#24

349 43 12
                                    

-И каква е дългата история?-попита Хюк, който бе много развълнуван от това,което се бе случило между двамата по-големи.

Те и Юта се спогледаха. Бяха казали,че бе дълга история,но не мислеха да разказват на някой друг цялата. Мислеха да минат само с това,че са си призна ли и толкова. Не знаеха,че Донгхюк ще иска да знае всичко.

-Ама ти цялата искаш да знаеш?-попита Юта и отряза едно парче торта на Хюк.

Най-малкия закима енергично, карайки двамата най-големи отново да се спогледат.

-Признахме си и това е! Стига ти толкова информация.-каза Те, гледайки към тортата, която беше на няколко сантиметра до него.

-Те, не си и помисляй, че ще ядеш сладко.-скастри го японеца и дръпна тортата по-далеч от гаджето си.

-Ама аз искам да знам всичко!-мрънкаше Донгхюк и тропаше с крак.

Марк взе част от парчето си торта и го вкара в устата на по-малкия, запушвайки я. Хечан се опитваше да каже нещо, но всичко, което излизаше от устата му бяха само някакви странни и не разбираеми звуци.

-Дори и устата ти да е запушена ти пак досаждаш.-каза Минхьонг и взе още от тортата, но този път я пъхна в своята уста.-Е, радвам се, че сте се събрали,хьонг! Наистина ни се иска да останем още малко, но с Хечан имаме малко работа.

-Така ли?-попита объркано Донгхюк, а устата му все още бе пълна с торта.

-Да! И не говори с пълна уста! Няма ли да изядеш тортата най-после?- каза Минхьонг и провери телефона си.-Ние тръгваме. Чао!

Чернокосия хвана ръката на гаджето си и го задърпа към изхода, докато то махаше на другите двама за чао. Марк продължи да дърпа червенокоското, докато накрая не излязоха извън сграда, където той пусна ръката на Хюк.

-Защо ме дърпаше така?- гледаше го въпросително червенокосия.

-Джихун ми писа по-рано, че се налага да се видим. Аз му казах, че ще ходим да посетим брат ми и той се съгласи да се видим след това.

-И затова трябваше да си тръгнем толкова рано?-попита го Хечан, гледайки го скептично.-Та ние преди малко бяхме дошли! Не можеше ли поне за десет минутки да бяхме поостанали още. Исках да ми разкажат как са се събрали!

-Джихун ме търсеше спешно.

-Е и? Това не го оправдава!

『¤I Like You!¤』Markhyuck Where stories live. Discover now