°16°

654 54 29
                                    

Джехьон и Тейонг развеждаха гаджетата си из цялото училище. Това място бе повече от възхитително за другите двама.
Толкова скъпо и изискано място преди не бяха виждали.

-Е, момчета, това е нашто скромно училище.-каза Джехьон, поглеждайки към другите двама.-Дано не ви се стори скучно.

-Джехьон, ти на това му викаш скромно?!-попита изумено чернокосия.-Мисля,че когато се видяхме за първи път ти видя нашето училище. Ако го сравниш с това...

-Дойонг, в грешка си. Това не може да се сравни,защото това изобщо не е училище, това е дворец!-почти извика японеца, при което червенокосия побърза да сложи ръката си върху устата му.

-Миличък,обичам те, но може ли да не викаш? Не искам всички учители да разбират,че сме вкарали външни ученици тук.-каза Тейонг, оглеждайки се наоколо.

-Е, какво от това! Всички са свикнали с това, все пак не ние за първи път и то особено на вашия род.-отвърна Дже, усмихвайки.

-Това,че Тен не спира да вкарва тъпото си шимпанзе тук не означава,че трябва да замесваш целият ми род!-отвърна ядосано червенокосия, гледайки злобно към приятеля си.

Докато брюнета и червенокосия се караха, Юта и Дойонг продължаваха да оглеждат това място, което другите му викаха училище.

-Донс, това място е страхотно! Представяш ли си какво би било ако и ние учихме тук?

-Щеше да бъде невероятно, ние двамата и онези глупчовци, които се карат.-каза Дойонг, размивайки себе си и приятеля си.-Но това не е нашето място,Юта. Тук е за хора много по-различни от нас, хора като тях.-чернокосия поглед към гаджето си, което веднага усети погледа на другия върху себе си и спря да се кара с Тейонг.

Джехьон започна да се приближава до Донс, усмихвайки му се. Вече до него, той го прегърна и целуна. След което се загледа в очите му.

-За какво си говорехте, докато ние обсъждахме рода на Тейонг?-попита Дже сладкото си гадже.

-Обсъждахме? Това си беше чист според и не обсъждахме само моят род ами и твоя. Понеже и Кун не спира да води Сиченг тук.-заяде се червенокосия, отивайки към Юта и преплетени ръцете им.

-Кун не го зачитам вече за член на моето семейство!

-Заради гонката в онзи паркинг ли? - попита Дойонг, карайки Тейонг и Юта да се зачудят, а Джехьон да си сложи ръката на лицето.

『Buy my love』Where stories live. Discover now