hoofdstuk 4 waarom ben je een rogue?

1.1K 38 0
                                    

HOOFDSTUK 4
Ik was al een uur ofzo wakker, ik zat nog steeds in een hoekje van deze kamer. De deur ging open, en Max kwam binnen de vriend van mijn mate. Hij kwam naar me toe. Ik keek hem bang aan. Sorry dat jou mate je gisteren heeft opgesloten. Zei hij stil. Hij kwam naast me zitten. Ik weet dat je hem nu al haat enzo, maar geef hem een kans. "Hij is een moordenaar." Zei ik stil. Niet waar, wat bedoel je? "Hij dood rogues." Zei ik. Ja, maar jullie komen wel op zijn terrein. Praat met Jason. Ik ga doei. Zegt Max. En liep weg . Jason kwam naar binnen. Hoi sweetheart, sorry van gisteren. Ik rolde met mijn ogen. Wil je straks met me iets gaan doen. Ik knikte oke. Mmm gaan we straks een film op Netflix kijken? Jij mag kiezen welke film je wilt kijken. Ik knikte terug. Welke film wil je zien? "Disney", was het enige woord dat uit mijn mond kwam. Is goed, ik hou van Disney films. Wil je iets over je eigen vertellen? Ik knikte. Ik zeg wel eerst iets over mij. Ik ben Jason, en ik ben Alpha van de blue moon roedel. Ik hou van de kleur blauw, en ik ben 20 jaar en jij?
"Ik ben Laura en ik ben 18 jaar." "En ik hou van de kleur blauw en groen zei ik stil." Oke, en waarom ben je een rogue als ik dat mag vragen. Ik keek naar de grond, er rolde een traan over mijn wang. Jason zag het en knuffelde me. Ik weet niet wat je allemaal hebt meegemaakt. Ik knikte, en keek hem verdrietig aan. Je moet het niet vertellen, je mag het de volgende keer vertellen als je wilt. Ik knikte. Kom we gaan naar benneden. Ik en Jason waren beneden, en daar zat Max met zijn mate. Het meisje liep naar me toe. Hoi, ik ben Leah zei ze lief. "Hoi, ik ben Laura." Kom je mee tv kijken. Vraagt ze. Ik knikte Oke. Ze ging terug naast haar mate zitten. Jason pakte mijn pols, en trok me mee naar de zetel. Ik ging in het hoekje van de zetel zitten, en Jason kwam naast me zitten. We keken tv. Na tv hebben gekeken ging Leah het eten klaar maken. Ik liep snel naar de deur, en liep snel naar buiten Jason en Max volgde me door het bos.
Ik liep in vampier snelheid weg. Ow ja dat heb ik jullie nog niet verteld. Ik ben half vampier half weerwolf en half heks. Mijn mama was een heks. En mijn papa was een weerwolf. En ik ben op mijn 5 jaar gebeten door een vampier. Ik ben zo snel als een vampier, maar ik drink geen mensen bloed gelukkig. Maar oke. Ik liep in vampier snelheid door het bos. Waar is Jason? Ik zag ineens een shaduw naast me. Jason sprong ineens voor me. Ik stopte met lopen, en keek rond me heen. Jason stond voor me en Max stond achter me. Ik tramformeerde in mijn wolf. Jason sprong op me, en drukte mij op de grond. Ik begon te piepen en tegen te stribbelen, maar ik was te zwak om tegen hem te vechten. Max tramformeerde terug. LAURA TRAMFORMEER NU TERUG ZEI MAX BOOS. Ik knikte. Ik tramformeerde terug. Jason tramformeerde ook terug. Ze keken me boos aan. Ik keek ze bang aan, en toen begon ik te wenen.
"S-sorry ik wil gewoon weg van hier." JE BLIJFT HIER BIJ MIJ. ZEGT JASON BOOS. "Ik begon nog harder te Wenen." ZEG DAT JE VAN MIJ BENT. ZEG NU. "I-ik ben van niemand. Zei ik boos." JE BENT VAN MIJ. Doe rustig zei Max tegen Jason. Jason zijn ogen stonden zwart. Max pakte mijn polsen vast en trok me mee naar hun huis. Jason liep achter ons aan. Max duwde me in de zetel. Jason en Max keken me boos aan. Er rolde tranen over mijn wangen. Jason pakte me vast, en trok me mee naar de eetzaal. Daar kwam Leah met borden met eten op. Leah keek me bezorgd aan. Ze ging naast me zitten. Ik bleef zo ver mogelijk van Jason weg. Wat is er? Vraagt Leah. Ik keek haar bang aan. Ze is weg gelopen zei Max boos. Nu keek Leah naar Max en Jason. En daarna keek ze terug naar mij. Ik keek naar de grond. Eet wat zei ze lief. Ik knikte, nee.
Ik liep weg van tafel, en ging in een hoekje zitten naast de zetel. De jongens wilde achter me aan komen maar Leah hield ze tegen. Ik praat wel met haar. De jongens knikte, en Leah liep naar me toe. Ik keek haar bang aan. Ze kwam naast me zitten. Ik weet dat je je mate niet goed vind. Ik knikte. Wat is er allemaal met je gebeurt vroeger? Waarom ben je een rogue? Ik keek naar benneden. Zou ik zegen dat ik half vampier half weerwolf en half heks ben? Dacht ik in mijn hoofd. Nee ik ga het niet zegen, anders krijg ik nog meer problemen. Dacht ik in mijn hoofd. Ik begon met vertellen. "Op mijn 8 jaar werden mijn ouders en mijn troep vermoord door Luccas van de black shadows." "Ik mocht kiezen dood gaan of leven als rogue." "Dus ik wou als rogue leven." "En nu ben ik al 10 jaar rugue." "En vroeger werd ik ook gepest op school." Zei ik en begon te wenen. Ze knikte, en knuffelde me. Dankje, dat je het hebt verteld. Ik knikte, en veegde mijn tranen weg. Wil je iets eten? "Nee, ik heb geen honger" zei ik. Ze keek me twijfelend aan, maar knikte daarna toch. Wil je gaan slapen? Vroeg ze. Ik knikte. Ga maar naar bed zei ze, en knuffelde me nog een laatste keer. Ik liep naar boven en ging in een hoekje zitten. En toen viel ik in slaap.
#Leah
Ik ging terug naar de eetzaal. Ik ging naast mijn mate zitten. "Ze is nu boven, ze gaat slapen." Zei ik rustig. Heeft ze verteld wat er vroeger allemaal is gebeurd? "Ja." "Ze was 8 jaar, haar ouders en roedel zijn vermoord door Luccas van de black shadows." "En ze mocht kiezen dood gaan of leven als rogue." "Ze koos natuurlijk om als rogue te leven." "Ze is nu al 10 jaar rogue." "Ik heb medelijden met haar." Zei ik. "En ze is vroeger ook gepest op school." Zei ik. Max en Jason knikte. Kom we gaan slapen. Zei Max. Ik knikte en liep met Max mee naar boven.
#Jason
Ik ging ook naar boven. Ik ging in mijn kamer, en zag mijn mate in een hoekje op de grond in een bolletje slapen. Ik kleed me om, en ging in mijn bed liggen. En toen viel ik in slaap. Ze zou toch niet met mij in bed willen slapen.

Dit is hoofdstuk 4 al. Het is een leuk lang hoofdstukje. Ik heb 1181 woorden geschreven.
Daag groetjes huskyzot 😍😘😜😎
24/08/2019

Mijn mate is de AlphaWhere stories live. Discover now