18

199 5 2
                                    

   Și din bucătărie au venit 8 persoane, fără arme, probabil pentru că ne vor întregi.

-Mira, du-te după Eva.îmi spune Mike luptându-se cu niște tipi.

    La auzul lui Mike un tip fuge pe scări după Eva, dar eu îl prind de picior îl trântesc cu fața de scări, îl ridic și îi dau un picior atât de puternic în piept că îl arunc 4 sau 5 metri în față, acesta mai lovind cu tip care a căzut cu partea din spate a capului de coltul mobilii,niciunul nu s-a mai ridicat
     Vreau să merg la Eva, dar Mike are trei tipi pe el așa că văzând-o pe Adile îi spun să urce la Eva și să încuie ușa și să se ascundă în dulap amândouă. Ea face întocmai, iar eu fug către Mike, când mă vede spune:

-Nu, Mira, pleacă.

   Dar nu plec, în schimb le aplic niște lovituri gorilelor astea exact așa cum o făceam în trecut,și încă nu am uitat nimic, sunt la fel de bună la asta, pentru că după loviturile alea nu s-au mai ridicat de pe jos.
    După ce toți au fost doborâți, Mike m-a luat în brațe și m-a sărutat.

-Cum de ai.....vrea el să spună ceva dar îl opresc.
-Nu vrei să vorbim după ce scăpăm de ei? E o mașină în fața casei.
-Ai dreptate....spune într-un final.

     Îi cărăm pe toți afară din casă, după care Mike ia un pistol și merge la tipul de la volanul mașinii și nu știu ce îi spune, dar tipul coboară și cu greu îi cărăm pe toți în mașină.
    Tipul care conduce mașina îmi pare tare cunoscut, e posibil să fie cel mai bun prieten al meu din mafia în care am fost? Nu cred, el niciodată nu conducea, el intra în acțiune, oare așa grav a fost accidentul lui?
    Fără să gândesc prea mult, spun:

-Caramele.....
-Dulci....spune tipul ăla, care se pare că e chiar Maximilian, prietenul meu, ăsta era codul nostru secret de atunci.
-Ce?întreabă Mike.
-Mira.. Nu pot să cred, pe tine te vânează? Iar? Dar sunt sigur că a înțeles data trecută...
-Știu Max, dar de data asta nu pe mine mă vânează, ci pe soțul meu, Mike.
-Vă cunoașteți?întreabă Mike confuz.
-Da.spun eu, o să îți povestesc tot.Tu cum de conduci, doar?
-Păi de atunci nu mi-am revenit în totalitate, încă nu prea am voie la eforturi mari, dar fac progrese în fiecare zi.
-De ce nu pleci?
-Nu pot, Mira, aș vrea, dar nu pot.spune Max lăsând capul în jos,se vede că e trist.
-De ce?
-Mira, îl ști pe Sam,iar eu nu am relațiile tale, nu o să scap așa repede.
-Off... Îmi pare rău,Max!
-Nu-i nimic, acum nu fac așa multe, dar sper să îmi revin.
-O să îți revi, sunt sigură, noi suntem cei mai buni, ai uitat?
-Așa e.spune el și îl vad zâmbind.
-Scuzați-mă că vă întrerup dar ar cam trebui să pleci, pentru că unii dintre ei se vor trezi curând.spune Mike.
-Asa e.spune Max.
-Pa.spun eu.
-Pa, îmi pare bine că te-am revăzut!spune Max și mă ia în brate.
-Și mie.spun și se urcă în mașină, după care pleacă.

    Intrăm în casă, și mergem spre bucătărie, geamul ușii e spart, așadar încuiem ușa de la bucătărie care dă în casă și ne punem să facem curat de sânge și de alte chestii de prin casă.

*****
   După ce terminăm, ne așezăm pe canapea și liniștea nu primează, pentru că Mike mă întreabă :

-Deci ai de gând să îmi spui despre tipul ăla? Sau despre tine și bătaia? Nu de alta, dar dintr-un picior și un pun aproape i-ai omorât, dacă nu chiar ai făcut-o.
-Da iubitule, îți povestesc tot, dar tu ai început primul în birou, așadar continuă, termina și îți spun și eu.
-OK. Deci....acum câțiva ani,mai precis în jurul vârstei de 20 de ani, am intrat într-o mafie foarte periculoasă, a tipului ăsta, Sam. Totul a mers bine pana când am crescut în ochii lui și mă folosea cel mai tare, mă simțeam sluga lui, asta s-a întâmplat acum 2 ani și ceva, așa că i-am spus că renunț, dar el nu a fost de acord și a spus că nu se termină așa. În ăștia 2 ani și ceva, pe lângă că a fost liniște, mi-am construit propria mafie, nu e așa important ce facem acolo, dar e asemănător cu ceea ce face Sam. Ceea ce nu înțeleg e de ce după 2 ani și ceva de liniște s-a trezit să îmi distrugă liniștea?
-Asta pentru că el își face temele și lasă timp înainte să atace,așa te ia prin surprindere și cazi mai repede.
-De unde ști?
-Acum vine povestea mea, vei vedea de unde știu.
-OK, te ascult.
-Pe la vârsta de 17 ani mă simțeam singură, ne iubită și nefericită, o aveam pe servitoare, dar nu e era suficient, pentru că părinții mei nu erau niciodată când aveam nevoie, erau mereu plecați, așa că am cautat o metodă să devin stăpână pe forțele mele proprii și așa am intrat în mafia lui Sam.în timp ce povestesc Mike face ochii mari ca și când nu îi vine să creadă. Am muncit pentru el mult,atât de mult ca ajunsese să îmi spună că sunt ca și fiica lui, deși pe fiul lui nu l-am întâlnit niciodată,tot timpul spunea că deși fiul lui îl ajută, e bine să nu fie văzut și că mai am o singură misiune și pot avea onoarea de a îl putea vedea pe fiul lui, doar că nu a mai fost cazul.
-De ce? Tipul care conducea în seara asta cine e?
-Au legătură una cu alta. Am primit cea mai grea misiune pe care am putut să o am în viața mea. Ceea ce s-a întâmplat acolo a fost oribil. Masacru, cruzime sunt cuvinte care exprimă prea puțin pentru ce s-a întâmplat acolo. Doar eu și cu Max am ieșit de acolo vii. Eu am avut un cuțit în mână până am ajuns la doctor, dar la Max a fost mult mai rău, el a avut un cuțit în burtă și unul în spate, pe cel din spate la căpătat apărându-mă pe mine, noi am fost cei mai buni prieteni, el a fost singurul meu prieten real din mafia aia, mi-a fost mereu aproape. După ziua aia am renunțat. Sam nu a zis mai nimic, deoarece doctorul ia spus că 6 luni pe puțin stau pe bară, fără misiuni, fără nimic, ca să fie totul bine. După 6 luni, m-a cautat și din necesitate m-am prezentat în fața lui.
-Care era necesitatea?
-Necesitatea era că dacă nu aș fi făcut-o le-ar fi făcut rău părinților mei și am stat la masă cu el, e prea crud ca să îi pese de orice. Bun... Cum spuneam, m-am prezentat în fața lui și mi-a cerut explicații, adică de ce nu am mai fost pe la sediu, de ce nu am mai dat niciun telefon,iar eu i-am spus că renunț și că nu mă mai întorc la ce făceam. Exact cum ai zis tu, mă simțeam ca o slugă, și nici măcar nu aveam nevoie de locul ăla. Totul a fost bine, în schimb, cam după 1 an și ceva s-a reîntors, așa că văzând că vorba bună nu merge, i-am sunat pe toți mafioții care îl vor mort și de care lui îi este teamă și am mers să îl înfruntăm, după ziua aia nu am mai auzit de el, până azi.
-Wow....spune Mike frecându-și fruntea.
-Da, wow. Vezi? Dacă am fi comunicat și nu ai fii ținut așa mult la intimitatea ta, treaba asta era deja rezolvată, am relații și asta se poate termina într-o zi...
-De unde să știu că tu, cea mai plăpândă, și caldă ființă te-ai ocupat cu așa ceva?
-Aparentele înșală, iubitule. Dar nu mai contează acum. Hai să terminam cu asta și după mai depănăm amintiri,ok?
-OK. spune și îl sărut.

     Urcăm sus, bătem la ușa camerei și într-un final ne deschide Adile, după ce îi spunem că totul e în regulă, o luăm pe Eva să doarmă cu noi, iar pe Adile o asigurăm că poate dormi în camera Evei în seara aceasta.

********
   După ziua aceasta obositoare adormim toți trei extenuați.

⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️

Acesta a fost și capitolul, sper că va plăcut!
Vă mulțumesc mult pentru susținere! ❤️❤️

Casatorie Impusă Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum