Part 15 olamayan bölüm

266 15 17
                                    

Yine bekletmemin verdiği mahcubiyetle karışık şeker tadında bir giriş yapmak isterdim ama bu kafayla fazladan bir şeyler yazmanın birkaç cümle saçmalıktan başka bir sonuç doğurmayacağını biraz önceki denemelerimden fazlasıyla iyi anladığım için direkt konuya giriyorum. Hikayeyi silmeyi düşünüyorum. Ama düşünüyorum yani. Sadece düşünüyorum. Silemiyorum. Bölüm de yazamıyorum. Part 15 yarısı yazılmış bir vaziyette taslaklarımda hala bekliyor. Öyle arada bir yerde belirsizlik kuyusunun derinlerinde duruyor hala hikaye. Ve ne yapacağım konusunda en ufak bir fikrim yok.

Silmek istememin çok fazla sebebi var. İlk olarak, bu hikayede yazdığım hiçbir şey içime sinmiyor. Büyük bir acemilikle yazdım ve şu an düzeltmeyi istediğim, keşke böyle yapmasaydım dediğim aşırı derecede çok şey var. Hem şu fangirl olayları da çok saçma gelmeye başladı. Taylor, benim için sadece müziklerini ve tarzını sevdiğim bir sanatçı. Sizi bilmem ama, aramızda kocaman bir okyanus yer alan, şimdiye dek hiç iletişimde bulunmadığım ve daha da önemlisi sadece kameraların ardındakilerin izin verdiği kadarıyla tanıdığım birine böyle büyük anlamlar yüklemek, zaman harcamak, hayatımdaki birçok kişiye vermediğim değeri vermek, ne bileyim, çok mantıksız duruyor. Bunlar benim düşüncelerim. Zaten hikayeyi silersem ileride özgüne çevirip daha sade bir biçimde tekrar yayınlayacağım. Hiç fanfiction yazmayacağım demiyorum, elimdeki bütün kurguları özgüne çevirdim ama bir tane Haylor kurgusu var, onu da ilk bölümü tamamladığım anda yayınlayacağım.

Ama tüm bunların dışında çoook daha başka bir sebep var, ondan hiç bahsetmiyorum.

İşte, tüm bunlar iyi hoş da, tam hikayeyi silme noktasına geliyorum, bir bakıyorum, güzel güzel yorumlar. Bir sürü bir sürü oylar. Kıyamıyorum. Yazamıyorum da. Durum da böyle olunca en başta yazdığım kısma dönüyoruz: belirsizliklerin zirvesine.

Bunu sizden istemek ne kadar doğru bilmiyorum ama, lütfen yardım edin bana. Sizce ne yapmalıyım?

Verilen oyları devam et olarak sayacağım. Yarın baktığınızda hikayeyi silinmiş de bulabilirsiniz, yeni bölüm de gelmiş olabilir, ya da hiçbir şey olmamamış da olabilir.

Bana bu konuda yardımcı olacağınızı umuyor, iyi geceler diliyorum.

-Aslı.

Don't Let Me Forget || Taylor SwiftDonde viven las historias. Descúbrelo ahora