Нещо сериозно

73 12 10
                                    

Искам някъде да си излея чувствата!
Не сте длъжни да го четете!

Удивително е колко много родители мислят децата си за играчки. Удивително е колко много неблагодарни родителите има. Освен за себе си, говоря като цяло. Едно дете трябва да си живее детството. Един тийнейджър трябва да знае къде е домът му и да не се чувства объркан, а да знае, че е готов да разчита на родителите си. Какво си мислите? Че боят помага? Става по лошо...може да промени държанието на детето ви, но не и мнението му. Ще има страх от вас, но не и от околните и ще си позволява прекалено много. Трябва ли да се случи злополука, за да започне да ви пука за хората в живота ви? Вашето дете не е ваша собственост...не може да му казвате какво да харесва, какво да не харесва, какво да мисли и какво да чувства. Ние всички сме хора и е нормално човек да греши. Защо някои родители са такива егоисти?
Мислите си, че като карате дъщеря ви да чисти и готви я подготвяте за бъдещето? Че ако биете сина си за всяка грешка, той ще се промени?
Не...момичето се научава как се готви и чисти когато вече е жена.
Ако вашето дете е допуснало голяма грешка, търсете вина в себе си и във възпитанието, което сте му дали. Една майка трябва да знае как да пази детето си и да го защитава, но трябва и да знае, че ако го държи затворено цял ден вкъщи не го опазва, а го съсипва.
Един баща трябва да знае, че всичко си има граници. Хора сме...никой не обича да бъде бит с предмет най-вече.
Всички казваме "Съсипаха я тази държава" един от тези, които я съсипват съм аз....един от тези, които я съсипват си ти!

⚠САМО ЗА Kpop ARMY ⚠✌Where stories live. Discover now