13/B

11.2K 765 779
                                    

Canlar öbür bölüm yüzükleri koyacaktım ama unutmuşum😄 neyse şimdi koyuyorum medyaya siyah olan Jungkook'un. Diğeri zaten doğal olarak Jimin'in 😂

Jungkook koltukta gergin bir şekilde oturuyordu. Yanında ise Yoongi kaşına yara bandı yapıştırmıştı. Saatler geçmişti. Herkese haber salmıştı. Bütün ülke haberdardı biricik sevgilisinin kaybolduğunu. Jungkook saatlerdir o güzel kokudan mahrumdu. Onu istiyordu.

Yutkunamıyordu, göğsünün tam ortasına bir öküz oturmuştu sanki. Nefes alamıyordu. Gözleri yanıyordu, burnu sızlıyordu. Çaresizdi. Eli kolu bağlı bir şekilde oturuyordu. Hiçbir şey yapamıyordu. Hayatında hiç bu kadar çaresiz hissettiğini hatırlamıyordu.

Salonda nefes alamadığını hissedince ayağa kalkıp bahçeye doğru ilerledi. Arkasından seslenen Yoongi'yi umursamadı.

Hala nefes alamıyordu. Ceketini bir hışımla çıkarıp yere fırlattı. Ellerini saçlarının arasından geçirip çekiştirdi. Artık dayanamıyordu. Yere çöküp bağırmaya başladı.

İki eliyle çimenleri sıkıca tutup çekiştirmeye başladı aynı zamanda bağırıyordu. Sesleri duyan Yoongi koşarak bahçeye çıktı. Jungkook'u mahvolmuş bir halde buldu.

Bağırırken boynundaki ve alnındaki damarlar patlayacak gibi duruyordu. Göz yaşları hızla akıyordu. Ellerinin altında çimenler can çekişiyordu.

Jungkook ani bir şekilde kendini yere atmasıyla Yoongi endişelenip hemen yanına koştu.

- İyi misin!?

Jungkook transa girmiş bir şekilde tam karşısına bakıyordu. Göz yaşları sel gibi akıp çimenleri ıslatıyordu.

Uzun bir süre boyunca o pozisyonda kaldılar. Jungkook zorlukla elini kaldırıp ceketin cebinden fırlamış yüzük kutusunu işaret etti.

Mesajı alan Yoongi hemen yüzük kutusuna uzandı. Kutuyu hâlen yerde yatmakta olan adama verdi. Jungkook oturur pozisyona gelip kutuyu açtı.

Yüzük yoktu. Jimin'in yüzüğü burda değildi. Ona küçük olduğu için takamamıştı. Genişletip vermeyi planlıyordu ama yüzük yoktu.

Büyük bir telaşla Yoongi'ye döndü.

- Yok! B-bebeğimin yüzüğü yok!!

Yoongi anlamaz bakışlarla Jungkook'a bakıyordu.

- Yüzük Jimin'de değil mi?

Jungkook hemen kafasını sağa sola sallamaya başladı.

- Hayır! Hamilelik yüzünden kilo almıştı bu yüzden yüzük küçük geldi. Bende genişletmek için geri aldım ama YOK!!!

Yoongi ne diyeceğini bilmiyordu. Jungkook yüzüklerin takılı olduğu yumuşak yastığı çıkardı. Bir umut buradadır diye ama katlanmış bir kağıt parçası görmeyi düşünmüyordu.

Hızla kâgir parçasını alıp kutuyu bir kenara koydu. Kağıdı açıp içinde yazanları okudu.

"Özür dilerim Jungkookie~ Biliyorum bana küçük oluyor ama dayanamadım işte. Seninle evleneceğime hâlâ inanamıyorum ve her yüzüğe bakışımda evleneceğimiz aklıma geliyor ve çok mutlu oluyorum. Kısacası yüzüğü habersiz aldığım için kızma bana olurmu sevgilim?"

Jungkook şaşkın bir şekilde Yoongi'ye döndü. Yüzünde yavaş yavaş bir gülümseme beliriyordu. Yoongi kaşlarını çatıp geriledi. Delirmiş olabileceği fikri aklında dolaşıyordu.

Denek // KookminWhere stories live. Discover now