📱6.0❤

15.9K 987 275
                                    

Dün seçtiklerimi giyinip aşağı indim. İçinde güneş gözlüğü , şapka falan olan çantama telefonumu da bırakıp. Sandeletlerimi giydim. Alper'de geldiğin de arabaya valizleri yerleştirip yola çıktık.

Azra'yla Furkan'ı da alıp onların da valizlerini arabaya yerleştirdik ve yola devam ettik. En son Ayaz abiyi aldıktan sonra havaalanına gittik. Ayaz abi Alper'in eski arkadaşlarından biriydi. Biz tatildeyken abimin arabası onda kalacaktı.

Havaalanında Mert ve Çınar'la buluştuktan sonra beklemeye başladık. Benle Mert birbirimize kaçamak bakışlar atarken Alper'le Azra'da el ele oturmuş Alper'in telefonundan bir şeylere bakıyorlardı.

Furkan'la Çınar ise bir şeyler konuşup kendi kendilerine gülüyorlardı.Uçağa binme zamanı geldiğinde valizlerimizi alıp ayağa kalktık. Giderken yanda duran kız çok tanıdık geldi. Sonra geçen gün bana çarpan çocuğu kovalayan kız olduğu aklıma geldi. İsmi Ceren'di galiba. Durduğumu fark eden Furkan ve Mert yanıma geldi. Mert'te kıza baktı ve tekrar bana döndü.

- Tanıdığın biri mi ?

Başımı sağa sola sallayıp yürümeye devam ettim. Uçağa binince Azra'yla ben, Mert'le Çınar ve Alper'le de Furkan yan yana oturuyordu. Yolculuk boyunca Azra'yla konuştuk.

Antalya'ya vardığımız da uçaktan inip valizlerimizi aldık. Bir taksiye ben, Alper, Azra bindik. Diğer taksiyede Mert, Furkan ve Çınar bindi.

Otelimize vardığımızda herkes kendi odasına geçti ben ve Azra aynı odada kalıyorduk. Furkan'la Alper ve Mert'le Çınar bir odada kalıyordu.

Herkes biraz dinlendikten sonra beraber dolaşmaya karar verdik. Biraz etrafta gezindikten sonra gördüğümüz kafelerden birinde oturduk.

-Ee ne içersiniz ? Ben ısmarlıyorum.

Elimle Çınar'ı gösterdim.

-Sen , sen mi ısmarlayacaksın ?

Gülümsedi ve kolunu yanında oturan Mert'in omuzuna attı.

-Yani ha ben ha Mert, ne fark eder.

Mert Çınar"ın kolunu itti ve konuşmaya başladı.

-Ben ısmarlarım , istediğinizi seçin.

Azra güldü ve bana baktı.

-Ben dondurma alacam. 5 top.

Geçen ona ödettirdim diye böyle yapıyordu. Alper kaşlarını kaldırdı ve Azra'ya baktı.

-O kadar dondurma yersen hasta olabilirsin.

-Bir şey olmaz bana , merak etme.

-Peki.

Ben de menüye baktım ve isteyeceğim şeyi seçtim.

-Ben çikolatalı milkshake alıyım.

Diğerleride istediklerini seçti ve siparişlerimizi bekledik. Herkesin istediği geldi ve sohbet etmeye  başladık.  Gitmeye karar verdiğimizde  Mert hesabı ödemek için kalktı.  10 dakika boyunca bekledik ama Mert gelmedi.

Çınar en sonunda dayanamadı ve ne olduğuna bakmaya gitti. Ben de Alper'e çaktırmadan Çınar'ın peşinden gittim. Mert'i gördüğümüzde yerimde öylece kaldım. Sarışın bir kız Mert'e sarılmış ,  öylece duruyordu

Kankamın ki | TextingWhere stories live. Discover now