°10° Διαφορετικές εξελίξεις

286 37 2
                                    

Previously:

Εγώ: χαχαχ- άντε χαχαχ- φύγε απ-ο χαχαχαχ εδώ ρε- χαχαχ π-π-χαχα-που θα μου πεις χαχαχα και οτ-τι ενδιαφέρεσαι κι ολας!
Το βλέμμα του έχει πάρει μια θυμωμένη μορφή. Τα μάτια του εχουν αλλάξει. Το χρώμα, το χρώμα τους είναι διαφορετικο. Είναι κίτρινα.

Το γέλιο μου σταματήσε απότομα! Πως γίνεται αυτό?

This time:

Με κοίταξε για ακόμη μία φορά στα μάτια και απλά έφυγε. Γρήγορα, πολύ γρήγορα. Σχεδόν δεν μπόρεσα να τον δω.

Η Εύα με κοίταξε αλαφιαζμενη και ξεφυσησε μια φορά.

Εγώ: τ-τι? Τι...
Η Εύα με κοίταξε μια ακόμη φορά και με σκαρφάλωσε. ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!

Τα πόδια της ήταν δεξιά και αριστερά από τη μέση μου και τα χέρια της είχαν ακινητοποιήσει το πρόσωπο μου. Δε μπορούσα να κοιτάξω αλλού εκτός από ευθεία. Κοιτούσα τα μάτια της.

Και τα δικά της μάτια είχαν αλλάξει χρώμα. Ηταν κατακιτρινα. Τα κοίταζα και με ζαλιζαν.Συνέχισε να με κοιτάει στα μάτια, χωρίς να ανοιγοκλείνει τα βλέφαρα της. Τι συμβαίνει? Με τρομάζει!

Προσπάθησα να της ξεφύγω, όμως μάταια! Ήταν ποιο δυνατή από εμένα. Έβαζα όλη μου τη δύναμη, και όμως. Εκείνη κατάφερνε να με κραταει εκει. Στη θέση που η ίδια με ήθελε.

Σταμάτησα να προσπαθώ. Δεν άξιζε! Νομίζω το έχω αποδειχθεί πια. Θα πεθάνω από τη καινούρια μου συγκάτοικο σε μία ξενη χώρα.

Την κοίταξα και γω στα μάτια όμως εκείνη άρχισε να μιλάει. Δε ξέρω τι έλεγε. Δε ξέρω καν σε τι γλώσσα τα έλεγε. Μου θυμίζουν λατινικά. Ναι αυτό πρεπει να είναι. Κάτι θυμάμαι και γω από το Λύκειο. Οπ οπ... Έπιασα Ελληνικά. Λοιπόν εδώ ήμαστε! Καλά αυτο που το παίρνω τοσο χαλαρά!

Εύα: Θα κάνεις οτι σου λέω.
Τι στο καλό? Αυτή δεν είναι η Εύα! Τι λέει? Τα μάτια της ειχαν αλλάξει εντελώς. Φλέβες ξεκίνησαν να σχηματίζονται κάτω από τα μάτια της. Το πρόσωπο της άσπρισε. Πλέον ήταν πιο λευκή και από τους τοιχους του δωματίου μου! Τα χείλη της μεγάλωσαν ελαφρά. Δε ξέρω γιατί.

Αισθάνθηκα να απειλουμαι. Δε ξέρω το λόγο όμως φοβάμαι! Δε ξέρω τι συμβαίνει! Όμως ξέρω ότι κατι παράξενο συμβαίνει! Ενα είναι σίγουρο! Η Εύα δεν ειναι άνθρωπος!

Αισθάνομαι την αδρεναλίνη να κυλάει μέσα μου. Κατι πρέπει να κάνω, όμως δε ξέρω τι! Άρχισα να χτυπιέμαι δυνατά! Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω όμως κατι έκανα.

ℳythical ₵reatures. Donde viven las historias. Descúbrelo ahora