oneshot-Jimin

1.8K 56 10
                                    

Pentru MariaMiticu

Ce inseamna un sarut? Citesti atenta intrebarea pusa de psiholog la ora de psihologie. ' inseamna atractia corporala a doua sexe diferite in general. Prin atingerea buzelor. Sarutul exprima atingerea altui nivel in atractia corporala' citesti atenta cuvintele scrise ingrijit de mana in caietul tau.

- a avut vreodata iubita profesorul tau? Vocea lui era o vibratie placuta in urechea ta iar respiratia calda sa lovea de ceafa ta trasmitand milioane de furnicaturi in corpul tau. Pe chipul tau aparu un zambet la auzirea lui ii iubeai prezenta te simteai completa alaturi de el.

- nu l-am intrebat. Raspunzi zambind. Te lasi condusa de emotii iar in momentul in care mana lui facu contact cu bratul tau un circuit electric alimentat cu sentimente se forma in atingerea voastra creanduti senzatia de protectie.

- dar tu? Ce crezi ca este sarutul. Nasul lui se juca pe gatul tau facandute sa tresari la intrebarea lui cand respiratia sa se izbi de timpanul tau.

- sarutul?...spui facand o pauza tragand puternic aer in piept. Mana lui se juca in voie in parul tau facand carlionti cu degetele lui.

- aha. Era prea atent la parfumul tau care il imbata dar tot te asculta vroia sa stie cum te face sa te simti atunci cand te saruta. Vroia sa stie ce impact are asupra ta atunci cand te atinge.

- sarutul inseamna atunci cand inima accelereaza ca si cum ai fi alergat kilometri intregi, atunci cand sangele iti zvacneste in vene si inima pompeaza prea mult sange in zona obrajilor. Atunci cand atingerea fina si aromata a buzelor lui sau ei iti trimite fiori in corp iar picioarele devin gelatina si nu sti cand o sa iti cedeze. Atunci cand mana lui se aseaza gentil pe obrazul fetei adancind sarutul iar in ambi sa arda dorinta dar nu dorinta corporala, dorinta sufleteasca aceia de a deveni un singur suflet sa imparta aceasi inima creata din doua care formeaza un intreg perfect. Asta inseamna pentru mine un sarut. Spui privindul adanc in ochi asteptand reactia lui insa baiatul se pierdu in margelele tale abisale numite ochi care il fermecau.

Se simtea mandru stia ca el este placerea ta nevinovata , dar era vinovat ambii unul pentru altu ati ajuns doi nebunii obsedati de prezenta unu altuia. Putea sa o spuna usor era nebun daca il intrebai ce vede in fata ochilor spunea ca pe tine, la cine se gandeste la tine unul pentru altu ati ajuns depedenta. Ii placea cand tremuri sub atingerea lui stia ca numai el poate face asta. Inima ta cu a lui bateau in sincron pentru voi asta insemna un intreg.

- in seara asta ramai la mine, dar stam la mine in camera ca sa nu ne alegem cu a cincea roata la caruta numita Tae sau altcineva. Cuvintele lui te facura sa zambesti un mic chicot iti parasi buzele era exact ca in adolescenta cand va ascundeati de parinti insa acum va ascundeati de sase capete curioase si bagacioase.

Iti placea sa fi alaturi de el chiar si cand nu aveati sa faceti ceva iti placea cum crea discutii lungi si fara rost care aduceau zambetul pe chipul amandorura.

- nu stiu ce sa zic Jimin. Spui ganditoare stiind ca persoana alintata de langa tine se va bosumfla.

Asta facuse sa bosmfla si te privea intens in ochi stiind ca asta te va intimida si intrun fel te va face sa accepti.

-bine nu te mai bosumfla raman. Rasul tau colorat ii incalzea inima daca te stia pe tine fericita si el era fericit atunci.

- hai sa facem popcorn. Toata caldura trupului sau care o emana in jurul tau se risipi imediat atunci cand  el fugi in bucatarie.

Incet ca un copil mic il urmezi si ii asculti comenzile. Iti placea latura lui concentrata si serioada chiar daca era doar pentru prepararea popcornului si asta cerea seriozitate.

- cu unt sau fara. Te intreaba privindu-te intrebator.

- cum vrei. Ii raspunzi stiind ca il pui in dificultate. Chipul lui se schimba radical la auzul raspunsului tau devenind unul confuz si ganditor un chicot mic iti parasi buzele si te duci si ii sustragi din maini popcornul cu sare. Asta. Iei si ii indrepti popcornul cu sare in fata inmananduil.
 
                       [...]

Parfumul tipic lui dar acum mult mai intens iti lovea simturile alinandule cu prezenta lui. Perne imbibate cu parfumul sau erau aranjate frumos pe jos alaturi de paturi pufoase. El tea impins usor in camera tragandu-te langa el. Cu capul pe pieptul lui aacultand felul melodic al inimi lui cum bate iti incanta auzul. Mana sa care se plimba in voie pe spatele tau iti oferea caldura necesara si te facea sa te simti protejata.

- Jimin? Intrebi ridicand capul de pe pieptul sau privindul intens.

-Mm? Iti raspunde baiatul acum privindu-te si el.

- dar pentru tine ce inseamna sarutul?

- pentru mine sarutul inseamna tu. Raspunde simplu baiatul privindu-te parca sorbindu-te cu privirea.

- eu?  Intrebi confuza neintelegand la ce se refera.

- da tu pentru mine sarutul inseamna toate sentimentele pentru tine care ard in mine. Tu pentru mine esti antibioticul cand sunt bolnav, esti iasomia in parfuml casei mele, esti oxigenul meu propriu pe care nu il impart cu nimeni, esti lumea mea. Spune baiatul luanduti mainile si sarutanduti podul palmelor.

Ochii ti se umplura de lacrimi iar obraji tai luara o tenta aprinsa de rosu. Baiatul din fata ta incepu a zambi in timp ce iti stergea lacrimile.

- se pare ca se aplica si in alte momente cazul cu inima si prea mult sange pompat in zona obrajilor. Spune baiatul zambind iar mainile lui se plaseaza pe oraji tai tragandu-te aproape de chipul lui. St de ce insemni tu? Te intreaba privindu-te cu dragoste. Pentru ca te iubesc.

Buzele lui rozalii se zdrobesc de ale tale formand un sarut intradevar tot ce ati descris voi si mult mai multe exprima un sarut. Pentru amandoi sarutul este o arta adusa de zeii iubiri pe pamant poate asa a reusit in arta Leonardo da Vinci un sarut nespus o arta reusita exact ca Mona Lisa.











Pai sper ca tia placut MariaMiticu nu prea am avut inspiratie. Astept parerile voaste iar urmatorul oneshot va fi cu Namjoon.

BTS reacționează la....Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin