×38×

2.7K 224 57
                                    

Sirius ve Remus'un geçmişlerine bakın.

İkisi de berbat bir çocukluk geçirdiler, düzeltemeyecekleri şeyler vardı ve bunlar ikisine de sürekli zarar verdi.

Sirius; ebeveynleri ondan nefret ediyor, öyle ki Sirius'un en büyü korkusu hâline geliyorlar. Kardeşi Regulus onun yanında duran tek kişi ama onun da elinden bir şey gelmiyor. Tüm çocukluğu safkan takıntılı ailesiyle baş etmeye çalışmakla geçiyor. Berbat ve Sirius'a karşı nefret dolu ailesi tarafından olmadığı birine dönüştürülmeye çalışılıyor, bununla mücadele ediyor ve bu yüzden ona daha da fazla nefret duyuluyor.

Remus; hayatını mahveden kişi babasından başkası değil ve her ne kadar anne-babası onu çok sevse de babasına karşı kızgınlık barındırıyor ama bunu kendisi bile fark etmiyor. Ailesi kendisinin bir kurtadam olduğunu "ağzından kaçırır" diye birileriyle arkadaşlık kurmasına asla izin vermiyor, çocukluğu yapayalnız ve acı dolu geçiyor. O geceyi ömrü boyunca unutmuyor ve en büyük korkusuysa birilerine kendi bilincinde değilken zarar vermek.

Güçlü olmaları onların özel olduklarını gösterdi, birbirlerine ellerinden geldiğince yardım etmeye çalışmaları daha da özeldi, ölen arkadaşlarının oğullarına birlikte bakmaları onları tam olarak "özel bir aile" yaptı çünkü birinin çocukluğunun kendilerininkine benzemesine izin vermediler.

Remus ve Sirius özeldi, birbirlerine ve Harry'ye karşı davranışları sevgilerini de özel kıldı.

Uğruna öldükleri şeyse yalnızca Harry'ye yaşayabileceği daha iyi bir hayat vermekti, bu ölümlerini dahi özel kıldı.

wolfstar • trashWhere stories live. Discover now