ısrarcıydı. Onunla arkadaş olmayı kafasına koymuştu ve pes etmek ona göre değildi. Ama Bakugou'nun da pes etmeye hiç niyeti yok gibiydi. "Ama kaybettin." dedi, 'kaybettin' kelimesini vurgulayarak. Daha sonra silaha ve balonlara bir bakış attı. Kirishima'yı hiç nazik olmayan bir şekilde kenara ittikten sonra adama parayı uzattı, silahlardan birini eline alıp balonlara doğru döndü. Nişan aldıktan sonra ateş etti, ilk balonu vurdu. Sonra ikinci ve üçüncüyü de. Silahı aldığı yere geri bırakıp Kirishima'ya döndü ve zaferle sırıttı. Tam oradan ayrılacağı sırada adamın ona seslenmesi ile arkasını döndü. "Bir ödül seçmelisiniz." dedi, adam eli ile yukarıda asılmış oyuncakları işaret ederken. Bakugou, oyuncaklara baktıktan sonra omuz silkti. "Oyuncak sevmem." Daha sonra orada dikilen kızıl saçlıya döndü. "Boktan saçlı, gel sen seç. Baktıkça berbat bir nişancı olduğunu hatırlarsın." Tekrar sırıtmıştı. Kirishima gülümseyip gözlerini devirdi ve bir aslan seçti.

İlerlemeye devam ederlerken Bakugou'ya aslanı gösterdi. "Neden bunu seçtim biliyor musun?"

"Bilmiyorum, umrumda da değil." Aldığı bu hiç dostane olmayan cevabı duymazdan gelmeyi seçerek konuşmaya devam etti. "Bu aslan aynı sana benziyor." Bu sefer Bakugou kafasını ona döndürüp tek kaşını kaldırmıştı. "Böylece ona her baktığımda senin harika bir nişancı olduğunu hatırlarım." dedi, Bakugou'yu taklit ederek.

°°°
Herkes evine dağılmıştı. Kirishima hızla merdivenlerden çıkıp odasına girdi ve elindeki aslanı yatağına koydu. Ona bakarken istemsizce gülümsemişti.

Bakugou ile arkadaş olmaya başlamış gibiydi ve bu aslan bunun bir kanıtıydı.

Yani çok beğendiğim bir bölüm olduğu söylenemez sjdhekdudhek

Yine de sizin beğenmeniz daha önemli umarım beğenmişsiniz~

💜

You Me Him || KiribakuDonde viven las historias. Descúbrelo ahora