Bölüm 2

1.1K 52 7
                                    

Yeni bölümle karşınızdayım🥰🥰 iyi okumalar💖💖😘😘

Annabelle Grey

          Büyük salon yine yeni bir dönemin başlangıcını kutlar gibi ihtişamlıydı. Tavan uçsuz bucaksız uzay boşluğundaymış gibi hissettirirken duvarlardaki tablolar hep bir ağızdan "hoşgeldiniz" diyordu. 
          Alexandra ile boş bir yer bulup oturduktan sonra Profesör Dippet her zamanki konuşmasını yapmak üzere ayağa kalktı ve bardağına hafifçe vurmaya başladı. Sonunda salonda sessizlik oldu ve Dippet öne çıkıp ileri doğru adım attı.

"Sevgili öğrenciler, öncelikle hepiniz hoş geldiniz!" Sözlerinin ardından alkış tufanı koptu. Prof. Dippet tek elini kaldırarak salonu sessizliğe davet etti. Salondaki sesler kesildiğinde:

"Yeni bir yıl, yeni dersler ve öğrenim hayatı bizi bekliyor, sizi çok bekletmeyeceğim ancak her zamanki uyarıları yapmaktan taviz veremeyeceğim." Sözlerinden sonra uyarıları yaparak parmaklarını şıklattı.
İşte en sevdiğim kısım! Yemek vakti! Sabahtan beri trende de Riddle yüzünden bir şey yemediğim için çok açtım ve tabağıma çok çeşit ama azar azar yemek aldım.
Yemek kısmı bitikten sonra diğer her Slytherin gibi zindanlara inmeye başladık. Ardından bana ve Alexandra'ya verilmiş ranzanın benim olan üst katına çıktım ve yattığım gibi uyudum.

•••••••••••••••••••••

Hogwarts'taki ilk sabah... kafana yastık yiyerek uyanmak gerçekten hoş değil! Bana yastık atan oda arkadaşım Elen ve diğer oda arkadaşlarım Alexandra ve June bana kahkahalarla gülmekte meşguldüler. Benim de içimden şeytani bir kelime süzüldü
          Aguamanti...

          Hepsine şeytani bir bakış atıp konuşmaya başladım onlarda hala kahkahalarla yerde yuvarlanıyorlardı!
          "Canım arkadaşlarım, sizi bunu yapmaya hangi şeytan teşvik etti acaba? Yoksa siz yapmazsınız değil mi canlarım?!"
          Alexa kahkahalarla konuşmaya çalıştı. Ah, ama birazdan başına gelecekleri bilmiyordu ki kız! Ne yapsın?
           "Ahahahaha... Anna çok hahahaha... komiksin.....hahahah"
          O bunları söyledikten sonra ben daha da sinirlendim ancak bekledim, zaman kolluyordum. Beklemedikleri bir an olmalıydı. Onlara sakinmiş gibi rol yaptıktan sonra hepimiz giyindik. Ardından ben hamlemi yaptım hepsine en soğuğundan büyüyü gönderdim.
          "Aguamanti!" Hepsi çığlığı bastı. Ve ben hepsinin sadece saçını kuruttum ve onlara bakarak gülmeye başladım; baktım bu iş anırmaya dönüyor, onlara son bir bakış attım ve lafımı söyleyip Hogwarts'ın bahçesine doğru adımlamaya başladım.
          "Son gülen iyi güler kızlar! Hahaha!"

          Bahçede Yasak Orman tarafındaki Hagrid'in kulübesine doğru yürüdüm. O sırada ormana girmek üzere olan bir karaltı gördüm. Ani bir içgüdüyle hareket ederek o karaltıyı takip etmeye başladım. Onu takip ederken önce patikadan saptık sonra da iyice ormanın derinliklerine doğru adımladık.
          Gerçekten ürkütücüydü. Etrafta baykuş sesleri vardı. Çalılar ve ağaçlar kendilerine has ürkütücü şarkılarını söylüyorlardı. O sırada tam arkamdan bir çıtırtı sesi geldi. Hemen bir ağacın arkasına saklandım. Nefesimi düzene sokmaya çalışıyordum az da olsa. Artık son çare olarak nefesimi tutmuşken sesler duymaya başladım. İki kişi konuşuyordu.

"Lordum, buradan gitmelisiniz. Burası Hogwarts'a bağlı! Birileri burada olduğunuzu fark ederse hiç iyi şeyler olmaz."
"Sus çocuk! Ne istersem onu yaparım. Ayrıca tehlikeleri biliyorum. Ancak tekboynuz ağacı sadece bu ormanda var ve benim buna ihtiyacım var!"
          Bu Gellert Grindelwald'dı! Ama burada ne işi vardı? Ayrıca takip ettiğim karaltı bu kişiler değildi de kimdi?
          Sonra tam adım atacaktım ki yanımdaki ağaçtan bir dal kırıldı. İkisi de sönüp buraya baktılar ve beni gördüler. Grindelwald ile göz göze geldik ve ben kaçmaya başladım. Nefes alıp verişim çok hızlıydı ve gözlerim kararıyordu. Grindelwald'ın adamına beni getirmesi için emir verdiğini duydum. Koşarken bir anda havalandım. Kafamı çarptım ancak yine de kendimi ayık kalmaya zorladım. Onun önünde bayılmak hiç hoş olmazdı. Konuştu:

"Konuşmanın ne kadarını duydun seni küçük cadı!"  Ayakkabıları görüş alanımda olan Grindelwald'ın önünde ayağa kalktım ve...
Hayatımda yaptığım en cesurca hareketi yaptım:
          Grindelwald'ın yüzüne tükürdüm.

          "Belki her şeyi, belki hiçbir şeyi?!" dedim en sinir bozucu gülümsememi takındım. Grindelwald yüzündeki tükürüğümü sildi ve beni son kez uyardı.
           "Seni son kez uyarıyorum küçük sıçan! Ya ne kadar duyduğunu söylersin ya da söyletirim!"
Bunu söyledikten sonra asasını hazır etti ve benden gelecek cevabı beklemeye başladı.
"Kim bilir? Ah, pardon senin bilmediğin ve bilemeyeceğin kesin. Senden korkmuyorum Grindelwald! İstediğini yap, belki kaçmam için zaman bile tanırsın bana, değil mi? Ama konuşmayacağım. ASLA!"
          Grindelwald sinirden kıpkırmızı olmuştu. Gelecek lanetlere karşı kendimi hazırladım ve beklediğim lanet geldi.
"CRUCİO!"
       
          Beynime bıçaklar saplanıyor, bedenim yerden yere vuruluyordu. Ama onu tatmin etmeyecektim. Ne bağırdım, ne inledim. Beni yiyip bitiren bu acıya kucak açmayı seçtim. Grindelwald bağırıyordu.
          "Şimdi korktun mu seni sıçan? Bağır, acını dışarı yansıt!!"
          Ardından laneti çekti. Rahat bir nefes aldıktan sonra dolan gözlerindeki yaşları göndermeye çalıştım bu sırada uçtuğunu hissettim. Grindelwald'a baktığımda en az benim kadar şaşkın olduğunu gördüm. Hızla bir yere doğru uçuyordum. Kafamı çevirdiğimde takip ettiğim karaltıyı gördüm. Ben ona ulaştığımda bizi görünmez yaptı ve koşmaya başladı. Hiç ses çıkarmıyordu. Beni sanki tüymüşüm gibi taşıyor, ayakları yere orantılı basıyordu.
          Ben de bilincimi yitirmemin kıyısındaydım. İlk kez ona baktım ve zahmet edip takip ettiğim kişiyi gördüm. Son olarak bir damla gözyaşı yanağımdan süzüldü ve ben bilincimi kaybetmeden önce tek bir şey düşünüyordum. Sonra bilincim kapandı.

Takip ettiğim kişi Tom Riddle'dı ve ben
ilk defa onu koşarken görüyordum!

Merhaba sevgili okurlarım❤️❤️ Yeni bölümü beklediğiniz için çok teşekkür ederim🥰 Yeni bölümlerde görüşmek dileğiyle!💝
Oylamayı ve yorum yapmayı unutmayın lütfen bu benim için önemli ve sizden yegane rica ettiğim şey 🙏🙏 Şimdiden teşekkür ederim💖

805 kelime

Karanlık Taraf~Tom Riddle Story~Kde žijí příběhy. Začni objevovat