-2-

1K 80 103
                                    


Anonim : Bu gün okula gelmemişdin.  Iyi misin?

JeonJungkook : Çok kötü şekilde yokluğumu fark eden bir tek sensin. Sadece yorgundum. Ve sabah çabuk kalkmak benim için bir zülüm.

Anonim :  Aslında okulun ilk zamanlarında bende çabuk kalkmakdan nefret ederdim. Ama sonra seni fark etdim. Sonradan yatağımdan uçarmışcasına kalkdım. Her gün seni görebilmek vardı. Tanrı bana böyle bir şans vermişdi. Halada veriyor.  Geceleri uyuyamıyorum.  Biliyormusun neden?  Sevinçden . Yarın seni görücem.  Bundan daha güzel bir şey var mı?

JeonJungkook : Gerçekden de böylemi hiss etdiriyorum?  Bana karşı böyle hissler beslemen qarip.  Birisinin beni sevebileceğini hiç düşünmedim.  Hep ben sevdimde...

Anonim : Böyle konuşarak kendimin  kötü  hiss etmemi istiyorsun. Aslında kendimi kötü hissetmiyorum. Kendimi kötü hissetmek için, ilk önce kendimi hissetmem gerek . Benimse içimde koca bir boşluk var. Hiç olmayacak bir şeyi bekliyormuşum gibi.  Seni bekliyormuşum gibi.

JeonJungkook : Sana bir şey tavsiye. Beni bekleme. Bu karar yüzünden hayatın boyunca pisman olucaksın. Bana değmez. Sen sevilmeye layıksın.  Elbet biri seni sevecek.  Ama o biri ben degilim. 

Anonim :  Senin tavsiyelerine ihtiyacım yok Jeon Jungkook. Bunu söylemişdim.  Ve senin sevgiye layik oldugunu biliyorum.  Belkide yalnızca benim sevgime.  Ve beni seven sen değilsen.  O biri ve ya birileri umrumdada değil.  Kendi kararlarımı kendim veririm.  Ve pisman olsamda bu senin tarafından olucaksa razıyım.  Her şeye razıyım.

JeonJungkook : Senin sevgine ha?  Idialısın.

Anonim : Her zaman.

JeonJungkook : Aptal kız.

(GÖRÜLDÜ ✔ ✔ )


                                    "F"

🐰 🌹




invisible | Rosèkook | Texting ✅✅Where stories live. Discover now