Bonus: Příběh Autismuse Prima

229 15 23
                                    


A/N: Takhle to dopadá, když se sejdou dva dementi a vymýšlí příběh. Je to dokonalý příběh o Autobotách a Dementiconech, kteří spolu vedou válku o vodku Vládi Puťáka.

V našem vesmíru proti sobě bojují Dementiconi a Auto-boty 👞, protože Autismus Prime šlohl vodku za předním sklem Kaťuše Vládi Puťáka. Vláďa Puťák si poté najal Babatrona (Megatrona ovládaného Babišem), Miloše Unicrona a ÓkáNOČNÍmůru a začala stoletá válka, jež se odehrávala na území Duhových Států Retardovaných, jejichž hlavou je Kim-Šu-Kámen-Dos. Autismus Prime si vzal na pomoc Dumblbýho, což je velká radioaktivní robo opice z Černobylu, Federálního agenta Freddieho Vínuse big Pínuse a nezdařený experiment Kryštofa ze Skály - Emila Hulima Matroše (což je velký obtloustlý zelený robot, který kouří cybertronskou marihuanu).

Převaha jeden nad druhým se mezi dvěma stranami přelévala nespočetněkrát, nakonec ale Dementiconi získali výhodu - velkého Ricarda Miloše. Miloš Unicron žárlil na jeho dokonalé jméno, tak jelikož byl prezidentem zkorumpované republiky jménem Česko, zákonem změnil Ricardovo jméno na Milos. Ricardo byl známý svým šátkem kolem čela, kterým škrtil nepřátele.

Schylovalo se k té největší bitvě na hoře Mount Švanzo. Babatron si vzal na svou stranu své přátele z Agrofertu - Teleprycony. V bitvě o Mount Švanzo přišel o život Dumblbý, který byl udušen Ricardovým šátkem a nakonec byl nakažen smrtelnou nemocí Chicken Cocks. A jelikož byl Emil Hulim Matroš homosexuál, spáchal sebevraždu, protože mu právě zemřela láska jeho života.

Autismus se na Ricarda nasral a autisticky mu ukousl levou ruku, aby Ricardo nemohl dál škrtit. Ale jelikož mu z týmu zbyl jen Freddie Vínus big Pínus, který mlátil nepřátelské Teleprycony mikrofonem a zvukařským drátem, rozhodl se Autismus tramsformovat na Kaťušu (auto Vládi Puťáka) a vyndal zpoza svého předního skla Vláďovu vodku. Vláďa se po ní už už natahoval, ale Autismus ho velice neautisticky vodkou polil, přeměnil se na zapalovač a zapálil Vláďu. Prezident republiky, která se již opět jmenovala Sovětský Svaz, zemřel v obrovských bolestech.

Na Autismuse se rozběhlo tisíc bojovníků z nepřátelské řady a málem ho udupali jako pakoně Mufasu. Ale protože Autismus dostal titul Prime tak, že se mravenčí dírou protáhl až do jádra planety, z Nudluse Velikého vymlátil Špagetu Autismu a snědl ji, rozhodl se Autismus, že pozvrací své nepřátele právě touto Špagetou. Zbavil se většiny Telepryconů, ale bohužel u toho přišel o svou paměť. Babatron toho ihned využil a přetáhl Autismuse na svou stranu. Společně zabili Kim-Šu-Kámena-Dose a ovládli Duhové Státy Retardované. Bohužel nebo spíš bohudík si Autismus opět velmi rychle a autisticky vzpomněl a uspořádal vzpouru. Opil Miloše Unicrona a shodil ÓkáNOČNÍmůru ze Lví skály, kde se o něj postaral duch již zmíněného Mufasy. Freddie si udělal popcorn a sledoval vše ze svého soukromého letadla společně s ostatními členy kapely King - aneb transexuální Queen. Autismus se vrhl na Babatrona a začal ho mlátit transparentem, který držel na demonstraci na Letné. Když se Babatron vzdal, Autismus ho posypal Vláďovým popelem, udusil ho Ricardovým šátkem, který serval pornoherci z hlavy a shodil do ledové propasti, kde Babatrona sežraly medůzy. Tak Autismus Prime stanul vítězně na vrcholu Mount Švanzo, spolu se svým nejlepším přítelem Freddiem ovládl Duhové Státy Retardované, Miloš Unicron mu čistil boty a on žil šťastně a autisticky až do konce svých dnů, kdy ho sežraly skrapleti.

Konec zvonec. Bim bam!

TFP Oneshots & Imagines ~CZ~Where stories live. Discover now