Keress itt!

154 4 5
                                    

Oh Boii Halii :3

Nos igazából a cím kicsit magától értetődik 😂 , de megpróbálok ennek valami normális körítést adni, csak igy este fél 11 körül kicsit nehézkesen megy 😅
Megpróbálom azokat a gondolatok összeszedni, amik egy laikus emberben felvetődhetett a cím és a leírás elolvasása után 😅😅

1. Miért jött ez létre?

Ugyebár ez lenne az első és legnagyobb kérdés. Most olyat mondok, amit én sem hiszek el, de magam sem tudom. Egyszerűen csak nem egy embernél láttam, hogy a wattpad leírásában, ahol megemlít magáról néhány szót, ott szerepel az a bűvös mondat,hogy ő szerepezik. Nem hiszem, hogy az olyanok, akik szerepeznek és látnak egy másik felhasználót, akkor rá fog írni,hogy szerepezzenek. Tudom, hogy nem, mert én sem csinálom. Persze megörülök, hogy valaki ugyan úgy játszik, mint én,de nem dobom meg egy üzivel,hogy "hey csaje, jáccunk má' "
DE ez a könyv remélem előrébb tudja segíteni a kisé félénk,de játszani kívánó embereket.
PLUSZ még nem írtál soha sztorit, de szeretnéd kipróbálni? A szerepjáték erre is esélyt ad neked, hogy kipróbáld a benned rejtőző írót 😊

2. MI AZ A SZEREPJÁTÉK? *tipikus kisgyermek értetlen fej*

Nos gyermekem, lehet meg fogsz lepődni, de nem az a perverzség, amire a magyarok 70%-a egyből asszociál 🙂
Persze azt is szerepjátéknak hívják, de ez inkább RPG ami ugyan azt jelenti, csak angolul vagy mi a szösz 😂 mondom teljesen belezavarodok ebbe az egészbe, de nem tudok aludni 😂
És ha nem az a perverzség, akkor micsoda?
Egyfajta történet alkotás a saját és partnered szórakoztatására. Írás, ha úgy jobban tetszik. Társas írás. Rengeteg féle képpen tudnám meg nevezni, de ennyi elég azt hiszem 😂

3. Mire jó?

Nos akik itt vannak, azoknak a nagy része ír könyvet, nem? Először az ő oldalukból szeretném ezt az egészet megvizsgálni.
Nekik miben segíthet.
Szóval adott egy fiatal író. Nem, nem is kell fiatalnak lennie. Csak kezdőnek.
Nem tudja maga sem, hogy fejtse ki a gondolatai. Nem tudja, hogyan kellene kiírni egyes érzéseket. Egy szóval, tapasztalatlanok. A sok olvasás is segít ebben, de ez is egy jó megoldás. Valaki más írástechnikájából tanulhatsz, leshetsz el olyan kifejezéseket,amiket eddig nem ismertél. A legközelebbi olyan esetben te is bele tudod fogalmazni stb.
Fejlődsz.
És azok, akik még nem publikáltak,de szívesen kipróbálnák magukat, azoknak pedig az elindulásban nagyon sokat segíthet.  Lehet elsőre nehezen fog menni az a 4-5 sor, amit általában mindenki megkövetel,de idővel egyre hosszabban és szebben fogod tudni kifejteni a gondolataid,reagjaid.
Persze a második esethez, ha egy olyan partnerhez van szerencsénk, akkor oda hatalmas türelem kell és segítőkészség,na meg annak a tudata,hogy te se ott kezdted, ahol most vagy.

Itt szeretném elmesélni az én történetem,hogy nekem miben segített,hogyan és honnan indultam.

Nos én 11 éves lehettem, sőt,szerintem még azt se töltöttem be, mikor rátaláltam egy oldalra. Ide nem szeretném leírni a nevét mert hihetetlenül szégyellem,de aki valaha is regisztrált oda,érteni fogja egy mondatból,hogy melyik az a "közösségi oldal" ahonnan én indultam.
Nos szóval én elég hamar kezdtem el random emberekkel beszélgetni ( lol felelőtlen vagyok. Na és? Ne kövessétek a példám pls xd) és azon az oldalon volt egy olyan kis felület, hogy "üzenőfal"
Dominika ugrott is oda,miután nagy nehezen érvényesítette az email címét és rálesett, kik is élősködnek erre felé.
Először nem is foglalkoztam vele nagyon, de aztán egyetlen egy dolog szemetszúrt. Amit rengetegen kiírtak. És akik hasonlóan regisztráltak erre az oldalra, azok érteni fogják.
"Levélben szerepezek"
Szóval itt az üzeneteket leveleknek hívták. Olyan menüpont is volt,hogy levelezés.
Nekem eléggé piszkálta a fantáziám,hogy ugyan mi ez a szerepezés és hogyan kell csinálni. Egy szimpatikus lánynak küldtem egy levelet,hogy kezdő vagyok,még sosem hallottam ilyesmiről és,hogy lenne-e kedve ebben segíteni nekem. Szerencsére jól választottam, mert a lány elég közvetlen es segítőkész volt. Hamar el tudtam sajátítani az alapokat,viszont az eleje nehéz volt. Szóval az oké volt,hogy van egy karakterem. Legtöbb esetben egy lány ( akkor még a yaoi fogalmát hírből sem ismertem) és, hogy azt kell irányítanom. Vele kell vinnem egy történetet stb stb. Én akkoriban kezdtem el megkedvelni az olvasást is így az a kettő együtt nagyon jó kombináció volt.
És aztán haladtam.
Egy év után már talán rezzenéstelenül le tudtam írni 5 egybefüggő mondatot, hogy abba ne lehessen belekötni. Büszke voltam magamra. A sikereknek hála nem hagytam abba és nem adtam fel.
3 éve már,hogy elkezdtem messengeren,vagyis facebookon szerepezni. Az első yaoi szerepemet. Ijesztő volt, de nem idegen mert addigra már olvasram yaoikat. Lassan 4-5 éve,hogy kpoper lettem. Az első év után már bombázott a blogger yaoikkal XDD
És így történt, hogy mai napig folyamatosan,10-11 éves korom óta szerepezek. 6 éve kb. Öreg vagyok csesszétek meg xDD
És hogy miben segített? Ugye mondtam,hogy az elején szenvedtem a sorokkal és a saját gondolatok megfogalmazásával, de idővel egyre több különleges szót lestem el, amiknek megjegyezgettem a szinonimáját, igyekeztem a szó ismétléseket elhagyni, bővítettem a szókincsem stb. Míg más velem egykorú a seggét pakolta ki a netre én ezzel töltöttem az időmet. Mert én ezt élveztem. Nem vagyok egy átlagos lány...tudom.
Aztán ez egy biztos alapot adott arra,hogy magam is elkezdjek megfogalmazni egy egész történetet. És önbitalmat adott a publikálásra is. És már 2 és fél éve, hogy itt vagyok. Remélem nem bánjátok 😅😅

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 18, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

RPG PARTNER KERESŐWhere stories live. Discover now