•Kim Taehyung•

3K 55 14
                                    

     - Comportamentul lui Kim Taehyung,parcursul sexului.

Este un daddy /partener au! Adică conține un comportament posesiv și obsesiv 
After (cum sunt după sex)
După sex, vrea să-ți pui capul pe pieptul lui, în timp ce el îți mângâie spatele. Nu va adormi curând, dar nici nu vrea să vorbească. Nu știi niciodată la ce se gândește el să te țină așa și să nu-ți dea drumul. De fapt, el se gândește mereu cât de norocos este să te aibă ca singurul său. Pentru el sexul este modalitatea de a-ți demonstra că nimeni nu te poate iubi la fel de mult ca și el.
Partea corpului (partea lor preferată a corpului și a partenerului lor)  
· Partea sa preferată a corpului său depinde de ceea ce îți place la el. Dacă spui că îți plac mâinile, atunci îi va plăcea și cel mai mult. Asta e ușor

Cel mai mult îi plac ochii tăi. Îi place să se uite în ei când te fute. El nu te va lăsa niciodată să te întorci în timpul actului. Îi place mai ales să se uite în ei atunci când ești în genunchi, sugându-i membrul

Sperma (Orice are de-a face cu sperma)  
Îi place să intre înăuntrul tău și nu vrea să-și piardă sperma când îi faci un blowjob, așa că va trebui să înghiți.
Secretul murdar
Când nu erați împreună, a instalat camere în apartamentul dvs. și a ieșit de fiecare dată când vă vedea gol. Vederea doar a corpului tău gol este suficientă pentru ca el să se poarte.
Experiență (Cât de experimentați sunt aceștia? Știu ce fac?)
A avut destule iubite, dar nu va spune numărul exact. Ești atât de nevinovata, încât îi este frică să te sperie dacă o spune.
Poziția preferată
Misionar pentru că astfel se simte cel mai aproape de tine. El îți poate vedea ochii și încă ești sub el implorându-l să te lase să termini.
Goofy (Sunt mai serioși în acest moment sau sunt plini de umor etc.)  
Întotdeauna serios. Nu-l vei vedea chicotind pentru că pentru sexul lui nu este vorba pur și simplu să te futa. El se va referi întotdeauna la acest lucru ca făcând dragoste.
Hair  (Cât de îngrijite sunt, covorul se potrivește cu draperiile etc.)
Bine îngrijit, nu-l pot imagina invers.
Intimitate (Ce mai fac în acest moment, aspect romantic ...)
Nu este dur, ci mai degrabă pasionat. Nu poate fi foarte dur cu tine chiar și atunci când este supărat. Da, vă poate lăsa vânătăi pe coapse atunci când este pierdut în acest moment, dar cam atât. Ești îngerul lui nevinovat și nu-i place gândul de a te răni.
Jack Off (Masturbation headcanon)
De vreme ce te are, acum nu o face des. Cu toate acestea, în vremurile când nu erai al lui și el putea să te urmărească, ... În acele zile, el se smucea de fiecare dată când putea, pentru că tot ce făceai îl înnebunea.
Kink (Una sau mai multe din dorințele lor)  

Ciorapi. El nu poate explica de ce, dar simpla vedere a ta în ei poate duce la  acele rare ocazii în care poate fi destul de dur. Deci, dacă dorești să faceți sex dur, purtații

Când spui că ești al lui. ăsta este cel mai sexy lucru pe care i-l poți spune vreodată.

· A te lega este, de asemenea, ceva ce îi place. Fără cătușe, acestea îți pot lăsa vânătăi pe pielea ta perfectă, dar își folosește adesea cravata pentru că știe cât de mult vrei să-l atingi și cerșitul îi dă sentimentul de putere pe care îl are asupra ta.
Locație (Locuri preferate de făcut)
Oriunde. Literal oriunde. Cu excepția locurilor în care poți fi văzut gândit. Nu-i pasă că s-ar putea să fii prins, dar nu poate lăsa alte persoane să-ți vadă corpul. Este doar pentru ochii lui.
Motivație (Ceea ce îi activează, îi face să plece)

Dacă îi trimiți pozele tale în ceva dezvăluitor, el este greu. Fără nuduri! Îi place tachinarea.

De fiecare dată când inițiați sexul, se simte mândru de el însuși. Arată cât de bun este și cât de mult ai nevoie de el.

Dacă începeți să-l excitati pe el, nu va mai exista nicio modalitate de a-l opri după aceasta.

Nu (ceva ce nu ar face, oprește)
El este la fel de posesiv ca alți daddy deci nu există trei și, de asemenea, nimic care să te poată răni. Nu este un daddy foarte sadic, dar poate să te lovească dacă crede că merită.
Oral (Preferință în oferirea sau primirea, îndemânare etc.)  
El este un iubit destul de egoist, așa că este mai mult pe partea de primire. Nu înseamnă că nu îți va da oral. Dar când o va face, nu te va lăsa să termini. El te va aduce la margine și apoi va pleca așa.
Ritm (Sunt rapide și aspre? Lent și senzual? Etc.)
Mai ales lent, pentru că îi place să te chinuiască. La fel ca în cazul oralului, te va fute până când vei fi gata să vii și tocmai în acest moment se va opri din mișcare. Vrea să-ți amintești de fiecare dată când îți aduce plăcere pentru că nimeni altcineva nu o poate face în felul în care o face.
Quickie (Opiniile lor despre quickies, mai degrabă decât sexul adecvat, cât de des etc.) 
Nu. Din nou, îi place să-și ia timpul cu tine. Cu toate acestea, dacă sunteți într-adevăr nevoiași și trebuie să plece la serviciu, s-ar putea să se conformeze.
Risc (Sunt joc de experimentat, își asumă riscuri etc.)  
Nu-i place să experimenteze. Ceea ce nu este pentru el nu este pentru el. Poate că va încerca ceva nou dacă te va dori cu adevărat, dar va fi o singură dată. El nu vede niciun motiv să încerce ceva nou dacă sexul este grozav și, judecând după gemete, te bucuri și tu. Dacă încerci să te prefaceți că nu te bucuri doar de dragul de a obține ceea ce dorești, el va refuza să ți-o tragă până când vei fi în genunchi cerșind să te ierte pentru minciunile tale.
Stamina (Câte runde pot merge, cât durează ...)
El poate merge pentru mai multe runde, dar, din păcate, de obicei ești obosita după a doua runda. Sexul cu Kim Taehyung poate fi foarte obositor.
Jucării (Dețin jucării? Le folosesc? De la un partener sau de la ei înșiși?)
Depinde. Dar un lucru sigur nu vrea să vadă nimic în interiorul tău, cu excepția propriului său membru.
Nedrept (Cât de mult le place să tachineze)
Îi place să tachineze și să fie tachinat, așa că nu este atât de nedrept. Cu toate acestea, ar trebui să știi unde să te oprești. Dacă ai de gând să-l suni și apoi să geme în telefon în timp ce el este la serviciu, nu se va sfârși bine pentru tine. Pentru că atunci când Taehyung este supărat, nu te pedepsește prin placere . El te pedepsește fără să te futa deloc. Gândește-te de două ori înainte de a încerca să-l tachinezi prea mult.
Volum (cât de tare sunt, ce sunete scot)
Nu-și va reține gemetele, dar nu este ușor să-l faci să geama. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să vă puneți în genunchi, să vă deschideți picioarele și să-l priviți direct în ochi. Atunci lasă-l să ți-o tragă. Poate atunci vei avea șansa să-l auzi gemând cu vocea lui profundă ...
Wild Card (Headcanon aleatoriu)
A salvat toate acele videoclipuri pe care le-a primit prin camerele din apartamentului tău. Uneori le urmărește, mai ales acele părți când ești goala sau când cobori.
X-Ray (Să vedem ce se întâmplă în acești pantaloni)  
Este Kim Taehyung. Nu aveți motive să vă supărați.
Y: Dornic (Cât de mare este dorința lor sexuală?)
El este gata să facă sex în orice moment. Puterea lui sexuală este mare și faptul că tu poți face sex cu el înrăutățește totul.
ZZZ (... cât de repede adorm după aceea)
Nu adoarme imediat, dar nu încerca să vorbești cu el. Îi va plăcea dacă îi dai săruturi moi înainte de a se strânge în coltul gâtului. Vrea să adormi mai întâi pentru că îi place să te vada dormind în brațele lui. După aceasta, el va adormi în curând.






Ah,de când n-am mai postat,asa ca nu va voi aburii cu scuze tâmpite pentru care nu a făcut-o, sper doar sa va placa și sa va dă-ți seama ca nu ve-ți scapa de mine..💕

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 10, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bts reactioneaza la..Where stories live. Discover now