•13•

1.2K 137 148
                                    

Kitabı bitirmek istiyorm artık, hadi bakalım yavaş yavaş çözeceğiz olayları

3 gün geçmişti. Bakugou'nun ilk aşk yarasını almasının üstünden üç gün geçmişti. Kirishima'nın geri dönülmesi zor olacak bir hata yaptığını anlamasının üstünden 3 gün geçmişti. Ama en önemlisi; kızılın,  sarışına hissettiği duyguların arkadaşlık kavramına sığmadığını, taştığını anlamasının üstünden üç gün geçmişti.

Kirishima daha önce hayatında bu kadar pişman hissetmediğine emindi. O dudakların tadını bir kez aldıktan sonra nasıl bırakmıştı onu orada? Aklı bulanmış olmalıydı ya da o sırada aklını kullanmıyordu. Çünkü aklını kullanarak böyle bir şey yapmazdı, yani öyle umuyordu.

Kamptan döndüğünden beri yatağında, battaniyesine sarılmış bir biçimde oturuyor, tuvalet ihtiyacı dışında da oradan kalkmıyordu. Anlayacağınız aynı bir ölü gibiydi.

Bakugou ile arkadaş olması bile yeterince zordu, kim bilir kendini ona nasıl affettirecekti. Daha da önemlisi affettirebilecek miydi? Bütün bu düşünceler canını yakıyordu.

Başını koyduğu yastığın yanında duran telefonu, titreyip başını ağrıttığında yüzünü buruşturdu. Yeşil tuşa basıp aramayı cevaplandırdı, arayan kişinin ismine bile bakmadan. Arayan kişi Bakugou değildi ve şuan ondan başka biri ile konuşmak istemiyordu açıkçası. "Kirikiri!" Mina'nın neşeli bağırışı, üç gündür ses işitmeyen kulağına dolduğunda, telefonu kulağından biraz uzaklaştırdı. "Mina?" Sesi boğuk çıkıyordu ama önemsemiyordu. Mina'ya olan hislerinin ne zaman bittiğine dair bir fikri yoktu, belki de ona karşı hissettiği duyguyu yanlış yorumlamıştı. Çünkü Bakugou'ya hissettikleri çok daha..farklıydı. Özeldi.

"Sana bir konum atacağım, oturmaktan düzleşmiş poponu da al ve buraya gel!" Ve telefon yüzüne kapandı. Bundan memnun olmadığını belli eden mırıltılar çıkarıp ininden çıktı. Duşa ihtiyacı vardı ama yapası yoktu. Üstündeki kıyafetlerini çıkarıp dolaptan rastegele bir şeyler giyerken hâlâ somurtuyordu. Gitmek istemiyordu, neden gidiyordu ki? Ah, eğer gitmezse Mina onu zorla götüreceği için.

Saçlarını düzeltmek için içinde gram istek bulamadı ve böyle kalmalarında karar kıldı.

Dışarıya doğru ilk adımını attığında gözlerini kapatmak zorunda kalmıştı, 3 gündür görmediği güneş gözlerini acıtıyordu. Tek elini gözlerine siper ederek pembe saçlı kızın attığı konuma doğru yürümeye başladı. Orada ne işleri vardı, Kirishima oraya daha önce hiç gitmemişti. Mina neden birden onu çağırmıştı? Aklındaki sorular gerçekten çok fazlaydı. Elleri cebinde yürürken yürüyüşünün Bakugou'yu andırdığını farketmesi yüzünde buruk bir gülümseme belirdi. Sarışın her yerdeydi. Her gördüğü şey onu hatırlatıyordu, kızıla.

Sokağın başından bile gözüken pembelik görüş alanına girince adımlarını hızlandırdı. Mina, elini ulaşabildiği yere kadar kaldırmış, ona el sallıyordu. Elini yukarı kaldırıp ona karşılık verdiğinde karşı karşıya gelmişlerdi. İkisinden de ses çıkmıyordu, dudaklarından tek bir kelime bile çıkmıyordu. Ve açıkçası bu Kirishima'nın gerilmesine sebep oluyordu, sessiz ortamlardan hoşlanmazdı. Mina, güven vermek istercesine elini oğlanın omzuna koydu, gülümsemesi genişleyince Kirishima' da gülümsedi dostuna.

Kızın eli yanlarındaki apartmanı işaret ettiğinde, gözlerini oraya çevirdi. "Bu apartmanın üçüncü katında biri oturuyor," dedi ve Kirishima'nın gözlerinin tekrar kendisine dönmesine sebep oldu. Kızıl kim olduğunu sormak için ağzını açtığında, kız tekrar konuştu.  "Ejderhanın sevgilisi." Küçüklüğünde daima ejderha olurdu, yani bu imayı anlamıştı.

Dolmaya başlayan gözleri, tekrardan baktı binaya. Ama bu kez bakışları farklıydı, kaybettiği şeyleri geri kazanma arzusu içeriyordu, özlem doluydu. Kız elini omzundan çekip bir kaç adım geri çekildiğinde derin bir nefes aldı. Bakugou'nun yanında olduğunda huzurluydu ve kendi huzurunu bulmuşken onu kaçırmayacaktı. Güven alırcasına karışındaki kızın gözlerine baktıktan sonra apartmanın kapısından içeri adımını attı.

Ya olaylar fazla hızlı ilerlemiyor değil mi???

Bir de bir şey sormak istiyorum

-Baku, Kiri'yi affetsin diyenler >

-Hayır, Kiri biraz daha sürünsün diyenler  >

Umarım beğenmişsinizdir öptüm bb 💜

You Me Him || KiribakuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin