-1-

1.6K 103 28
                                    

Anonim : Her gün düşünüyorum. Ayni saatde kafani bile kırpırtmadan, aynı ağacın altında, hangi kitabı okuyorsun? Çok güzel bir kitab olmalı ki, çünki seni tüm dünyadandan ayırıb içine hapis etmiş. Aynı senin bana yapdığın gibi.

JeonJungkook : Sarah Jiodan " Mart menekşeleri". Ve ayrıca sen kimsin gizli bir plotoniğim falanmı? Kusura bakma daha önemli işlerim var.


Anonim : Sarah Jio severim . Farklı , güzel yazar. Ve genç olması yeteneğin,  aklın yaşla alakalı olmadığının en iyi nümunesi. Ben senin gizli bir plotoniğin değilim. Yani kendime böyle demem .Çoğu hikayede gizli taraf Anonim yazarlar  olur amma bizim hikayemizde gizli taraf sensin.


JeonJungkook : Bizim hikayemizmi? Güldürme beni Anonim.  Sanırım bizim okuldansın . Ve ben hiç kimsenin hikayesinde olmak istemiyorum. Ve BIZ diye bir şey yok.  Seni tanımıyorum bile.Ve gizliliğe gelirsek ben  sadece fark edilmeyenim. Insanlar yanımda hiç bir arkadaşım olmadığı için seni gizli, belkide hasta ya da lanet uyuşturucu bağımlısı  sanarlar.  Ama ben hiç biri değilim. Senin karşıma çıkmaya çesaretin yokmu?

Anonim : 1. Bu hikayeye sen ne dersense de.  Istersende gül. Ben seni aklımda da,  kalbimde de ana karakter yapdım. 2. Inan seni sevmeyi kendim istemedim. Sadece Aklım kalbime boyun eğdi.  hersey kalbim ve senin yüzünden. 3. Ve evet sizin okuldanım. 4. Sen sadece sevgiye,  belkide aşka ihtiyacı olan birisisin. Ve ben seni kurtarmak için burdayım. Karşına çıkmamağınım sebebi cesaret değil. Başka bir şey .

( GÖRÜLDÜ ✔ ✔ )

                                   "F"

🐰 🌹

invisible | Rosèkook | Texting ✅✅Where stories live. Discover now