13ο

205 46 58
                                    


"Ρε Λίλα γιατί με κουβαλησες από τις 10:17 στο εμπορικό;" γκρινιαξε για δέκατη έβδομη φορά η Γιώτα. Κλικαροντας (-gatooliii- σε ευχαριστώ φίλη μου για την πληροφορία 😂) την γλώσσα μου, συνέχισα να κατευθύνομαι προς το διάδρομο με τα ρούχα.

"Αμάν" με σταμάτησε η φίλη μου "πες μου τι σκατα έγινε Λίλα. Τώρα" διέταξε. "Τίποτα δεν έγινε" προσπάθησα να δείχνω χαλαρή.

"Τότε γιατί με πήρες τόσο πρωί για να έρθω να σε πάρω από μία άγνωστη γειτονιά; Πού στο καλό κοιμήθηκες; Και γιατί βιαζοσουν τόσο πολύ να φύγεις από εκεί; Συνέβη κάτι; Πες μου ότι σε πίεσε για κάτι ο Παύλος; Ιιιι κατάλαβα το κάνατε!" φώναζε και μονολογούσε ενώ συνεχώς κινούνταν πέρα δώθε.

"Μην φωνάζεις" την παρακάλεσα. "Πάμε να πιούμε έναν καφέ να σου τα πω κι έπειτα πάμε να ψωνίσω" της πρότεινα και ξεκίνησα για τις καφετέριες χωρίς να περιμένω την απάντηση της.

Κάθισαμε σε μια από τις αγαπημένες μου καφετέριες κι αφού παραγγείλαμε και πήραμε τα ροφήματα γύρισε προς το μέρος μου με ένα δολοφονικό βλέμμα.

"Λέγε. Τώρα" είπε κοφτά. Ξεροκαταπια. Κοίταξα γύρω μας για τυχόν ανεπιθύμητες συναντήσεις κι αφου σιγουρευτηκα δεν υπάρχει κανείς απροόπτος, γύρισα να την κοιτάξω κατάματα.

"Είχες δίκιο" είπα "σε ποιο από όλα;" με διέκοψε. Την αγριοκοιταξα κι αυτή κάνοντας ότι κλειδώνει το στόμα της και πετάει το κλειδί μακρυά της μου κάνει νόημα να συνεχίσω. Γέλασα δυνατά.

"Λοιπόν όντως εχθές το έκανα με τον Παύλο και πριν πεις το ότιδηποτε δεν ξέρω πώς νιώθω. Ο Παύλος και εχθές όπως κι όλες τις φορές μου φέρεται απίστευτα γλυκά. Το θέμα είναι ότι σήμερα που ξύπνησα στην αγκαλιά του είχα ένα αίσθημα, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, ότι δεν ανήκα εκεί. Γι' αυτό ντύθηκα στα γρήγορα χωρίς να τον ξυπνήσω και έφυγα από το διαμέρισμα του αθόρυβα. Επειτα, τα ξέρεις ήσουν το πρώτο άτομο που σκέφτηκα και σε πήρα τηλέφωνο για να μου φέρεις ρούχα και για να έρθεις να με πάρεις" περίμενα να δω τι θα μου πει.

"Έχεις αισθήματα για τον Παύλο; Κλείσε τα μάτια και σκέψου στιγμές σου μαζί του. Τι νιώθεις;" ξεκίνησε την ψυχανάλυση η Γιώτα. Ψυχολόγος στο επάγγελμα λογικό μου φαίνεται. Παιδιά ο,τι καλύτερο η κολλητή σου να είναι ψυχολόγος.

Έκανα όπως μου είπε. Σκέφτηκα όταν τον πρωτοείδα με το που με κοίταξε βαθιά μέσα στα μάτια είχα υπνωτίστει. Σκέφτηκα το δείπνο μας με τους τωρινούς μας πελάτες. Σκέφτηκα όταν με πρωτοφιλησε. Ένα φιλί γεμάτο πάθος, προσμονή και υποσχέσεις. Σκέφτηκα τον τρόπο που με φλερτάρει. Σκέφτηκα το άγγιγμα του. Σκέφτηκα το πώς με βοηθάει στη δουλειά. Σκέφτηκα την βόλτα με το αυτοκίνητο του. Σκέφτηκα τις συζητήσεις μας. Έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και τα χόμπι μας ταυτίζονται. Σκέφτομαι το πώς με αγκαλιάζει. Σκέφτομαι το προσωπικό μας δείπνο στο ακριβό εστιατόριο. Σκέφτομαι το πώς με είχε στο κρεβάτι του. Σκέφτομαι στον οργασμό που με έφερε. Σκέφτομαι τις απαλές κινήσεις του κατά την διάρκεια του σεξ. Σκέφτομαι το πώς μας πήρε αγκαλιά ο ύπνος.

𝚁𝚎𝚊𝚕𝚒𝚝𝚢 [ON HOLD] #CatAwardsSC2K20 #ΒΤΑ20 #SBC2020Where stories live. Discover now