Část 4 Setkání s nepřítelem

17 3 5
                                    


Mezi tím v temném paláci 

Sledoval jsem z diamantu holky co dělají myslel jsem že to vypnu protože se tam neobjevil zdroj energie jak mi bylo řečeno, pak na jednou jedna dívka něco řekla a všichni se proměnili a vypadali nádherně i když jsem nikdy neviděl takový křídla. Zdroj energie zaznamenal že ta síla pochází z náhrdelníku Pfff nevěřím na náký kouzelní náhrdelník nebo že holky mají sílu a to nemluvě o křídlech který sou stejně jen k létání. Dal jsem zmizet diamant právě včas, jde ke mně monstrum se zprávou...

3.Osoba je POV

" Lorde Memphilesi, z jistili jsme co sou zač, sou to Strážkyně Kondrakaru a mají v sobě velkou sílu. Ale také jsme z jistiliže to sou normální dospělí holky jen používají na přeměňování přívěsek který jim dá sílu ovládat živly a je to: Voda,Oheň,Země,Vzduch ale o tom posledním živlu nevíme co má za sílu. řekl mi voják.

                                                                       (Voják)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                                                       (Voják)


" Hmm zajímavé tak by jsme se měli jít připravit a navštívit je" *Ďábelský úsměv ukazuje* a tak všichni se teleportovali a přistály v parku, jeden se podíval a řekl že přicházejí ty holky, máme výhodu že se umíme zneviditelnit aby nás neviděli hmm. Sledujeme je a díváme se kam jdou, a pak se zastavily a jedna z holek vytáhla přívěsek. Už jsme se před nimi objevili, vypadali překvapeně a jedna z nich rudovlasá holka řekla " Kdo jste a co tady děláte" řekla rudovlasá holka. Jen jsem se zasmál a řekl " Já jsem Memphiles a tohle sou vojáci ale dost o nás, mě zajímá tvůj náhrdelník a vyzařuje velkou sílu a tu já chci" řekl jsem a díval se na ni. "Tak na to rovnou zapomeň!" řekla ona. "Když chcete na ně!" všichni šli na ty holky ale než jsme to mohli vzít řekla..." Spojení Strážkyň New Power!" vykřikla a transformovali se a objevili se jako Strážkyně, tohle bude zajímavé.

" Temný stín řekl jsem a pustil na ně svou sílu jen stěží uhli ale né na dlouho.

" Nezahrávej si se strážkyní Oheň!" Řekla a vypálila rovnou ohnivou kouli na mně ale rychle jsem se teleportoval. " Monstrozní kopí " hodil jsem zmutované kopí na oheň a oba dva vybuchli, Další Strážkyně letěla na mí vojáky. " Země!" řekla a kořeny ze země vyšli a uvěznilo to vojáky. "Dobře vypadá to že se o ty strážkyně postarám sám" řekl jsem si a už jsem letěl na tu holku s rudí my vlasy a řekl " Jedovatý šíp!" řekl jsem a hodil to na ni ale znovu mi to překazila další holka...

" Tak to ne Voda!" řekla a poslala proud vody na šíp, ale šíp je jiný než ostatní on je imunní proti vodě a země, tak ten šíp letěl dál za tou strážkyní která má ten náhrdelník, ale zase smula 2 strážkyně se spojili a udělali silnou kombinaci ohně a větru, a zníčili šíp. byl jsem tolik naštvaní že jsem poslal sílu na všechny strážkyně které rychle letěli , létali dál ale bohužel síla je dostala a padli na zem kromě jedné holky a to byla rudovlasá holka. Přestala lítat a čelila mi, vzala náhrdelník a ten se proměnil na dvě kuličky visící , O zajímavé, teď se ukáže jakou sílu má ten náhrdelník. 

Temné ledové ostří! vypálil jsem na ni ostré diamanty které letěli na ní. 

Holky zakřičí "WILL POZOR!"

Will je slyšela a poslala na něho novou sílu " Kvintesenc divoká energie!" řekla a vyslala sílu která byla tak velká že zníčila Diamanty a dala znovu sílu strážkyň, které letěli ke sví kamarádce aby jí pomohli. Zatím co mě došli možnosti jak jí vzít náhrdelník který je tak silný. Všechny holky spojili nové síly aby poslali pryč Memphilese a jeho vojáky monster.

" Kvintesenc!

"  Voda!

" Oheň!

" Země!

"Vzduch!

A všichni zakřičeli: Mega Síla Strážkyň!!!!

Obrovské světlo 5 barev živlu vystřelilo na nás. Ještě mi zbyli síly na teleportaci. Vytáhl jsem krystal a řekl " teleportace! a zmizel jeho následovníci taky ale vojáky dostali světlo a zmizeli pryč.

Až všichni zmizeli tak zmizel prach a viděli že tu nejsou, a začali jásat že vyhrály boj s noví mi schopnostmi. letěli dolu a přeměnili se zpátky jak byli a šli oslavovat první vítězství nad novým nepřítelem a dostali nové schopnosti se spojit. Oslavili to u stříbrného draka.


Konec další části, která mi trvala dlouho i vymyšlení síly u Memphilese, také se omlouvám že jsem tu dlouho nezveřejnila další kapitolu kterou jsem měla už dávno napsat, ale kvůli počasí se mi nechtělo psát a nebo jsem zapomněla. Také to bude trvat než vymyslím další díl. Jinak se omlouvám za chyby které tam jsou, a obrázky nejsou moje sou z Google a je to postava ze Sonika na hoře a ten druhý je OC ale není moje. Tak zatím Sayonara ;-D


W.I.T.C.H. v Anime VerziWhere stories live. Discover now