Část 2 Strážkyně znovu

11 3 0
                                    

Typický den , jít se projít hmm možná zajdu do obchodu za zvířátky, nebo zmrzka?

opravdu nevím, ale dost řečí ptáte se kam mám namířeno . abych řekla pravdu tak dneska se stala dost velká náhoda a myslím že s tím budu mluvit s holkama o tom.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                     FLASH BACK

Will s POV

Čekala jsem na holky tady u rybníka, až na jednou, přišel muž. A byl to Věštec.

"Dobrý den slečno Will, mám pro vás zprávu kterou si musíte, vidět ve své mysli" řekl

C..C...CO! JAK TO MYSLÍTE PODÍVAT SE DO SVÉ MYSL- Než jsem to věděla oči se zablískli a já byla v tažená do své, mysli. Ale to co jsem nečekala byl Phobos taky v mysli ale s tyrkiso vím oblečením, místo černé. " Ahoj Will dlouho jsme se neviděli" řekl phobos a zamával mi na pozdrav. Já jsem zírala, to ne ní phobos kterého znám on by nepozdravil ani by se neusmál. A teď tady stojí s věštcem vedle něj. " Věštče co to má být, a proč je tady phobos? ...neovládá vás , jestli jo tak ho pujdu zabít." řekla jsem a dál zírala na phobose. "Klid wil. neovládá mě proto že je pořád ve vězení , vzal jsem ho já, do tvé mysli aby ti řekl, co se děje." řekl věštec. A vyzval phobose aby začal. "Will je tu nový nepřítel který je ještě silnější, než já a Elyon. ovládá temnotu,led a jed, mnoho jezdcu se ho snažilo zabít ale on je jednou ranou zabil. To nejhorší přijde , ovládá milion planet a sává z nich energii až s toho je koule, která pohání energii, se kterou ovládá všechno. Byli jsme informování o tom co dělá, a plánuje ovládnout další planetu. Jenže se dozvěděl že potřebuje někoho s kým by vládnul, zatím neví kdoby to byl. vyzkoušel všechno, hledání v jiných planetách, vzal ženy a dívky, ale ani tyhle ženy nebyli správné ani silné. Hledal krásnou ženu která by byla silná aby si jí pak vzal a udělal zní královnu, tu ovšem nenašel. Vzato se mu dostala informace že je ještě jedna planeta a to je země vaše planeta, měl obrovskou radost, protože cítí velkou energii z planety země a dneska se nám dostala zpráva že našel novou královnu a tou královnou...seš ty." do řekl zprávu phobos. Moje oči se rozšířily nad zprávou a na poslední větou, nemohla jsem tomu uvěřit ten nepřítel chce mě jako jeho královnu. " Kdy máme jít na něj?" řekla will vážně " Brzo ale ještě jednu věc vám dám a to sou nové síly. Který dostanete když ze změníte na strážkyně a nejen to ale bude te mít i novou transformaci. kterou dostanete a pak až budete připravené, můžete pak jít na něj, nejprve to řekni ostatním Strážkyním." řekl Věštec a zmizel, já jsem pak byla znovu zpátky a než jsem mohla jít řekl Phobos ještě něco " Buď opatrná Will strážkyně srdce.."a pak zmizel. " Will sme tady, ahoj!" zavolali na mě holky a já šla, jen nevím jak to mám ostatním říct.

                                                                     KONEC FLASH BACKU

A tady sedím sedím, a přemýšlím.

"Hej will si v pořádku?" řekla mi Taranee. " Jo su v pořádku taranee, jen jsem přemýšlela, to je vše" řekla jsem " Hmm dobře" "no tak holky jdeme nakupovat!" řekla šťastně Cornelia. Všichni se zasmály a šli.


Tak tohle je další kapitola kterou jsem napsala, dneska snad se vám bude líbit. omlouvám se za chyby které tam jsou :-D A trochu se snažím udělat W.I.T.C.H. 3 serii, že tam budou mít Transformaci a nové síly, jo a omlouvám se, že jsem tam nenapsala jméno nepřítele ale jméno najdete v kapitole 1 Epilog, a řekně te mi co si o téhle kapitole myslíte. Děkuju a Sayonara XDD  :-) A hezký den den.


W.I.T.C.H. v Anime VerziWhere stories live. Discover now