.10.

3.4K 193 50
                                    

Fanmeetingin yapılacağı alana geldiğim de bugün burada nasıl yaşayacağımı sorguladım resmen. Her yer çok kalabalık, çok fazla insan vardı.

Elimdeki çantamı sırtıma geçirip beklemeye başladım. Şimdiden bacaklarımın titremesine engel olamıyordum, ben günün sonuna kadar ne yapacaktım?

Neredeyse yarım saat sonra içeriye girebilmiş, yerime oturup beklemeye başlamıştım. Heyecandan dudaklarımı dişliyor, ellerimi sıkıyordum. Şu dakikalar benim için çok zorlu geçiyordu.

Çantamdan albümü çıkarıp can sıkıntısına incelerken salondan büyük bir çığlık kopmuştu. Kafamı kaldırdığımda gördüğüm manzara ruhumu bırakmama sebep olmuştu. Hayal ettiğim an birazdan gerçekleşecekti. Onları canlı görmek gözlerimin dolmasına neden olmuştu. Gerçekten bu an için her şeye değermiş.

~~~~~~

Sıram geldiğinde ilk olarak Namjoon vardır. Yüzüme istemsizce bir gülümseme gelip karşısına geçtim.

"Merhaba." O gülümsüyor ben de ona hayran hayran bakıyordum.

"Merhaba."

"Daha önce fanmeetinge gelmiş miydin?"

"Hayır bu ilk olacak"

"Adın ne?" Yavaş yavaş albümün sayfalarını çeviriyordu.

"Naeun" bulduğu sayfaya imzasını atmış albümü geri kapatmıştı.

"Naeun" ellerini ellerimin üzerine koymuş muhteşem gamzelerini göstermişti.

"Seni seviyorum Namjoon"

"Ben de seni Naeun" yavaşça yanından ayrıldıktan sonra beni bekleyen Yoongi'yi görünce kalbim patlayacak şekilde atmaya başlamıştı.

Karşısına geçtiğimde albümü önüne doğru koymuş gözlerimizi birleştirmiştim.

"Merhaba Naeun" Adımı şöylemiş miydim?

"Adımı nerden biliyorsunuz?"

"Hayatındaki tek arkadaşın tabi ki de adını bilecek Naeun" Ne? kalbim daha hızlı çarparken bu sefer tüm vücudumu kontrol edememiştim.Benim günlerdir konuştuğum kişi Min Yoongi miydi?Gözlerim doluyor yaşadığım şu şeye anlam veremiyordum.

"Y-yoongi? O sen miydin?"

Elindeki albümümü imzalamış masanın üzerindeki elimi kavramıştı.

"Sana elini tutacağım demiştim değil mi?

"B-ben inanmıyorum." Gözlerinin içine bakmak zor gelmişti. Garip bir duygu yaşıyordum. Hızlıca albümü de alıp yerimden kalkmıştım.

Şu anda burada kalmaya bile gücüm yokken mutlu gözükmeye çalışarak diğer üyelere de albümü imzalatıp oradan ayrılmıştım.

Biri beni rüyada olmadığıma inandırsın.

💎

💎

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
shy ¤ mygWhere stories live. Discover now