~9~

5K 98 7
                                    

Situatie:Umbli doar in lenjerie intimă prin casa

Jin:Lui Jin i se pare foarte sexy atunci când stai doar in lenjerie intimă prin casa, cea ce il excita enorm,venise pe la spatele tau și a început cu sărutări mărunte pe zona gâtului tau.
N/T:Doare.
Jin:Ai facut o cu mana ta.

Namjoon:El stătea liniștit, se uita la tv,
Cand tu i-ai trecut prin fata aplecandu-te, ti-a tras o palmă peste fund și te-a prins de talie tragandu-te in poala lui începând cu mici pupici aplicati pe zona gâtului tu gemand înfundat.
N/T:Ahh,imi place
Rm:Stiu..

Yoongi:Iesise-i din dus doar in lenjerie, te-ai gandit ca nu te va vedea dar acesta ieși din dormitorul vostru, se uita atent la tine si isi mușcă buza, se apropie de tine si iti sopteste:
- Haide baby.
Te-ai intors cu fata spre el și ti-ai incolacit picioarele in jurul bazinului său.

Hoseok:Iti era foarte cald si ai decis îți dai hainele jos și ramai doar in lenjerie, punandute pe pat ai și adormit la scurt timp ai simțit buzele moi ale lui Hoseok peste ale tale începând un sărut pe care l-ai adâncit atunci când te-ai urcat peste el.
N/T:Te vreau atât de mult.

Jimin:La început sa rușinat putin văzându-te cum arăți, sa apropiat de tine,și-a dat tricoul jos, apropiinduse de tine,îți sărutase fiecare părticică a gâtului până au început micile gemete pe care inevitabil nu le puteai oprii.
N/T:Ahh Jimin.

Taehyung:Se uitase pret de cateva secunde la tine până sa se apropie, venise și te luase într-o îmbrățișare pe la spate simtiindui deja membrul întărit.
Th:Tu ai facut asta babygirl .
N/T:Stiu daddy...

Jungkook:Zambise când te văzuse stiai ca pentru el esti perfecta si nimic nu poate schimba acest fapt,venise și te luase pe sus si fugind cu tine in spate până în dormitor te aruncase pe pat si se puse peste tine,ati inceput amândoi sa radeti până el se năpusti asupra buzelor tale.
Jk:Te iubesc atât de mult.
N/T:Si eu..

Ce ati zice sa incep și o serie de oneshot-uri?❤💋❤

Bts reactioneaza la..Kde žijí příběhy. Začni objevovat