Partea I

1.5K 40 3
                                    

Când ești răpită

Kim Seokjin:

"-îmi pare rău domnule Kim prietena dumneavoastră este victima unui caz de răpire"

Atâta durere doar șocul că tea pierdut este o lovitură directă în inimă un gol imens. Doar cuvintele ofițerului de poliție îi mai răsună în minte.

Nu se poate ca lucrurile sa rămână așa tu trebuie să te întorci la el. Tu ești jumătatea lui, ești tot ce și-a putut dori vreodată. Dacă tu nu mai ești lângă el, el ce rol mai are, ce importanta nimeni nu poate trai fără jumătatea lui.

Când a aflat a plâns exact ca un copil după mama lui. El se hrănește cu iubirea și existenta ta, el așa supraviețuiește fără tine nimic nu mai are rost.

Min Yoongi:

- ce ma fac fără tine?

De când a aflat numai asta murmură încă o posibila victima a depresiei dacă o sa continue așa. Băieții încearcă sa îl ajute dar nimic este prins în lanțurile amintirilor nu își poate imagina prezentul și viitorul fără tine.

Un copil care și-a pierdut copilăria în negrul maturități de la o vârstă fragedă marcat de întuneric asta a devenit în doar două zile fără tine în viața lui. Nu este drept ofițerul era atât de calm când ia dat vestea nu trăda nici-o emoție atât de degajat când ia rupt sufletul cu câteva cuvinte care putea sa jure ca sunt neadevărate.

Jung Hoseok:

Aerul rece de toamnă lovea clopoțeii de vânt care odată era o melodie perfectă pentru o astfel de dimineață de toamnă. Însă acum sunau numai a amărăciune sunau a dor și durere. Cum a putut permite sa fi luată fix din fața ochilor lui cum a putut permite asta.

"-N/T unde ești? Spune vocea caldă a iubitului tău în telefon

-Hobi uită-te în primul rând. Îi spui iubitului tău care te caută neîncetat cu privirea.

Băiatul ce zărește și un zâmbet îi apare pe chip.

- ok bombonico vorbim la final. Îți spune iubitul tău.

[...]

Băieții ofereau autografe fanilor iar tu te aflai în primul rând îți așteptai rândul. Un foc de armă puternic se auzi în întreaga sală toată atenția se îndreaptă asupra ta. În dreptul tâmplei tale se afla o armă iar umeri îți fusese luați captivi.

-depărtați-vă sau trag. Spune vocea masculină care te amenința cu arma.

Hoseok privea îngrozit scena din fața lui vroia să sară să te ia din jurul acelui monstru dar nu putea face nici-o mișcare.

Bărbatul începu să se miște făcea pași în spate tragand-te după el până ați dispărut din sală.

-N/T!!! Țipă Hoseok vroia să meargă după tine dar unul din băieți îl prinse de umeri.

O lacrimă părăsi chipul îndurerat al iubitului tău"

Exista varianta să te fi pierdut definitiv oare?

Kim Namjoon:

Pierdut în gândurile lui, pierdut în fotografii cu tine, pierdut în neantul singurătății. Atât de singur fără atingerea ta, atât de singur fără vocea ta. O persoană înconjurată de oameni dar atât de singură fără prezența ta.

Doar trei cuvinte care sfâșie inima fără nici-o grijă "a fost răpită". De ce se mai spune și ne pare rău, rău pentru ce preveneau asta cu ceva ei sau alină din durerea aflării adevărului nici atât tot la fel de tare doare.

Prezența unei flori într-o grădină pustie este o șansă la viață dar ce se întâmplă când floarea este tăiată? Se lasă numai durere în urmă.

Park Jimini:

Ce se întâmplă când tablou de primăvară ia numai culori de iarnă? Când roșul buzelor tale dispare și rămâne doar o simplă amintire. Când în locul unor atingeri calde doar junghii oferite de demoni primești în schimb.

Se simte sufocat fără prezența ta , se simte înecat într-o  posibilă moarte. Cum găsești doar niște picături de sânge într-o oglindă spartă în baie și casa răvășită. Cum timpul rămâne blocat în loc și nimic nu mai are rost.

Kim Taehyung:

O poză, doar cu o poză a mai rămas nimic nu ia mai rămas. O poză și lacrimi reci. Cum poate fi cineva atât de lacom încât să ia fericirea cuiva numai pentru a semăna rău, numai pentru a gusta sângele durerii.

Cum poate un apel să sfâșie mai multe vieți.

-au spus ca nu știu dacă... a fost răpită... sa.. sau ucisă. Spune printre lacrimi Taehyung la telefon bieților.

Jeon Jungkook:

O scrisoare de răscumpărare și o poză pătată cu sânge nimic mai mult. Te-au luat de lângă el și au lăsat în urmă numai speranța că tu vei fi bine.

Cum pot fi uni atât de cruzi, cum simpla idee ca te poate pierde este o lovitură din plin pentru el.


Mulțumesc pentru idee Simona30200
O sa fac și partea a doua aștept păreri

BTS reacționează la....Where stories live. Discover now